Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość micky33

jestem zalamana co robic!

Polecane posty

Gość micky33

Jestesmy w zwiazku 5 lat,on prawie 41,ja 33 wychowuje synka 11 lat,jestesmy w sumie z przerwami,bo ja tez bylam za granica,on na poludniu francji ja w uk,ale 3 razy jego tam sciagalam zebysmy byli razem,ale musialam wrocic do pl,z synkiem,ze wzgledu na paszport,ja Zostalam,w pl,a on jak zwykle znowu na poludnie fr,wyjechal do siostry i szwagra we wrzesniu,po jakims czasie czulam ze cos jest nie tak,siostra jego poznala tam polke 27 lat,samotna matke z dzieckiem,ktora ma tam mieszkanie i sama mieszka,kiedys odkrylam na fb,jego siostry fotki z nia,musial im zdjecia robic,ta kobieta brzydka bardzo,nos dlugi,ale nie wazne,chodzi o to ze on nawet nie zadzwoni do mnie,twierdzac ze cieka tam z kasa,to pisal na fb wieczorami,mial przyjechac na swieta do mnie i na nowy rok,tez nie przyjechal,caly czas mi pisal jak mialam watpliwosci,ze mnie nie zdradza,a napewno nie z takim paszkwilem jakim ona jest,ale zdazylo sie nie raz ze nawet na fb,wieczorami nie pisal bo niby Internetu nie bylo,albo rano tez czasami nie odpisywal,nie pomaga mi finansowo nie wysle on ani grosza,jestem bardzo atrakcyjna on przecietnej urody,zastanawiam sie po co jeszcze z nim jestem,dalej cos do niego czuje i ciagle mysle o nim,ale zerwalam z nim kontakt nie odpisuje na fb,juz 3 dni,pomimo tego ze blaga pisze ze kocha tylko mnie,ze sie myle jesli mysle ze z takim paszczurem on mnie zdradza,nie odpisuje bo mnie oklamal ze ona ma faceta,okazalo sie ze nie,i wydaje mi sie ze pomimo ze jest brzydalem to sypiaja ze soba,co zrobic w takiej sytuacji

Gość Mająiti
Znajdź sobie kogoś na miejscu

Gość micky33
Czyli mam sobie dac spokoj z nim?tez po nowym roku chce wyjechac za granice,a on mnie zwodzi na fb,nie chce sie odwalic odemnie,jakby mnie naprawde kochal to wszystko robilby zeby mnie i synka tam sciagnac,ale jak zwykle narzeka ze tam pracy mi nie gwarantuje bez jez,Jestem zalamana schudlam przez niego mam nadzieje ze nowy rok bedzie lepszy dla mnie

Gość micky33
Co mam zrobic!dac jemu szanse i utrzymywac z nim kontakt?tylko to bez sensu on tam ja tutaj,zwiazek na odleglosc,czuje ze on mnie tam zdradza,mam depresje przez niego a w dodatku Jestem bez pracy,mieszkam U rodzicow,czuje sie okropnie tez chce wyjechac za granice

Gość ferdynand niewspaniały
Proponuje zacząć od pozanania slowa "paszkwil". Otóż paszkwil to nie jest brzydka osoba tylko utwór literacki osmieszający kogoś. Zatem jakas kobieta nie może był paszkwilem, bo kobieta to nie utwór literacki. Może ona jest i brzydsza od ciebie, ale zapewne inteligentniejsza i nie używa słów, których znaczenia nie zna. Wbrew pozorom, faceci doceniają niegłupie partnerki a ty zapewne przynosilaś mu wstyd w towarzystwie.

Gość micky33
Po pierwsze to on ja tak nazwal,paszkwilem,uzyl tego slowa,a po drugie ja Jestem inteligentna kobieta,wiec nie udawaj filozofa