Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki3310

nie szanowana

Polecane posty

Gość wiki3310

Zyje w zwiazku prawie 1o lat,mam trojke malych dzieci,moj facet jest niby dobry,ale gdy mu nie wmuszam wlasnego zdania,potrafi bic,wyzywac i pluc w twasz i to wszystko przy dzieciach,najgorsze jest to,ze gdy mu przejdzie zachowuje sie jakgdyby nic sie nie stalo,twierdzac,ze gdybym sie nie odzywala to by tego nie bylo,bo to moja wina,a ja sie tylko bronie,nie potrafie pogodzic sie z wyzwiskami,nie moge tego sluchac a zwlaszcza dzieci mi zal,przytula sie,oczekuje milosci a ja nie potrafie,czasami sie zmuszam,wiem,ze jestem nienormalna bedac z nim i pozwalac na to,moze ktos da mi kopa na przebudzenie,tlumacze sobie bylo minelo,ale jak wraca do domu to z nowu wszystko wymuszam od siebie,jestem moze troche uzalezniona finansowo od niego,bo wydziela mi kase na zakupy bo oplaty wszystkie sama robie,mam dosc tego horroru,na alimenty dlugo sie czeka,a on chyba to wykozystuje,ze jestem uzalezniona,bo dzieci musza jesc,a samej mi nie starczy na oplaty i zycie,co mam zrobic zeby zrozumniec?????????????????????????????????????????????????????

Gość kto to taki - kasztaniaki?
a co chcesz zrozumieć Skarbie?

Gość wiki3310
Ze mam to zmnienic,ze tak dalej byc nie moze

Gość kto to taki - kasztaniaki?
no to juz chyba rozumiesz?

Gość wiki3310
tak wiem,tylko musze uwiezyc,ze dam rade

Gość fiejrfierjf
alimenty dostaniesz przeciez i na kawalerke starczy

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zadne uzaleznienie nie jest dobre. a od faceta to juz w ogole. niestety czesto kobiety nie widza swojego zycia bez swojego mezczyzny a wtedy on to wykorzystuje. moj byly rowniez tak robil i nie moge dojsc do siebie po tym wszystkim. jednak Ty masz dzieci wiec masz dla kogo wstawac i mysle ze moze Ci byc latwiej. widze ze zdajesz sobie sprawe z tego ze zwiazek z czlowiekiem ktory nie ma szacunku do niczego dobrego nie prowadzi

Gość wiki3310
Dzieki wam,musze byc twarda i nie dac sie udobruchac w koncu przestac wybaczac,mam dzieci one musza mniec jakis wzor w zyciu

Gość ssssssssssssssss
mam to samo kochana i wiem co czujesz,ale wiem tez ze za kazdym razem mowimy ze to ostatni a tak nie jest,ja nawet przed chwila dostalam bo pow mojemu prawde w oczy,najgorsze to to ze jestesmy w tym same...

Gość wiki3310
jeny,wstretne dupki,wspolczuje ci ja narazie jestem sama,ale wieczor blisko,za to,ze mamy tez cos do powiedzenia obrywamy chore,

Czy zdajesz sobie sprawę , że Twoja powściągliwość wobec człowieka, który Cię terroryzuje , jest krzywdząca również , a nawet przede wszystkim dla Twoich dzieci ? One powielają Wasze wzorce , uczą się jak postępować w przyszłości . Nie dajesz im dobrego przykładu pozostając w takim "związku" . Nie miej złudzeń , że sadystyczny "operator" zmieni sie na Twoje życzenie , bądź prośby. Nie wolno Ci ulegać , bo za każdym razem zmienia się repertuar "doznań"...w końcu dojdzie do tragedii, a tego byś nie chciała . No i dzieci , one są bardzo spostrzegawcze i szybko sie uczą .

Gość wiki3310
WIEM O TYM JUZ JEST GORZEJ I LICZE SIE Z TYM ,ZE MOZE DOJSC DO TRAGEDII,WLASNIE DZIECI,ONE SA BIEDNE,

Gość sssssssssssssss
tylko ze my z jednej str chcemy jak najlepiej dla dzieci ale z drugiej odejscie i odebranie dziecku ojca dla nas jest gorsze.wejdz na post maz alkoholik i poczytaj tam,mi to duzo daje,czasem dobrze sie chociaz wygadac.wiem tez ze cierpliwosc sie konczy i mam nadzieje ze moja sie obudzi.....trzymaj sie kochana...

Dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!! To się nigdy nie zmieni , musicie wiedzieć , że taki człowiek nie przyjmuje do wiadomości , że źle postępuje ...on tak żyje i to go napędza. Dzieci, to one cierpią w ciszy , by potem wybuchnąć z nawiązką :((

Gość wiki3310
POWODZENIA,DZIEKI PA

Gość wiki3310
LCroft dzieki za madre slowa,ze wszystkim sie z toba zgadzam

Gość ninka.ninka7878
nikt nie ma prawa cię poniżac,pierwsze kroki skieruj do mops-u tam oni powiedzą ci co dalej robic.moja sąsiadka sama wychowuje 4 dzieci,odeszła od męża psychola,wynajęła mieszkanie,najpierw opłaty robił jej mops,pózniej znalazla pracę,radzi sobie całkiem dobrze,mops nadal jej pomaga ,ma także alimenty.plucie na kogos? to się w głowie nie mieści,zostaw go ,zrób to dla dzieci.

Gość wiki3310
ja juz ucieklam bo wyprowadzilam sie od niego i wynajmuje mnieszkanie w swoim mniescie,tylko glupia taka ze mnie,ze zawsze sie litowalam i wybaczalam,ale na tym etapie jest koniec bo to prawda psycholem latwo siestac,gorzej sie stac normalnym,dzieki