Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaania25

chlopak mnie zranil

Polecane posty

Gość smutnaania25

Otoz ostatnimi czasu stracilam prace, ale teraz szukam nowej. Nie znam rodziny partnera, ale zlamal mi serce mowiac- Sluchaj ja ciagle mysle o tym jak cie przedstawic. Ty nie masz nic, ja wole nie myslec co powiedza moi rodzice jak uslysza ze jestem z kims bezrobotnym z poza naszego srodowiska. Matka powie ze oszalalaem, ze stracilem rozum. To samo znajomi. Nikt nigdy tak mnie nie ponitzyl...

Gość AgaBlondi
idiota. Wiem , że to trudne, ale weź daj sobie z nim spokój, kochana. Jak on mógł tak do Ciebie powiedzieć? Boi się opinii swojej rodziny? Przecież to nie Twoja wina, że aktualnie nie masz pracy! Dzis nie masz ale jutro możesz mieć. Niech on się lepiej ogarnie. Co z tego że ma kasę skoro brak w nim uczuć.

Gość smutnaania25
To byl przytyk do calej mojej osoby. Nie dosc ze nic nie mam-to znaczy nie mam mieszkania i nie jestem bogata, pochodze ze skromnego i niewyksztalconego srodowiska, jestem polka to dodatkowo stracilam 2 dni temu prace. poczulam sie jak smiec.

Gość smutnaania25
1 rok

eh i jeszcze nie znasz jego rodziny? Boże widzisz i nie grzmisz. Naprawde Ci współczuję :( Kiedy mój były robił mi jakieś przykre uwagi od razu pytałam dlaczego jest złośliwy. Robiło mu się głupio i przepraszał zaraz.

faceci to szuje. Mój się wczoraj zastanawiał czy mnie kocha. Po dwóch latach związku. Mam mu dać czas itd. Niech spada. A co do Twojego, nie wiem czy rozmowa wystarczy...czy on zdaje sobie sprawę z tego że Cię rani? Mówisz mu o tym?

Rok? To naprawdę już sporo, a ten z takim tekstem, wcześniej miewał takiej natury problemy:/? Bo przecież to z jakiegoś środowiskach jesteś wiedział i nagle Mu to przeszkadza?!

Gość smutnaania25
nikogo nie informowal o mnie bo obawia sie reakcji

Hmm a czy Ty widzisz jakoś Waszą wspólną przyszłość??? Rok to naprawdę długo by zdecydować się na pewne kroki, m.in. zapoznać się z rodzicami faceta. Przez ten rok spotykaliście się TYLKO u Ciebie?

Wniosek jest prosty... skoro się Ciebie wstydzi to powinnaś pewnego dnia sama zapukać bez uprzedzenia do drzwi jego domu i się przedstawić. Ładnie, grzecznie, spokojnie... rozejrzeć się nie wchodząc do środka. Po czym stwierdzić oczywiście w zależności kto otworzy, że wpadłaś tylko po to by sprawdzić jak wygląda świat człowieka, który się mnie wstydzi. Jak widzę nic nadzwyczajnego. (Oby otworzyła matka... :)) Po czym powiedzieć tak od niechcenia. Ach.. tak, jeszcze jedno, proszę mu przekazać, że od dziś jest wolnym człowiekiem i może poszukać sobie kogoś kto będzie godny przestąpić ten próg... skoro ja na to nie zasługuje. Dodaj jeszcze - miłego dnia życzę. Odwróć się o 180stopni i spokojnie odejdź.

Gość smutnaania25
Cyba nie bedzie mi to dane, bo mieszka w Paryzu.

Skoro mieszka w Paryżu, to faktycznie nici z mojego przebiegłego planu. :P Nie mniej jednak opcje są dwie, albo zaczniesz szanować sama siebie, albo do końca życia będziesz tą gorszą. Ponadto jeśli ktoś ma pieniądze, wcale nie oznacza, że jest lepszym człowiekiem. Zapamiętaj to sobie.

Gość smutnaania25
on mieszka w paryzu, ja w polsce i obawia sie mnie przedstawic ze wzgledu na moja narodowosc i pozycje spoleczna. to jest ogromnie frustrujace.

Gość laleczka24563
tez bym sie wstydzila na jego miejscu :P sory, taka prawda.

Gość alpia
Dumny.czlowiek- hahahaa zaluje ze wzielam udzial hahha

Gość alpia
Ten zwiazek nie ma przyszlosci, zreszta jezeli byscie zamieszkali razem i Ty bys zarabiala mniej to cale zycie bedzie Ci wyliczacz, niech spada bura. Nie warto zebys mjsiala czuc sie gorsza, on jest unyslowo gorszy bo jak mozna tak w ogole powiedzie, mala strata

Gość co za jelop:/
prostak:o

Gość alpia
Nie wiem jak on wyglada ale moze jest przesadne zadbany wiec powiedz cos w stylu ze gdy Twoj tata czy bracia zobaczyli jego zdjecia to zapytali co to za pedal, powiedz ze ZE WSTYDU SIE SPALILAS ;p

Gość alpia
Taki niemeski itp albo ze.len, wymysl cos zeby wiedzial ze nie jest idealny i zostaw go. Lepiej jest miec mniej ale komfort psychiczny, przynamniej juz wiezz co o Tobie i Twojej rodzinie mysli, nie daj mu obrazac Twojej rodziny

Gość smutnaania25
Powiedzialam mu ze bardzo mnie tym zranil. jestem osoba wzksztalcona i na to mam wplyw, ale nie mam wplywu na pochodzenie czy narodowosc.

Gość miśkkka
a TY go w ogole znasz? czy tylko piszecie ze sobą :|

Gość smutnaania25
oczywiscie ze znam, on przylatuje do mnie albo ja do niego