Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewweqeqweqwe

Pytanie do zakochanych

Polecane posty

Gość ewweqeqweqwe

Co czujecie jak się widzicie ze swoją połówką? Przykładowo jesteście razem od niedawna np kilka miesięcy, jakie uczucia wam towarzyszą jak widzicie jego/ją? Na przykład spędzacie wieczór razem w domu postarajcie się opisać przeżycia które wtedy odczuwacie. Pytam do spotykam się z jedną dziewczyną, jak jej nie widzę to tęsknie, myślę o niej a jak jestem z nią to owszem działa na mnie mocno ale nie czuję tych tzw motyli w brzuchu ani przyśpieszonego bicia serca. Jestem ciekaw czy to co czuje to zakochanie czy co, bo niestety tzw miłości jeszcze nie przeżyłem, i nie jestem w stanie określić swoich uczuć względem niej. Jak będziecie podawać swoje przykłady to proszę bez zbytniego koloryzowania:)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
po paru miesiacach i juz zakochanie?

Gość apzmdjwp vkm
Mam podobnie. Spotykamy się średnio często, bo dzieli nas pewna odległość a i nie zawsze jest czas, bo wiadomo - obowiązki i tak dalej. Jak go nie widzę to mam wrażenie, że jest dla mnie całym światem, tęsknię, itd. ale gdy już się spotkamy to mam zupełnie tak samo jak Ty. I mimo że wiem że nie mogłabym bez niego żyć to jak go widzę to dupy nie urywa :o

Gość rudarudzienka
ja jestem z moim chlopakiem od 4 miesiecy, od dwoch mieszkamy razem. Kiedy go nie widze czasem cały dzien to tesknie, a na sama mysl o nim robi mi sie tak dziwnie cieplo gdzieś w okolicy brzucha;) wqiem,że głupie ale tak własnie to czuje, jakby podnosilo mi się cisnienie i taki dziwny ucisk. Oczywiscie ze jak sie widzimy to to juz troche inaczej wyglada nie ejst to juz taki sam szał , ale to jak dla mnie przechodzi w takie uspokojenie i pewneosc ze jest obok mnie. Poza tym jak odrozniam zakochanie od kochania. Zakochanie to taki wlasnie szał, motyle w brzuchu,...a kochanie to juz troche bardziej skomplikowany ale spokojniekszy stan.

Gość melita3d
no ja akurat to przed karzdym spotkaniem to az mnie brzuch bolał nie wiem czemu :) i czulam takie uczucie w brzuchu ale nie umiem go okreslic ;]