Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę ćwiczyć :)

Ćwiczy ktoś z Jillian???

Polecane posty

Gość chcę ćwiczyć :)

Może jest tu ktoś ćwiczący z Jillian?? Ja zaczęłam 30 dni z Jillian to dopiero 3 dzień ale chciałabym się coś dowiedzieć o innych zestawach. Wiem że teraz jest moda na Chodakowską ale jej ćwiczenia są nudne, próbowałam Skalpel i po miesiącu przeszłam na Jillian, Killer jest dla mnie zbyt monotonny i za bardzo męczący mam słabą kondycje. Jestem zachwycona tym co proponuje Jillian ale to tylko 30min dziennie, chciałabym dodatkowo coś jeszcze ćwiczyć żeby spalić tłuszczyk a nie tylko rzeźbić sylwetkę ;) nie mam nadwagi jedynie 4kg które chciałabym się pozbyć. Ma ktoś jakieś doświadczenia z ćwiczeniami Jillian??

Hej, ja nie dawno skończyłam ćwiczyć z Jillian. Nie schudłam nic, jakichś super efektów nie ma, trochę mocniejsze mięśnie. I wg mnie ostatni zestaw najłatwiejszy :)

Olivka, właśnie obwody też nie bardzo, mięśnie wzmocniły się, ale u mnie w ogóle waga nie chce spadać. Już dawno miałam badać hormony, ale brak czasu i kasy.

Dziewczyny ;) polecacie Chodakowską czy Jillian? i jeśli chodzi o Jillian to które ćwiczenia dają największe efekty? Waham się między Banish Fat Boost a 30 days shred. ;) no i oczywiście cały czas chodzi mi po głowie Skalpel i Killer... ;D

Bo waga wam nie spadnie od razu - jak ćwiczycie zbieracie wodę w mięśniach co zwiększa ich objętość i wagę. Możecie nawet w pierwszym miesiącu ćwiczeń zyskać na wadze i w rozmiarach. Duży spadek wagi widać od razu tylko u otyłych.

lika polecam obie panie :) ćwiczenia są podobne ale Jillian wg mnie fajniej je rozkłada na cały trening, ciągle się zmieniają a Ewa niestety każe powtarzać ileś tam razy i przez to trening wydaje się nudny. Ale musisz sama się przekonać bo to tylko moja opinia. Skalpel robiłam miesiąc efekty: talia -3cm brzuch -2cm udo -1cm łydka -1cm biodra -1cm waga ok -1,5kg jędrniejsza i bardziej napięta skóra, spadły boczki, tyłeczek poszedł w górę, wynik średni, nie byłam na diecie przez pierwsze dwa tygodnie a potem wypadły święta więc mogło być lepiej. Na pewno świetnie modeluje ciałko. Z Jillian ćwiczę ten plan na 30 dni, super ćwiczenia jestem zadowolona i szybko lecą a jednak męczą ;) Moje efekty po 10 dniach 1 levelu: pod biustem -1cm talia -1cm brzuch -2cm udo 0 łydka +1cm biodra 0 waga - 400g Skóra świetna ujędrniona, zbita nic nie lata boczki spadły, czuję wreszcie mięśnie. Teraz jestem na 2 levelu 3 dzień i jest odrobinę trudniejszy od 1. A Banish ćwiczyłam 3 razy i musiałam przerwać bo od skakania mnie kolana bolały, na razie się kuruje i może za kilka dni znowu zacznę. Ten trening jest dla mnie idealny, zawsze jestem mokra i czerwona po nich. Te ćwiczenia są podobne do Killera i Turbo, sporo się skacze itp ale wydają mi się bardziej ciekawsze. Mam nadzieje że Cię wystarczająco zachęciłam. Jeżeli wcześniej nie ćwiczyłaś to zacznij od 30 dni będzie ci łatwiej i nabierzesz kondycji do dłuższych ćwiczeń. Koniecznie zmierz obwody bo waga może skakać.

Gość ulaala
Od wczoraj z nią ćwiczę.Ponad miesiąc ćwiczeń z Ewką,na początku było ok,ale coraz częściej nudą mi wiało i mnie nudziło.Wczoraj już mi się nie chciało i tak sobie włączyłam Jullian i stwierdzam,że jest lepsza,lepiej motywuje z 2 dziewczynami ćwiczy jedna jest zaawansowana,druga mniej i jakby ktoś rady nie dał zaawansowanie to zawsze na to lżejsze można przejść :) I ćwiczenia się zmieniają i nie ma nudy,Ewka wiecej razy powtarza,a tu nie ma czasu na nudę i szybciej leci.A w dodatku podszakalam sobie język ;)

Gość klara1982
Jest tu ktoś jeszcze ćwiczący z ta Panią???

Gość zacieszka
a może w tym , że Ewka powtarza sekwencje jest jakiś sens?? i może ta monotonność przynosi lepsze efekty??

Gość klara1982
co ty gadasz zacieszka? chyba lepiej ćwiczyć urozmaicony trening i wykonać kilka powtórzeń jednego ćwiczenia wykonując przy tym więcej innych przynajmniej nie nudzi się podczas ćwiczeń i różne partie ciała cały czas pracują. Widać jesteś ograniczona do ćwiczeń tylko Ewy która jest uważana ostatnio za góru a tak naprawdę inne trenerki mają do zaoferowania nieco więcej niż nudny Skalpel czy Killer który doprowadza do zadyszki i zniechęca w połowie do dalszych ćwiczeń oczywiście początkujących bez kondycji, nie wiem też jaki sens ma ciągłe skakanie bez niej też można sobie poskakać ;) próbowałam jej ćwiczeń i Jillian M nie ma co porównywać tych Pań! a efekty zależą od regularności ćwiczeń a nie ilości powtórzeń. Szukam osób które ćwiczą z Jillian jestem ciekawa waszych doświadczeń i chętnie się podzielę swoimi, ćwiczę już 3 miesiące różne zestawy, efekty rewelacyjne.

Gość emyly
Wyslalam link z Jillian cwiczeniami dla kolezanki, a ona mi mowi ze no spoko sa itp ze nie sa trudne, a ja sama mam nie najgorsza kondycje ale kazde cwiczenie robie dokladnie, bez zadnych ulg, ta sama pozycja itp i po cwuczeniach czuje efekty, pot itp Moje cialo dla zrzucenia wagi wymaga cwiczen i te sa.wystarczajace, jak czuje ze przybylo mi z 2-3kg to przez tydzien dwa pocwicze i wracam.do formy. Warto.cwiczyc z Jillian ale porzadnie, a nie na odwal

Gość klara1982
a co ćwiczysz z Jillian? u mnie największe efekty widać jak się zmierzę bo waga nawet jak wzrośnie do 1kg wcale tego nie widać dlatego się ważę rzadko i moja waga nie jest wyrocznią dla mnie. Zresztą jak zaczęłam ćwiczyć waga wzrosła a centymetry malały dopiero z czasem waga też zaczęła powoli ruszać w dół. Ja też zawsze dokładnie ćwiczę jak czegoś nie daję rady ćwiczę to co dziewczyna w wersji łatwiejszej, jej niektóre ćwiczenia wydają się mało męczące głównie te po 30min ale zawsze jestem spocona.

Heeej!!!! Ja ćwiczyłam z jillian i po żadnych innych ćwiczeniach nie miałam tak podniesionego i zaokrąglonego tyłka jak po jej ćwiczeniach! Dla mnie rewelacja! Ćwiczyłam z Ewą,ale jakoś tak już od msca brak mi motywacji....i chyba powrócę do jillian:)

Co do wagi! To ona nie ubywa! Tłuszczyk się spala i przybywa mięśni:) więc tutaj ważne co pomiary:) i wizualny efekt.

POSZUKUJE ĆWICZeŃ może ktoś mi pomoże!??? Byłabym niezmiernie wdzięczna! Oto krótki opis czego szukam - 3 lub 4 dziewczyny (USA) ćwiczą przez około 45 min w studiu, na początku jest rozgrzewka, potem są rożne ćwiczenia z piłeczkami w rekach na ramiona, pamiętam tez ze później było coś na karimatach na brzuch. Co pamiętam (jeżeli to ma w jakiś sposób pomoc) to to, że prowadząca jest bardzo podobna do aktorki Jessiki Alby. Inna z uczestniczek na blond włosy do ramion. Dala mnie zestaw był super ponieważ miałam po nim dużo energii. Poza tym dla uzupełnienia - było to chyba połączenie pilatesu z delikatnym aerobikiem.

Gość aniatojahej
ja ćwiczę i uwielbiam Jillian ! teraz ćwiczę 30 day shred i six week six pack :) ćwiczenia są super ! mam w planach już kolejne treningi z jillian :) http://hejania.blogspot.com/

Ja też ćwiczę jak Ania 6w6p (najpierw bo trudniejszy) a potem 30Ds lvl 1. Ten pierwszy jest głównie na brzuch, ale uważam, że 30DS przy tym to spacerek. 30 DS zaczęłam w styczniu samodzielnie ale musiałam przerwać ze względu na ból kolan. Teraz jest ok.

Gość golabek
ech, to mnie zdemotywowalyscie:D bo ja po 30ds mam zakwasy, lvl2 ostatnie cwiczenie robie bez ciezarkow bo rak nie moge podniesc...

Gość marta karska
Ćwiczę ze znajomymi na siłowni. Nie wierzę w takie gotowe zestawy ćwiczeń, to kompletnie nic nie daje. W GoldsGym chodzę na basen, bardzo często na zumbę, a czasami poćwiczę na samej siłowni. Efekty są naprawdę fajne, ale trzeba przede wszystkim chcieć ;-)

Gość gość
teraz coś ode mnie, ćwicze od 7 dni 1 cm mniej talia, 2 cm biodra waga nieznacznie ok 0,5 kg ale najbardziej znikły tzw, boczki nad biodrami ciało spręzyste, jędrne. Ćwicze faktycznie bez oszczędzania się, natomiast nie stosuje diety tzn. jem nadal słodycze. 176 cm waga 67 cel 58kg

Gość gość
dziewczyny i jak cwiczenia? jak efekty? mam ochote zaczac te treningi, zapal jest, tylko jeszcze potrzeba mi motywacji - pomozcie!!! ps. dacie linki do calych filmow? przez przypadek trafilam na ten post. i musze przyznac, ze pierwszy raz slysze o Jillian!

Gość zosienka1212
nie tam jest wielkie g***** , poza tym powiem Ci w sekrecie ze ta firma to jest zarejestrowana w hong kongu i spamuja ciagle na tym forum, ja bym im nie ufała. co moze byc warty sklep, ktory tak postepuje? lepiej kup buty w jakims polskim sklepie a nie u SPAMERÓW! PRECZ ZE SPAMEM FREE-RUN.PL !!!! Nikt się nie nabierze na posty przez was pisane!