Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brązowy śluz zamiast okresu

Brązowy śluz zamiast okresu

Polecane posty

Witam. Mam taki problem. Nie wiem dokładnie ile trwa mój cykl miesiączkowy, ale na pewno jest dłuższy niż standardowe 28 dni, czasami nawet dochodził do 36-37 nawet dłużej. Nie sprawiało mi to nigdy kłopotu. W listopadzie miałam miesiączkę 20. W tym miesiącu jest już 29. Niby spoko, choć zaczynam się już denerwować... Pojawił się taki... brudnoczerwony- brązowy śluz. Jest go niewiele, nie brudzi nawet wkładki. Wczoraj współżyłam z chłopakiem i wtedy jakby... wypłynęło ze mnie naprawdę dużo tego śluzu. Bardzo się niepokoję co to może oznaczać.

Gość pewnie jesteś w ciąży
przykro mi... albo gratuluję - wybierz co ci bardziej pasuje ;)

Gość Dłogość Twoich
cykli Ci odpowiada:) Ciekawe czy będzie Ci odpowiadać również wtedy kiedy będziesz planowała dziecko.

Gość Długość Twoich*
:)

1. Powinnaś sobie zapisywać przynajmniej to kiedy Ci się miesiączka zaczyna. Co miesiąc. I liczyć długość cykli. 2. Powtarzające się cykle trwające ponad 35 dni to sygnał do tego, żeby skonsultować to z ginekologiem. 3. Jeśli różnica w długościach cykli jest większa niż 5 dni to patrz punkt 2. 4. Śluz może być po prostu początkiem miesiączki, ale jeśli się przedłuża to może wskazywać na zaburzenia hormonalne.

Gość ottaviani
Też tak miałam ostatnio, najpierw ciemne plamienia przez 3 dni, a później dopiero okres:)

Dzięki... Poczekam jeszcze kilka dni i ewentualnie zrobię test. Nie martwiłam się długością cykli bo moja mama i siostra też mają dłuższe niż norma przewiduje... Pierwszy raz mam takie brzydkie plamienia i dlatego się tym interesuje. To na prawdę może oznaczać ciąże? Kurcze, niby jak? Zawsze się zabezpieczaliśmy...