Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kim on jest

Kim jest Krwawy Edward ?

Polecane posty

Gość do Darkera
Darker napisałabym coś o Tobie ale zupełnie Cie nie znam .. nie wiem jakie masz poglądy itp więc wstrzymuje się od głosu w Twoim temacie ...

na pewno Twoj jest jeszcze bardziej "ekscytujacy" skoro tez piszesz na babskim forum :) ale niestety nie masz rzeszy wielbicielek :)

"Darker napisałabym coś o Tobie ale zupełnie Cie nie znam .." ­ Chyba tylko tobie to przeszkadza sądząc po liczbie kalumnii tu i ówdzie na mnie wylewanych. ­ "Tak bo jestem chory" ­ Przemysł rozrywkowy odnotuje straty... :D

"na pewno Twoj jest jeszcze bardziej "ekscytujacy" skoro tez piszesz na babskim forum ale niestety nie masz rzeszy wielbicielek " ­ Akurat to chyba wszyscy wiedzą na tym forum od początku kiedy tu zawitałem. Poza tobą.

Gość komo45y3
Znajdziesz go na tych sex kamerkach na żywo:) www.oncam.tv/pl/pp/chlopak86

Wy- tzn? ja pije wlasnie, do ekranu :) nie lubie knajp, nie potrzebuje tlumu pseudo znajomych aby milo spedzic czas...

Gość fffiute
k e to zboczony idiota, lizus i donosiciel

Gość KTOŚ MIAŁ RACJĘ
ktoś miał rację że Edward szuka c i p e na forum to lizodup chyba każdej by wylizał .. nieudacznik jakiś i ciota ...

19:51 [zgłoś do usunięcia]KTOŚ MIAŁ RACJĘ ktoś miał rację że Edward szuka c i p e na forum to lizodup chyba każdej by wylizał .. nieudacznik jakiś i ciota ... x Proszę - pokaż wszystkim jaką jestem ciotą i nieudacznikiem :)

Obrabiarki sprzedajecie ? Gdzie nie wejdę klepiecie bez sensu , byle trafić w doopę !!

ehh.... Edward, daj spokoj, z zawisci ludzie rozne rzeczy wypisuja ....