mysza158 0 Napisano Grudzień 29, 2012 hej!jestem pacjentką przychodni novum,ostatnio słyszałam o dodatkowej możliwości po kilku nieudanych próbach IVF -nacinanie osłonki zarodka przed transferem. czy ktoś może maił styczność z tematem?coś ryzyku dla zarodka?czy też ciąży mnogiej ,po nacięciu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam dziecko dzięki IVF Napisano Grudzień 29, 2012 ja miałam nacinany zarodek - przy pierwszym podejściu. Zwiększa to możliwość jego zagnieżdżenia o dodatkowe 5% - tak przynajmniej mówili w naszej klinice. Nam się udało 1 podejście. Nie wiem czy dzięki temu czy też nie. Dla zarodka ryzyka nie ma (osłonka i tak pęknąć musi). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MATuRy Napisano Grudzień 29, 2012 ZADANIE NA MATURĘ PISEMNĄ Z JĘZYKA ANGIELSKIEGO: Podczas pobytu w Wielkiej Brytanii kupiłeś ciągnikowy kultywator sprężynowy z zapasowym kompletem lemieszy półsztywnych i skaryfikatorem. Zauważyłeś że uszkodzone było łożysko toczne baryłkowe wachliwe w mimośrodzie oraz brakowało połączeń gwintowych śrubą pasowaną o trzpieniu stożkowym. Chcesz zgłosić jego reklamację. Napisz na czym polega problem oraz gdzie i kiedy nabyłeś urządzenie. Zaproponuj rozwiązanie problemu. Podpisz się jako XYZ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika96 0 Napisano Grudzień 29, 2012 Nacinają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach