Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałbym bardzo

Bardzo bym chciał 1 stycznia urodzić się nowym człowiekiem:

Polecane posty

Gość Chciałbym bardzo

- Wysokim - Przystojnym - Z dużym penisem Reszta mogłaby zostać po staremu a i tak bym wygrał życie uczuciowe i ogólnie życie a tak to 🖐️

Gość Chciałbym bardzo
Niestety bez tego nie ma życia uczuciowego. Ale to takie chcenie sobie tylko bo i tak się nie spełni.

Gość Chciałbym bardzo
Wzrost + bycie przystojnym żeby zainteresować kobietę a duży penis by móc zaspokajać ją seksualnie a co za tym idzie "utrzymać" znajomość i nie obawiać się zdrady.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wielkosc ma znaczenie i to duze

Gość Chciałbym bardzo
Seksuolodzy zgodnie twierdzą że wielkość jest o wiele ważniejsza niż technika. Podobnie w ankietach kobiety twierdzą zgodnie że wielkość penisa ma znaczenie. Cienkim i krótkim penisem nie jest się w stanie odpowiednio stymulować "wnętrza" pochwy. Spytaj kobiet które miały w życiu kilku partnerów, wszystkie powiedzą że ten z największym był najlepszy ten ze średnim na upartego może być a ten z małym... to zrywały z nim kontakt po pierwszym seksie. W rozmowach w toku też była o tym mowa.

Masz całe wiadro kompleksów , pozbycie się tego zajmie Ci sporo czasu , ale pomogę Ci ; Są kobiety, które potrafią kochać pomimo pewnych wad u mężczyzny. Intelekt, ciepło wewnętrzne, dobre serducho , szacunek. Wygląd zewnętrzny ? owszem...schludny i czysty ubiór . Zadbany facet wcale nie musi być "bogiem" , wystarczy odrobina pomysłowości.

Gość Chciałbym bardzo
Pracuje. I może nie uwierzysz ale przez to ani nie wyprzystojniałem, ani nie urosłem ani mi się penis nie powiększył.

Gość Chciałbym bardzo
Aha więc powinienem podchodzić do kobiet i mówić na początku "To co widzisz to jeszcze nie jest najgorsze, musiałabyś zobaczyć co mam w spodniach. I jak? Pozwolisz się poznać?" Z pewnością bym pierwszego dnia nazbierał numerów telefonów że do czerwca bym miał terminarz zapełniony randkami.

Gość prawdziwa kobietaa
Z takim podejście to ty se możesz... na cud czekać chcesz ?

Gość Chciałbym bardzo
Tak. Zobaczę 1 stycznia może akurat się życzenie spełni :)