Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakraaa z tymi polakami!!!!

czytalem angielskie forum ogolnie opinie o polakach ...

Polecane posty

Gość masakraaa z tymi polakami!!!!

glownie jechali na Polki ze brudne (tak, tak pisali) latwe leca na pieniadze o polakach nic konkretnego moze co niektorzy ze pijacy i chamy (ale nie kazdy, a nawet malo ktory polak taki jest) wstyd za te polki takiej to ja nawet za zone nie wezme brudaski :D

Gość ale ciekawa jestem
a ja oglądałam wczoraj program,w którym oficjalnie powiedziano,że angielki to największe pijaczki w Europie:D

Gość retagagdcgvcghfjiuoipo[p879876
nie polki nie sa pijaczkami po myciu kibli sa zbyt zmeczone na picie alkoholu

Gość polki to takie a angielki to
wsiury i pijaczki :D

Gość bywam czytam wiem
polki brudne? angielek nie widzieliscie chyba

Gość masssakra z tymi kobietami
tak pisali anglicy.

Gość No to daj link do tego forum,
bo z mojego doświadczenia wynika, że złe rzeczy o Polakach na forach wypisuja głownie własnie Polacy:O

poczekaj poszukam nie trudno znalezc ale po co polacy mieli by tak pisac mowie to angole taki pisali

Ale czym sie ty przejmujesz? ze przeczytasz jak ktos napisal na forum o Polkach zle rzeczy ? a co to, ta Amerykanki, Angielki, Rosjanki, itp nie pisze sie zle!? Po co Wy sobie tym zawracacie glowe! Ja tancze na imprezach z irlandczykami, jestem dumna z tego ze jestem Polka i nikt mi nic nie zarzuca, tylko czasem sie zastanawiaja czy na pewno jestem Polka bo moj akcent brzmi jak irlanddzki

Gość daj wiec linka
na potwierdzenie swoich slow, bo moze cos zle zrozumiales :D

daj wiec linka na potwierdzenie swoich slow, bo moze cos zle zrozumiales co masz na mysli nawet nie szukam kto chce ten znajdzie trzeba sie z tym pogodzic przeciez to logiczne ze polki sie puszczaja za kase z angolami, do tego nie potrzeba zadnego potwierzdzenia z jakiegos forume

Gość agresywna franca
tak anglicy co nigdy w polsce nie byili oni sa fleje..nie umieja sie ubrac, wogole ludzie z zachodu chodza brzydko flejpowsko ubrani po koszulach widac ze to nie z polski..np w oswiecimu..jak wysiedli niemcy jak zasmierdzialo:O chyba sie z 3 dni nie myli..popytaj na nk kazdy z mojej klasy to potwiedzi z lo. Smierdzialo od nich...chyba z tydzien jechali be zmydla i wody..

poczytal angielskie forum haha... mieszkam ponad 8 lat w uk i takiego powodzenia jak tutaj to nie mialam nigdzie. moj facet jest brytyjczykiem, brytyjczycy ogolnie okreslaja nas jako 'hot' albo 'smart'. takze takie kity to wciskaj ciemnocie :)

Gość Maryna z siankiem
pOlacy nie obgaduja inne kraje i nie smieja sie z nich jak to bywa z zachodem a faktem jest ze ci co jezdza do niemiec czy usa mowia ze ci ludzie to fleje..ubrali niedbale mimo wiekszych zarobkow jedza mrozonki itp i z wymiany studentow tez wiele jest takich obserwacji albo w okolicach przygranicznych po ubiorze widac ze to ktos z zachodu.

mieszkam ponad 8 lat w uk i takiego powodzenia jak tutaj to nie mialam nigdzie. moj facet jest brytyjczykiem, brytyjczycy ogolnie okreslaja nas jako 'hot' albo 'smart'. takze takie kity to wciskaj ciemnocie bo angielki ich nie chca?? i tak jestes brzydka XD a do prawdziwej Polki duzo Ci brakuje

ze niby angielki nie chca anglikow? a kogo chca w twoim zdaniem? polakow moze? :)

nie wiem moze murzynow skoro nie chcialy ich angielki to leca do polek proste jak budowa cepa

a co jak chcialy ich angielki a wybrali polki za swoje zony? :) znam kilka takich par, kazdy z tych kolesi przystojny, jeden z bogatej znanej angielskiej rodziny.. a angielki rzadko kiedy wybieraja murzynow.

Gość alpia
Piszecie tak jakby angielskich murzynow.nie bylo

Piszecie tak jakby angielskich murzynow.nie bylo siksa mieszka w dzielnichach dla emigrantow wiec w ogole rzadko kiedy spotyka rodowitych Angoli

tu nie trzeba nic czytać... wystarczy pomieszkać i poobserwować anglik na słowo "polka" - rozpina rozporek. jest to fakt powszechnie znany i oczywisty jak oczywistość.

mieszkam na zadupiu z samymi angolami, pracuje z samymi angolami, nawet polakow rzadko widuje a co dopiero inne nacje. zreszta nie zebym mialam cos przeciwko jakiemus fajnemu hiszpanowi na ten przyklad :P

Co jest fajnego w hiszpanach mam dziadka hiszpana nawet tam troche mieszkalem i nie zauwazylem by byli jacys kolosalnie ladniejsi

dlatego mowie, ze 'fajnego' a nie byle z brzegu :) maja fajny akcent i czarne oczy :)

aż dziw bierze, że wśród tych wszystkich szumowin... twoje IQ z "liczbowego nie zamieniło się w cyfrowe"

prawda taka ze polki chętnie szukają partnera w południowcach a polacy w kobietach ze wschodu...rosja, ukraina, białoruś.... xxx potwierdzają to statystyki małżeńśtw w polsce z obcokrajowcami.

maja fajny akcent i czarne oczy z 70% ludzi na swiecie ma czarne wolalbym zielone