Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

momoo

Krytyka dla lubiących psy

Polecane posty

Lubię zwierzęta,mam psa,o którego staram się dbać najlepiej jak potrafię.Utrzymanie psa i to jeszcze dużego kosztuje,ale posiadanie zwierzęcia zobowiązuje.I do sedna mam w swoim otoczeniu kilka osób,które dogadują mi ,że zamiast wydawać pieniądze na psa to mogłabym sobie kupić to,czy tamto,tyle a tyle zaoszczędzić.Dpradźcie jak się w miarę kulturalnie odciąć tak trafnie żeby zamknąć im gęby?Dodam,że wydaję swojwe zarobione pieniądze.

Gość 234234
jak mają dzieci, to mów im że gdyby ich nie mieli, to zyliby o wiele lepiej

Powiedź im że nie jesteś żydówką ani arabką, by skupiać się na rzeczach materialnych. Żydzi i araby nienawidzą psów i ich męczą, bo według nich to zwierzę jest nieczyste tak jak świnia. Więc powiedź im że są żydami, skoro nie lubią psów a ty jesteś Aryjką, która w genach i naturze rasowej ma zwyczaj miłość do psów, bo już prechistoryczni Aryjczycy udomowiali wilki i zaprowadzali do chat, gdzie traktowano ich jak przyjaciół i członka rodziny, a żydzi i araby to psy zawsze tępili, ale oni nie są ludźmi, więc to normalne w ich zachowaniu.

Gość kkjatolo misass aaas
bezimienne wzgorze - hehe dobre :D jak mozna nie lubic zwierzat ogolnie? ja wrecz kocham zwierzaki, wszelakiej masci. poczawszy od robali, skonczywszy na wielorybach :D

Gość fdgdfgdfgdf
a pies w jakimś sensie też jest członkiem rodziny wiem bo miałem kiedyś pieska najbardziej to lubił wcinać wątróbkę z ryżem

Widziałem filmy jak araby i żydzi meczyli psy i mieli z tego ubaw. Arab umiał odrąbać psu nogę i patrzeć jak się męczy, dla nich to zwierze nieczyste i nie pochodzi od boga. Araby i żydzi naukowo do ludzi się też nie zaliczają, są to rasy semickie i nauka nie zakwalifikowała ich do gatunku ludzkiego, to też psy nie traktują po ludzku.

Nie ma co się certolić.jak ktoś włazi do naszej kieszeni i liczy nasze pieniądze to trzeba się odwdzięczyć tym samym.Każdy ma jakiegoś konika.