Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bebilon86

Ile??????

Polecane posty

Gość Bebilon86

Ile godzin na dobe spicie? Ile ma Wasze dziecko? Czy tyle snu wam wystarcza?

Gość tylko karmienie piersią
dziecko ma 10 miesięcy, śpię jakieś 10 godzin od urodzenia syna zawsze tak samo dobrze. Jestem szczęśliwa, uśmiechnięta i wyspana, bo karmię piersią, a syn śpi z nami w łóżku małżeńskim :) O zdrówku nawet nie wspomnę, ani razu żadnego kataru, kolek, kłopotów z brzuszkiem, kupą itp :)

Gość Bebilon86
Ja tez karmie piersia, ale moj juz tak dobrze nie spi, a mam za male piersi aby karmic go na lezaco, no nie umiem i juz. ;) sypiam okolo 6 h i to dla mnie za malo.

Gość tylko karmienie piersią
Musisz poćwiczyć pozycje ;) Ja też mam malutkie piersi i daję bez problemu radę karmić na śpiocha :D Najczęściej nawet nie wiem ile razy w nocy dzieć jadł :D Ale faktem jest, że spanie to indywidualna cecha dziecka, jedni śpią dobrze, inni wręcz przeciwnie

Dzieci 4 lata i 1,5 msc. Śpię różnie.. młoda wiadomo śpi normalnie, czasem posiedzi do późna do potrafi do 11 pospać ;) A młody w nocy najdłuższe spanie ma około 7h... z tym, że to zależy jak ja się kładę, bo czasem idę spać jak on śpi już 3-4h, to później jak się budzi biorę go na karmienie do siebie do łóżka i mimo, że budzi się co godzinę to je już na śpiocha więc dosypiam sobie. Nie narzekam... od jego narodzin chyba 2 nocki jedynie miałam źle przespane, ale nadrabiałam sobie to później Generalnie zawsze byłam nocnym markiem co przed 2 nad ranem spać się nie kładzie, a najchętniej to i do 5 bym siedziała :)

Gość Bywam subiektywnie wredna
Jakieś 8h na dobę. Dziecko 3lata. do tylko karmienie piersią-a jaki to wyczyn że 10 miesięczne dziecko nie choruje? chodzi może do żłobka? jak nie to nie bądź żałosna :O dzieci chorują jak idą do przedszkola bo tam mają kontakt z innymi dziećmi które są siedliskiem chorób.

Gość A ja karmie butlą HA !!
Mój ma 9msc śpi 12 godz. na dobę ja przeważnie 9h -wiadomo kłade się później spac :)