Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakraaa z tymi polakami!!!!

czytalem angielskie forum ogolnie opinie o polakach ...

Polecane posty

"aż dziw bierze, że wśród tych wszystkich szumowin... twoje IQ z "liczbowego nie zamieniło się w cyfrowe"" ­ trafna uwaga.

Gość masssakra z tymi kobietami
Nie polki tylko polki w angli

jak jestes polka w polsce to ok, nasze matki i babki i siostry sa piekne i madre, ale jak wyjezdzasz do angli to zaraz zaczynasz smierdziec.. o to wlasnie chodzilo autorowi :)

wyjezdza tylko ten najgorszy sort

na ktorym polskim lotnisku w sekcji 'odloty' udalo ci sie okreslic te statystyki?

po prostu ci ktorzy nie dali sobie rady w polsce wyjezdzaja

trzeba przyznać, że autor ma sporo racji. wprawdzie nie czytałem angielskif for, ale z doświadczenia wiem, jak anglicy traktują polczyny, a coza tym idzie naród POLSKI jako całość... wiem kto ile wniósł w taki a nie inny stan rzeczy i wiem, że wstyd jechać na wyspy... ...zresztą samych angoli uważam za najgorsze, zapaprane, ociemniałe, zapijaczone i ćwierćinteligentne bydło najgorszego sortu

na niemieckich forach jak i od niemcow mozna uslyszec zroznicowane opinie. Generalnie wiekszosc mowi o kradziezy samochodow, duzym spozyciu alkoholu wysokoprocentowego, biedzie i smiesznych placach, taniej sile roboczej, kultowym wrecz ''kurva'' stosowanym jako dodatek do kazdego zdania przy kazdej okazji i pieknych kobietach. Czesto slyszalam lub czytalam, ze kobiety uwazaja polakow za niechlujnych a nawet, ze sie ich boja i uwazaja za dziwnych przez tych, ktorzy robia na budowie lub pija pod kioskiem i zaczepiaja je mowiac do nich po polsku (mozna to na niemieckim forum przeczytac) v tez sie spotkalam z zniesmaczeniem w zwiazku z pociagiem do brudasow i o leceniu na kase.

powiem więcej... dla mnie oni są na równi z żydostwem, jednak grubo poniżej parzystokopytnych...

wierz mi, zeby dac sobie rade za granica to tez trzeba miec leb na karku i nie mowie tu o jakichs pracach w fabrykach itd. o ludziach ktorzy pracuja w normlanych firmach na normlanych stanowiskach sie po prostu nie mowi, bo dla polski to jest hanba zeby wyjezdzali rowniez ci ktorzy radza sobie niezle gdziekolwiek.

**Mycha ‏ wjebałaś się tutaj z niemcami jak świnia w pomidory... to nie ta bajka --> znikaj

\ --> na szczescie wiekszosc angolii temu podobne opinie ma rowniez w dupie :) tylko polacy sie przejmuja swoim wizerunkiem na tle innych narodowosci.

to podobnie jak świnie. one też mają w dupie fakt, ze są świniami... nieświadomość to bardzo fajny stan, jednak zarezerwowany jedynie dla: świń, idiotów. ociemniałych umysłowo imbecyli...itd, itp...(...)

Gość były_londyńczyk
Wiecie jak poznać Polaka w UK ? 1.Wygląd. Najczęściej łysa głowa lub krótko obcięte włosy (angole mówią że to nasza fryzura narodowa) blada twarz,jasne włosy,jasne oczy najczęściej słowiańskie czyli niebieskie lub szare. 2.Ubiór. Najbardziej popularne to bluzy i kurtki marki Lonsdale i Everlast lub z emblematami ulubionych klubów piłkarskich. 3.Szeroki chód i trzymanie rąk jakby się niosło arbuzy pod pachami.

wreszcie zdrowy punkt widzenia👄

Gość Głupia Poleczka dała głos
Si-xa poczytal angielskie forum haha... mieszkam ponad 8 lat w uk i takiego powodzenia jak tutaj to nie mialam nigdzie. moj facet jest brytyjczykiem, brytyjczycy ogolnie okreslaja nas jako 'hot' albo 'smart'. takze takie kity to wciskaj ciemnocie - Ale ty jesteś tępa idiotką. Własnie potwierdziłaś wszystko co napisał autor :O Niedość, że Polki są łatwe i leca na Angoli, a Angole je masowo rwą, bo wiedzą, że są łatwe, to jeszcze jesteś głupia i tworzysz zły stereotyp Polek. Sama napisałaś hot (łatwa), smart (przemądrzała) 🖐️

smart w odniesieniu ze elegancki, a nie big headed. najazd na polakow ktorzy wyjechali za granice bedzie zawsze i wszedzie, takze mozecie mi skoczy

a to ze mam faceta angola to raczej nic dziwnego skoro mieszkam w uk :) i skoro na mnie leci a ja na niego to chyba raczej o to chodzi :P

wszystko fajnie ...tylko nie pojmuję po chuj się tłumaczysz ze swojego prywatnego życia? ...komu?

Gość massssakrraa
co za idiotka :D

Ja za polakami nie przepadam, mam obcokrajowca i naprawdę zupełnie inna mentalność. To polacy tworzą mity o polkach, niestety. Brak szacunku i wielka morda.

sądząc po fotkach - wielka morda to chyba przydomek tego twojego "chłopaka":D ...ale to już inny temat