Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gallen

AGD - co jest teraz na topie?

Polecane posty

Gość Gallen

Witam. Niedługo kończymy remont kuchni i zastanawiamy się już na wymianą części sprzętu AGD. Czy moglibyście doradzić, co jest teraz modne? Co się dobrze sprzedaje i co warto zakupić z myślą o długoterminowym użytkowaniu (nie chcę czegoś na chwilę)?

Gość łomatkomoja noooooo
co jest modne? :-O modna jest ekologia więc jeśli wybierasz nowe sprzęty patrz na zużycie energii i nie sugeruj się naklejką z literką A, bo czasami to jest mylące, patrz na zużycie energii sprzęty muszą pasować do twojej kuchni, a ja nie wiem jak mieszkasz, w jakim stylu ją urządzasz a tak z moich obserwacji to ludzie ostatnio zachwycają się integrą smart

Gość Zakrótkowiec
byle nie Amica bo to król szajsu

Gość lawiandziks
co za bzdury kolego - akurat jeśli chodzi o amikę to są bardzo dobrzy w piekarnikach, radze się przyjrzeć np piekarnikowi integra smart, któy chyba jaki jedyny ma dotykowy ekran

Gość a co ma niby byc
amica ma strasznie badziewne pralki

Gość pani domu
każdy lubi co ma , teraz sprzętu jest do wyboru i koloru , ja jako kobieta najpierw wybierałam coś wzrokowo , potem porównywałam a na końcu kupowałam i to co mam jest dobre i narazie działa bez zarzutu

Gość ManiazPoznania
Amica? Na pewno nie piekarniki, niedawno wymieniłam dwuletni piekarnik na nowy innej firmy, bo tamten był do nieczego

Gość rena.m
Jak już kupować coś solidnego to pralkę z silnikiem Direct Drive od LG i lodówkę z kompresorem linearnym.