Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmsukienka

Sylwester pod znakiem zapytania

Polecane posty

Gość hmsukienka

Kurcze,kiecka i nastroj na Sylwka juz jest a tu wlasnie w odp na mojego smsa ,co przygotowac na te impreze gospodyni ,ktora zreszta byla u Nas na Wigilii odpisuje,ze musi pogadac ze swoim narzeczonym,bo maja male problemy z tym sylwkiem i nie wie czy beda robic i da mi znac wieczorem co i jak...

Gość gogollaaa
podnosze

Gość Fredd zakochany
postaw na spontanicnzosc.. ja tak miałem raz tak było, ze zamiast w 1 domku w gorach bylismy w zupelnie innym, bo na miejscu sie okazalo, ze ktos zrezygnoiwal a mieli taniej. A innym razem tak było, ze wkrecilismy sie na sale w małej miejscowosci po prostu nr od wlasciciela kawiarenki mielismy i on nam powiedzial ze np 3 pary nie przyjda ze sa miejsca..a byla 23..i z zachlanej domowki poslzismy tam, spedzici milo i zabawnie czas! Ludzie choruja ludzie nie nie ida i wbrew pozorom wiwle sal nie jest pelnych a tu znajomi? to tym bardziej kontakt macie. Nie widze poroblemu w dogadaniu sie gdzie ten sylwek. Ja jutro pytam znajomych co oni robia moze beda w gorach moze w domu;/ oby nie z dziecmi;/ zawsze mialem do nich zaproszenie..2 lata pod rzad..ale sylwek z chmara dzieci jak w przedszkolu to nie dla mnie:D

Gość Fredd zakochany
zdradze sekret;) Mojej dziewczyny ex tak zrobił na studiach;) jak dacie flaszke wlascicielowi to i miesce w pelnej sali sie znajdzie:D bez zaproszenia:)

Gość gogollaaa
ale mi jestesmy zaproszeni na domowke

Gość agresywna franca
to z domowki pojdziecie na sale:D jaki problem wiele osob nie przyjdzie:):) bo sie pokloca zachoruja itp ja z przyjaciolka latałam za sukienka kiedys bo kupila i zle sie w niej czuła:D i w ostatni dzien cos tam kupiłysmy. Z kobietami tak jest;) ale smiechu było, bo ochroniarz z nami zartował, ze nie ma zony ale zakupy na ostatnia chiwle to on nie wiedzial ze tak moze byc:D nosil nam sukienki 2002 r. super było.

Gość no ale o co
dokladnie Ci chodzi? ktos z kafe ma zadzwonic do tej gospodyni i ja blagac w twoim imieniu zeby cie wpuscila do domu? napisz o co ci chodzi