Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosiaczka

Decyzja na związek - decyzja na seks

Polecane posty

Gość prosiaczka

Jak dwoje decyduje się być razem to czy od razu po tygodniu, do miesiąca lądują w łóżku? A jeśli dziewczyna się nie zgadza jeszcze on mówi no to nara. Na tym polega i tak wyglada dzisiejszy związek?

Gość 65684
22-letnia dziewico, nie przeżywaj tak. :o

jeśli on ci mówi "nara bo nie ma seksu" to chyba łatwo się domyśleć że nie szukał związku...

Gość dziewica powinna szukać
prawiczka, a już na pewno dziewica w takim wieku może po prostu szukał związku z seksem Ty chcesz czekać, bo uważasz, że nie jesteś gotowy (pytanie czy kiedykolwiek będziesz) to Twój problem, a nie drugiej osoby.

Gość prosiaczka
Niby masz rację ale sa tacy mądrzy na kafe co uważają że to normalne a teraz myśle co by było gdyby było. i obwiniam się ze to moja wina ze mnie zostawił

Gość prosiaczka
No tak seks juz odrazu a ciekawe która by odrazu sie zgodziła.

Gość prosiaczka
No tak seks juz odrazu a ciekawe która by odrazu sie zgodziła.

jak to co? została byś jego dziewczyna do seksu a jak byś się mu znudziła to by wymienił ciebie na inną ;]

Najlepiej jak dziewica z prawiczkiem zasiądą do dyskusji o znaczeniu seksu i jego wpływie na związek. :o

Gość prosiaczka
Ja nie chciałam być tylko do seksu panną. Chciałam wiedzieć ze mu na mnie naprawdę zalezy i dopiero po tym jak się przekonam że mu naprawdę zalezy to by i tam to było. ale tak od razu jak jeszcze nie miałam do niego całkowitego zaufania. W dodatku potrafił przez cały dzień nie napisać do mnie albo jak przychodził weekend to ja sama pisałam i pytałam czy przyjedzie no to sorry. Jak nawet po tym miesiącu na to nie zasłużył. a jak sie z kims jest to się o nim pamieta i jest najważniejszy prawda?

Gość prosiaczka
to jaki ma seks wpływ na związek uświadom mnie

Gość prosiaczka
a no tak seks cementuje związek i jeszcze bardziej by o mnie myślał i chciało by mu się chętneij ze mna spotykać no tak

Seks jest w związku najważniejszy. Ale nie jesteś w stanie tego zrozumieć, więc nie ma sensu jakiekolwiek tłumaczenie.

no skoro powiedział ci papa bo nie było seksu to mu nie zależało na tobie tylko na seksie.

Gość zamyslonaaa
Prawda, zwiazek bez sexu to dziecinada. Sory ale ludzie po 20 tce niebeda do 30 rozmawiac i za ravzki sie lapac. Musza sie posexic. Hahaha

Gość zamyslonaaa
Samiec :)

jeśli to ma być na poważnie to z seksem nie trzeba się spieszyć, a jak facet mówi nara jak nie ma seksu, to zadaj sobie pytanie czy chcesz z kimś takim czas tracić

jak druga osoba zwleka z sexem x czasu to znaczy, że coś jest z nią nie tak im szybciej tym lepiej, bo jak się okażę, że są zupełnie inne temperamenty łatwiej się wtedy rozstać, jak się jeszcze nie jest mocno zaangażowanym :)

Gość SzyszkoBarze z poczuciem
humoru-ile masz lat?