Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł 9080

Czy mogłem tym zranić moją byłą już dziewczynę?

Polecane posty

Gość paweł 9080

Mamy po 20 lat i to miało miejsce jakieś 1,5 tygodnia temu. Spotykaliśmy się do tamtego czasu już 1,5 miesiąca i na ostatnim spotkaniu przed świętami poszliśmy do niej do akademika. Byliśmy sami w pokoju, włączyliśmy jakiś film, rozmawialiśmy, całowaliśmy się i takie tam, ale jeszcze bez seksu. Spytałem się czy mogę zostać na noc, bo było już trochę późno a ja mieszkam daleko od jej akademika i nie chciało mi się o tej porze pokonywać taki kawał. Zgodziła się. Położyliśmy się razem do łóżka no i zaproponowałem jej seks- trochę ją rozpieściłem itd. Ona odmówiła. Rozczarowało mnie to i zdenerwowało, bo bardzo mi się chciało wtedy. Zacząłem obcesowo z nią rozmawiać, byłem trochę złośliwy i nie kryłem rozczarowania. Ona zachowywała się tak jakby była pewna tego, że postępuje właściwie. Spytałem się o co jej chodzi itd. i wyszło szydło z worka- przyznała się, że jest dziewicą. PORAŻKA! Ponieważ byłem mocno już zdenerwowany i całe moje zauroczenie i zafascynowane jej osobą zniknęło to jakoś tak wyszło, że zacząłem jej docinać. Zacząłem z przekonaniem na twarzy mówić jej, że bycie dziewicą w tym wieku jest nienormalne; że rozczarowała mnie swoim podejściem; że myślałem poważnie o naszym związku a teraz już sam nie wiem jak myśleć; aż w końcu powiedziałem, że chyba wolę wrócić do domu i spać w swoim łóżku. Nic nie odpowiedziała ani nawet się nie ruszyła. Odwróciła twarz w drugą stronę i chyba czekała aż wyjdę a ja spokojnie się ubrałem i po prostu wyszedłem bez żadnego pożegnania. Od tamtej pory w ogóle się do mnie nie odzywa ani ja do niej. Mogłem ją zranić swoją reakcją? Czy powinienem ją przeprosić, czy dać temu wszystkiemu spokój? Być z nią nie chcę, ale nie chcę też aby źle mnie wspominała.

Gość papcio chmiel
Spotyka się dwóch kumpli: - Co u ciebie? - A, niedobrze. Żonka zarżnęła naszego poloneza... - O, kurde! A jak? Co się stało? - No, silnik zatarła... wlała olej roślinny.. - Hehe, a kiedy się zorientowałeś? - Jak sobie frytki na Castrolu usmażyłem...

Gość ajakahja
buhahahahahahahahaha

Gość przepros ją! nic ci zlego nie
zrobiła :| dziwisz sie ze nie chciala sie bzykac podczas gdy zostales u niej bo miales daleko, a psotykaliscie sie ponad miesiac? w koncu byla dziewica daj jej spokoj przepros i zniknij

Gość dididiidi.,.,
Ty powaznie piszesz czy jaja sobie robisz?Jak powaznie to dziewczyna nie ma czego zalowac takiego palanta jak ty to dawno nie czytalam. Porzadna dzieczyna jeszcze spotka faceta ktory doceni to ze nie puszcze sie z pierwszym lepszym, dziewictwo to jej ATUT baranie Czy ja zraniles?pewnie! wez jej daj spokoj i idzw swoja strone bo szkoda czasu dla takiego barana jalowego

Gość dziś na pomarańczowo
jesteś dupkiem i niech tak zostanie. klasy nie masz, po co chcesz się wybielać? i tak jej nie chcesz, daj jej spokój i idź na kurwy

Gość przepros ją! nic ci zlego nie
to nie jej wina że ci sie akurat mocno chciało.... :|

Gość dididiidi.,.,
Dokladnie!!!!!!!! przepros i zniknij nie zalugujesz na taka dziewczyne osle

Gość mała miminka
taaaak na pewno strasznie ja zraniłes... dziewictwo w tym wieku nie jest wstydem a wrecz powinna byc z niej dumna... nie dziwie sie, że sie nie odzywa i ja na jej miejscu nigdy wiecej nie chciałabym Cie widziec...

Gość paweł 9080
Pewnie wy też jesteście dziewicami bo nie rozumiecie moich potrzeb i tego dlaczego tak się zachowałem oraz nie wiecie na czym polega normalny związków dwóch młodych i zdrowych ludzi. Czekam na wypowiedź kogoś normalnego.

Gość maleńka1221
Tak napewną ją uraziles swoim podejsciem do sprawy, po za tym w tym wieku dziewictwo to nie wstyd....wstyd jak w tym wieku gówniary juz mialy kilku partnerow albo juz dziecko mają. A ty jestes jeszcze mlodym chlopcem i nie wiele wiesz o zyciu, bo zycie nie sklada sie tylko z seksu, dziewczyna tez potrzebuje milosci i czulości, a nie tylko rozkladac nogi przed tobą, a ty nie chcesz juz z nia byc tylko dlatego ze nie dala ci wtedy kiedy tego potrzebowales. Miala racje i lepiej niech sie trzyma od ciebie z daleka.

Gość mała miminka
nie jestem dziewica juz dawno... i wiem co to potrzeba ale ze akurat Tobie sie chciało to nie znaczy ze musiała Ci dac... dobrze ze tego nie zrobiła!!

Gość Jumpero
Ale głupek z Ciebie. Daj mi jej nr :P

Gość paweł 9080
Dziewictwo jest powodem do domy? Chyba tylko wśród ciemnogrodu. Obecność seksu u człowieka w tym wieku jest jak najbardziej normalne a wręcz wskazane. Ona jest po prostu nie zdolna do bliskości i przeżywania uniesień. Odkryłem to tego wieczoru i nie chcę z nią być. Opowiedziałem o tym wydarzeniu moim kumplem i też stwierdzili, że nie chcieliby z nią być na moim miejscu i trochę się też z niej pośmialiśmy, że jest taka cnotliwa. Głównie chodzi mi to, że chciałbym aby zapomniała o moim zachowaniu i źle mnie nie wspominała. Nie jestem jakimś draniem i prostakiem. Zależy mi na dobrej opinii wśród ludzi- nawet tych, których nie lubię. Jak mógłbym ją jakoś przeprosić lub załagodzić sytuację?

Gość Midnayt
Jesteś absolutnym egoistą , niedojrzałym egocentrykiem, myślisz tylko o sobie i swoim"chceniu", ha bo Tobie sie zachciało, matko ...:( Co za pustactwo .Chciałeś ją potraktować jak przedmiot użytku, jak zabawkę, dmuchaną lalę .Zero uczuć, zero charakteru . Brrr. Nie zasługujesz na taką dziewczynę ,ani trochę. Dobrze Ci tu ktoś napisał na k....wy idz, i nie zawracaj głowy porządnym dziewczynom. Tylko czas straciła na Ciebie.

Gość Jumpero
Pamietam jak byłem w Twoim wieku. Wtedy miałem kilka koleżanek, które były dziewicami. Miały 18-21 lat. Czekały poprostu na właściwego chłopaka. Dziś jedna ma męża i nie widzę wśród moich znajomych szczęśliwszej pary. No tak sobie oddani że no szacun jak nie wiem. I nie są jacyś ułomni i nic z tych rzeczy.

Gość paweł 9080
Mi się wydaje, że dobrze jej zrobi taki zimny kubeł wody. Przynajmniej wie, że będąc oziębłą i cnotliwą nie stworzy związku z facetem. Ja chciałem z nią stworzyć poważny związek, ale nie chcę pchać się w związek z kimś, kto boi się seksu i ma takie dziwne podejście do tych spraw.

Gość Midnayt
To TY jesteś niezdolny do uczuć -nie ona. Ona -wręcz przeciwnie, do uczuć zdolna jest i dlatego właśnie nie oddaje swego ciała na lewo i prawo , pierwszemu lepszemu (np takiemu jak Ty...myślącemu tylko o sobie i własnym zaspokojeniu ). Ona wie czym jest miłość, Ty nie wiesz niestety . Jesteś pustym pozerem ,zależy Ci tylko na opinii (jesteś kimś jak pani Dulska -wszystko na pokaz robisz, tylko aby "ludzie o Tobie zle nie myśleli"ech, odrażające to.To jest właśnie ten CIEMNOGRÓD o ktorym wspominasz. Ta dziewczyna ma zasady, ma jakieś wartości ktorym jest wierna i się nimi w życiu kieruje , a Ty jesteś zwykłym dupodajem, ktory się puszca na lewo i prawo.

Gość CoTyNiePowiesz
marne prowo

Gość kaskadermen
daj mi jej numer telefonu Ja szukam dziewicy juz od hohohi a moze dluzej, to duma a nie wstyd .Chlopie dorosniesz to zrozumiesz a teraz nara bo jestes tak dziecinny ze szkoda dla ciebie tu czasu idz na dziwki a taka dziewczyne zostaw w spokoju, lub tez podaj jej numer telefonu ja docenie, a napewo nie wysmieje bo to atut

Gość Jumpero
Ogólnie to nie wyglądasz na prostaka co widać po tym jak piszesz. Chciałbyś załagodzić sytuację, przeprosić ją i za samo to duży plus. No ale jak 20-letni facet któremu dziewczyna się zwierza że jest dziewicą może ją namawiać i to nachalnie na seks ??? TYm bardziej że byłeś z nią półtora miesiąca :D No i w dodatku że zostałeś u niej na noc tłumacząc się że nie chcesz wracać do domu o takiej porze.

Gość idz dzieciaku sie lecz
powazny zwiazek phii... a i ortografi sie nauczyc studencino, bo twoja glupota poraza. skoro mieszkasz w wielkim miescie panie ze wsi to idz do agencji i tam zruchaj.

Gość didididi,,.
hahah ty i powazny zwiazek hahah jak ty myslisz hojem a nie glowa , jak mozna z kims takim zwiazek stworzyc

Gość Jumpero
Ja byłem pierwszy, mi daj Jej nr :D A tak na serio to przeproś ją a jeśli Ci wybaczy to powalcz o drugą szansę. Teraz może i tylko jedno Ci w głowie ale za kilk lat inaczej będziesz patrzył na życie. Nawet nie wiesz jak dziewczyny się nie szanują i jak flirtują z innymi będąc zajętymi. Przyprawią Ci takie rogi że do obory się nie zmieścisz :P

A po co w ogóle masz łagodzić sytuację? Takie jak ona zazwyczaj nie mają koleżanek lub mają koleżanki co są takie same. Olej ją, jej opinię i znajdź sobie fajną i normalną laską, która wie jak to jest mieć ochotę na seks i nie ma jakichś poglądów rodem ze średniowiecza :classic_cool: A ta dziewica, której wygarnąłeś prawdę prosto w twarz kiedyś zrozumie swój błąd :)

Gość idz dzieciaku sie lecz
i jeszcze jedno, strasznym dzieciuchem jestes skoro juz pochwaliles sie kumplom.

Gość wóz strażacki
jedz do siebie na wies i tam sobie ulzyj w remizie:)) moze chetne na "uczonego" z miasta beda:)

Gość jestfajniejakjest
ale prymityw z ciebie!!!!!!

Gość Midnayt
paweł 9080 Mi się wydaje, że dobrze jej zrobi taki zimny kubeł wody. Przynajmniej wie, że będąc oziębłą i cnotliwą nie stworzy związku z facetem. Ja chciałem z nią stworzyć poważny związek, ale nie chcę pchać się w związek z kimś, kto boi się seksu i ma takie dziwne podejście do tych spraw. Kubeł zimnej wody to jest potrzebny Tobie, a nie jej. Oziębły emocjonalnie jesteś Ty . Ona nie jest oziębła tylko wie na czym polega milość i wierność, bądz pewien że związek jaki ona stworzy będzie o niebo lepszy niż Twój .To TY się nie nadajesz do związku, nie umiesz kochać, skoncentrowany jesteś tylko na sobie i własnych potrzebach, drugiego człowieka jedynie "uzywasz"do własnych celów . Ona się seksu nie boi, tylko czeka prawdziwą miłość i dobrze robi, to na pewno znajdzie takiego który oszaleje ze szczęścia że na niego czekała, a Ty biedaku zaliczaj w tym czasie łatwe panienki, potem jedną z nich wybierz na partnerkę (bo żona to dla Ciebie zbyt przestarzała sprawa nie? ciemnogród) , ona będzie Ci robić rogi , Ty jej, i tak sobie bedziecie żyć, co jakiś czas (aby się nie zdechnąć z nudy w tym związku, bo co Was łączy-nic poza seksem który już do wyrzygania nudny wciąż z jedna osobą, gdy się kochać prawdziwie nie umie) bedziecie chodzić na swingers party albo spraszać sobie do wyrka inne małżeństwa.

Gość paweł 9080
Dzięki studenciak. Chociaż Ty tu jesteś normalny. Co do reszty to gadajcie sobie co chcecie. To jej wina, że wyszło jak wyszło. Naprawdę byłem na dobrej drodze aby się w niej zakochać a ona wszystko stłumiła i zgasiła, bo ktoś jej kiedyś wmówił, że z seksem trzeba uważać bla bla bla. Mam gdzieś ją i jej dziewictwo, które de facto nie ma żadnej wartości. Poza tym czuję się teraz jakby bardziej wolny i wiem, że zasługuję na lepszą i tą lepszą niedługo znajdę :)