Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weight_looser

Jak szybko zrzucić 20 kilo?

Polecane posty

Gość weight_looser

Najwięcej mam do zrzucenia z okolic brzucha (jestem facetem).

Gość sekta
nie żreć nie pić piwska

Gość takijedenz foruma
ja zrzucilem tyle w 3 miechy. ze 112 do 92kg. mysle ze to bardzo szybkie tempo jak na 20kg. bylo to ok pol roku temu

Gość chciałabym wyjechać z kraju,
a jakim sposobem ci się to udało?

Gość takijedenz foruma
calkiem normalnym... nie uzywalem zadnych magicznych tabletek czy innych goowno dajacych specyfikow moj sposob to: konsekwentna dieta+duzo sportu zaczalem od biegania na biezni po 4-5km a po dwoch miesiacach robilem na kazdym treningu po 15km...i tak srednio ok 5 w tygodniu zero slodyczy, zero slodkich napojow, zero alkoholu i glownie tylko bialko jadlem, weglowodany ograniczone do minimum kurczaki z rozna, makrele wedzone, jajka, twarogi, troche jablek, troche warzyww, tunczyk, jogurty bez dodatku cukru

Gość takijedenz foruma
zastosujcie to co napisalem w praktyce (ale bez oszukiwania) i zaczniecie znikac w oczach, trzeba bedzie nowa garderobe kompletowac...efektu jojo tez nie ma, mimo juz nie trzymam tamtej diety, tylko trenuje ok 3 w tygodniu na silowni

Gość rrtbtbt
heheheheehhehhe

Gość resseta
Musisz wziąć w ręce 20 kg np. mąki i puszczasz na podłogę. Najlepiej jeszcze w fabrycznej foli to w tedy się tak nie rozsypie to po podłodze.

Gość Możejowa
Szybko to dla Ciebie ile? Ja schudłam w 90 dni 15kg jak brałam tabletki slimcea i obawiam się, że szybsze chudnięcie może sprawić że skóra będzie na tobie wisieć i mimo ze będziesz szczuplejsza, to nie będziesz ładniejsza;(