Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omnomnomnommm.

KTÓRY SAMOCHÓD? PROSZĘ O RADĘ. FOTO.

Polecane posty

Gość omnomnomnommm.
Gość werwerwe
żaden, a ten mercedes to już w ogóle pomyłka 2.2l ii całe 140KM :O

Gość moze cos z tego
jesli juz to ten przedostatni, ale ma krecony licznik na bank. ostatni byl walony w dziob az stad widac. BMW i Mercedesa omijaj szerokim lukiem - w tym wieku to juz padlina (tak samo jak i te paski) ale za to maja cholernie drogie czesci. silniki 1,9 w paskach sa tanie w eksploatacji i oprocz turbin wiele sie tam nie psuje. unikaj w VW silnikow 2.0 tdi na pompowtryskach

Gość omnomnomnommm.
No to mnie załamaliście... Czemu Merc to padlina? Mój kolega ma takiego ponad 3 lata i nic się złego nie dzieję. To jaki proponowalibyście samochód w granicach max 25 tys.??

Gość omnomnomnommm.
Wyślijcie jakieś linki, doradźcie. Ja jestem kobietą i nie znam się zbytnio na samochodach. Patrzę na to żeby mało palił, był zadbany, podobał mi się i było wszystko w porządku ze stanem technicznym. Chociaż wiadomo , że na otomoto ludzie lubię trochę zbajerować

Gość SYlwester2013
tylko audi:)

Gość astromatik
a ile masz kasy na ten samochodzik?

Gość omnomnomnommm.
Jakie audi? A4, A6, A8 ?

Gość omnomnomnommm.
Szukam samochodu do max 25 tys. Dobrze by było znaleźć jednak trochę tańszy .;-)

Gość omnomnomnommm.
Peugeot ładny i zadbany ale zupełnie nie mój styl, ale w każdym razie dzięki za radę.;-) Audi jak najbardziej na tak i też najbardziej podobają mi się samochody (jeśli chodzi o środek) ze skórzanym obiciem

Gość omnomnomnommm.
Może wypowiedzą się panowie dlaczego nie kupować Mercedesa C 220 W203. ??? Bo byłam strasznie za nim, najbardziej mi się spodobał

Moj tata ma mercedesa C i sobie chwali, ma go dlugo i nigdy go nie zawiodl. Pieniadze, ktore w niego wlozyl to jedynie paliwo, wymiana oleju i podstawowe wymiany klocki itp. Ja jezdzilam wieloma samochodami, beemka trojka i piatka i tez mi nie padly ani na nic nie moglam sie skarzyc. Mialam tez audi a6 - i to byla tragedia. Ciagle cos, elektronika standardowo nawalala, nieustanne problemy z pierdolkami, czasami nie raczyl odpalic. Jak widac ile samochodow tyle bedzie opinii, mozesz trafic na perelke wsrod gowna a mozesz trafic na gowno marki, ktora cieszy sie dobra opinia. v Osobiscie wybieralabym mercedesa albo bmw i nigdy zadnej innej marki. Ale to tylko moja opinia, ja mieszkam za granica i tu ludzie inaczej postrzegaja samochody niz w Polsce, gdzie raczej zle mowi sie o tych samochodach, glownie stereotypowo podchodzi do ludzi, ktorzy nimi jezdza. v Wiadomo, ze nie mozna oczekiwac od kilkunastoletniego wozu aby byl niezawodny i bezawaryjny jak samochod, ktory tydzien temu wyjechal z salonu, byc moze wiekszosc z kilkunastolatkow w Polsce to padlina, wiec trzeba uwazniej szukac, moze sie rozejrzec za granica bo na zachodzie auta maja sie lepiej. v Zanim sie zdecydujesz na cos konkretnego poczytaj w internecie opinie osob, ktore te samochody mialy, jezdzily, sa strony od tego.

Gość Starowuj
Dziewczyno za 25 K PLN łykasz śliczną Honde Civic albo Toyotę Corolla - jeśli chcesz to w automacie. Powiem ci tylko że moja starsza znajoma - emerytka za 1/10 tych pieniędzy kupiła pełnoletniego Civic-a '94 w automacie, który jeździ znakomicie i nigdy nie zawiódł. Zrobiła tylko normalne duperele - nadkola i progi, uszczelka pokrywy silnika, klakson, klocki, kupiła nowe zimówki. W sumie jakieś 1500 zł. Auto wyglada ślicznie i kobieco (jest białe).

Gość prawictwo pospolite131
który najgorszy ? trudno powiedzieć

Gość pixidixisrixi
dziewczyno kup sobie audi A3 tylko po 2002 w tej ladniejszej budzie tylko z 1.9 tdi inne slniki odpadaja/buda hatchback

Gość erqerqe
1.8T to pod każdym względem lepszy silnik od tego klekoczącego strupa :classic_cool:

Gość pixidixisrixi
tylko ze ten silnik przejedzie duza wiecej niz 1.8

Gość pixidixisrixi
obejrzyj sobie te Audi na allegro albo otomoto jak dla kobiety to kozackie auto za te pieniadze toyota za to jest nudna i dla starych piernikow:P

Gość omnomnomnommm.
Teraz mam forda scorpio z 1995 roku. Strasznie dużo pali i często ma problem z odpalaniem. Mam 19 lat, nie cały temu zdałam prawko. Myślę nad lepszym samochodem bo mam oszczędności jeszcze z 18stki , sprzedać forda, pójdę do pracy w maju i na wakacjach, resztę mogę pożyczyć od rodziców i miałabym już coś porządnego i mam nadzieję na wiele lat. Także samochód który w końcu by mi się podobał i mało palił. Bo forda nie jestem w stanie utrzymać kiedy wpieprza mi nawet do 50 zł na 100 km.

Gość omnomnomnommm.
* nie cały rok temu

Gość coyotepretty
Co to znaczy podobał? A3 5-drziowa się podoba? Podobać się może coś o fajnej bryle, np.: http://otomoto.pl/hyundai-coupe-hyundai-coupe-ekstra-stan-C26059804.html Z 8 litrów spali. Poza tym sprawdź sobie rankingi awaryjności, BMW 3 jest daleko w tyle. Jak auto zadbane, z małym przebiegiem - to pojeździ, nawet jak to będzie Daewoo, a i tak bym polecał ściągać coś z Niemiec na własną rękę.

Gość sekta
ja kupie sportowy bo tylko to mnie interesuje wiem, duzo pali ale komfort jazdy, ; automatyczna skrzynia biegów

Gość omnomnomnommm.
rozglądam się za 4 drzwiowym, sedan/limuzyna, najbardziej interesuje mnie kolor srebrny, na gazie lub benzyna + LPG, najlepiej skórzana tapicerka

Gość pixidixisrixi
a stac cie na takie auto :P tego silnika 1.9sa trzy warianty o ile dobrze pamietam dwa napewno byly montowane w tej trojeczce

Gość pixidixisrixi
to kup se tico :D