Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamammammam28

Mamy macie jakies hobby?

Polecane posty

Gość emyly
Pochwalcie sie swoimi.w.takim.razie

Gość mama ugotowana
Dobra jak ktoś cyka komórką zdjęcia wyłącznie swojego dziecka to może nie jest to pasja (sama zrobiłam telefonem swojemu dziecku przeszło 10tysięcy zdjęć) ale jeżeli ktoś podchodzi do tego poważnie,to co jest w tym złego i śmiesznego?

Gość emyly
Fotografia to pasja a nie pseudo pasja, co z tego ze popularna, hipstery. Czytanie calkowicie pozytywne,.alr.nieee zbyt powszednie

emyly ale moja taka pseudo pasja bo rzadko to robie, bo nie mam aparatu ; ) no coż ktoś kto chyba nie złapie bakcyla fotografi to tego nie zrozumie i tyle

Gość a jaka jest wg. was roznica
m-dzy hobby a pasją?

Gość Adelaa31
A moja pasja sa ciuchy,torebki,buty.Wlasnie kupilam sobie kalosze Moschino :)

Gość moim hobby jest zapładnianie
Poważnie piszę :) jestem weterynarzem, zawodowo opiekuję się i leczę zwierzęta,ale moją prawdziwą pasją jest inseminacja :) uwielbiam odbierać porody zwierząt które dzięki mojej pracy się urodziły :)

Gość matka 3 latka....
moim hobby jest bieganie maratonow. trening zajmuje mi troche czasu, ale uwielbiam to - jak biegam to czuje, ze zyje i ze unosze sie nad ziemia, to moj ulubiomy stan ;)

Gość do uja
a jaka jest wg. was roznica- Pasja to coś co ciężko opisać:P. Pochłania Cię całkowicie. Zapominasz zjeść, posprzątać, nie wysypiasz się bo uzależniony/a jesteś od tego co kochasz robić.. trochę jak zajmowanie się dzieckiem... nie masz czasu ani chęci na nic innego jak tylko to co robisz. no a hobby... hmmm to coś co robisz w doskoku, żeby czasem umilić sobie życie, jak wzięcie czasem dziecka siostry,brata czy koleżanki do zoo, sklepu czy po prostu na spacer.

Gość ugdfh
Ale wyskoczylas z tymi dziecmi,ze ty tak masz nie znaczy z kazdy

Gość a mówią że jestem złośliwa !
rany boskie Mała Blondynka do czego ci się kwiatek zbiera ? do kwitnienia ?? co to za czynność jest ?

Gość a mówią że jestem złośliwa !
do uja - czyli 3/4 ludzi na tym forum pasjnuje się kafeterią :D

Pancerna kołdora- a czemu to ogarnia cie smiech na wiadomosci ,ze pasja kogos jest fotografowanie?Zawsze to lepsze zajecie niz siedzenie na kafe i nabijanie sie z ludzi z powodem czy bez ;)Ja swoje hobby traktuje powaznie od kilku lat.

Cwiczyłam karate ponad 10 lat, dość ,że tak powiem wyczynowo- zawody i te sprawy, przestałam na pół roku przed ciazą, tęsknię za tym. Teraz sobie czytam ksiażki i po świętach zaczynam chodzic na basen:):)

Gość dfghj.l,nhbgvc
Ja się przyznam! Bo wy nie macie odwagi. Nie mam żadnej pasji. Jedynie lubie ogladać seriale ; M jak miłośc, Klan, Dlaczego ja?, Trudne sprawy, Anna Grerman. Lubie rozwiązywać krzyżówki. Czytać gazety typu cienie i blaski, sukcesy i porażki.

Gość zmarnowana życiem mmmmi
nie mam czasu ,ani pieniedzy na hobby. W pracy pracuję cięzko fizycznie, po pracy zajmuje się domem dziećmi, sprzatam, piore,gotuje,prasuje. Nie mam czasu obejrzeć wiadomości w Tv. A gdzie tu miec jakąs pasje? Obiad sam się nie zrobi, naczynia same się nie umyją. Wszystkie pieniadza ida na życie , jedzenie i opłaty.

Gość ffggggyhjhy
Wspinaczka, nurkowanie, snowboard. Na więcej nie mam już czasu :/

Gość mireczkowataaaaa
a ja mam motorek :)

Namiętnie czytam, zwykle jedną książkę tygodniowo. Również gazety i tygodniki. Bardzo lubię jazdę rowerem , mamy przyczepkę dla małej i w tym roku będzie jeździć z nami na wycieczki. Zwiedzamy też zamki w Polsce, mamy mapę i odznaczamy co zaliczone. jak mała miała niecałe 4 miesiące to w nosidełku zwiedzała z nami.

Książki, a przedtym jak sie pojawila dzidzia lubilm pojwzdzic samochodem ostro po torze

Gość qwetrztiuop
Moje hobby to jest zeby byc rznieta przez faceta jak najlepiej

Gość .mireczkowataaa
nurkować lubię, jade motorkiem nad wode i nurkuję, czasami w kaluzy jak nie mam czasu żeby nad staw pojechać