Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł 9080

Czy mogłem tym zranić moją byłą już dziewczynę?

Polecane posty

jus888888888888888 kilka partnerek czyli ile? 2? Uhuu jak dużo. nigdy nie czekałbym- ani ja ani zresztą większość facetów pół roku i to jeszcze w takim wieku na seks. To jest chore. Dlatego konserwatywnym dziewicom co nie sa jeszcze gotowe mówię stanowcze NIE. Równie dobrze takie mogą sobie znaleźć impotenta, bo przecież seks i orgazmy nie są takiej do niczego potrzebne :classic_cool:

Gość jestfajniejakjest
dla ciebie jak widac nic nie ma wartosci. kolejna cecha socjopaty

Gość KASIxAmasia
tanganikaaaaaa wiec raz jeszcze pytam .To w czym ty masz problem? Nawet dzis tu na forum jest studencina "normalny"on cie moze pozbawic dzieictwa, w czym problem on jest nowoczesny gosc.WIEC............? STUDENCINA moze wez sie zajmij kolezanka ?tak dobrze sie rozumiecie

Jasne, że będę korzystał. Poza tym moja przyszła żona wcale nie musi wiedzieć o tym jak korzystałem. Poza tym wcale nie chciałbym mieć kobiet, co robiłaby problemy i oburzała się z tak błahego powodu.

jus888888888888888 Ja znam wiele par co poszło do łóżka już w 1 tygodniu znajomości i są ze sobą już kilka miesięcy a nawet lat. A zanim te osoby się poznały to przedtem też korzystały z życia i niczego sobie nie odmawiały a teraz są sobie wierni (przynajmniej większość). Także abstynencja seksualna i czekanie z seksem wcale nie przyczynia się do powodzenia związku. :classic_cool:

Gość jestfajniejakjest
ty chyba nie wiesz co to empatia???ktos cie bardzo skrzywdzil w dziecinstwie???zimny chow???zal mi ciebie. to nie my stracilysmy szanujac sie ,tylko ty tracisz ,i to wciaz. bo sex moj drogi to nie tylko fizjologia,szkoda,ze tego nie rozumiesz

Gość jus888888888888888
no nie wiem ile partnerek miałeś ale pisałeś ze na każda kolejna czekach góra 2 miesiące, na mnie mój facet czekał pół roku i sex mamy świetny i mi też nie przeszkadza, że miał kilka partnerek, a on na maxa docenił, że nie jestem pierwszą lepszą

Gość KASIxAmasia
Pewnie lepiej zeby nie wiedziala, aleeeeeeeeee dlaczego ma nie wiedziec???????? przeciez to chyba"normalne"co?dlaczego ma nie wiedziec?zesssss taki nowoczesny byl?Wspolczuje takiego meza w przyszlosci taka wyplukana szmata a penis jak flak

To, że teraz uprawiać głównie seks dla przyjemności to nie znaczy, że nie będę go w przyszłości mógł uprawiać z miłości :classic_cool:

Gość jus888888888888888
no nie wiem ile partnerek miałeś ale pisałeś ze na każda kolejna czekach góra 2 miesiące, na mnie mój facet czekał pół roku i sex mamy świetny i mi też nie przeszkadza, że miał kilka partnerek, a on na maxa docenił, że nie jestem pierwszą lepszą

Gość jestfajniejakjest
mam syna,jest kilka lat mlodszy od ciebie. wychowanie go na kogos takiego jak ty,to by byla moja zyciowa porazka

Gość maluuuutkaaasisii
To ja sie wypowiem trochę z innej perspektywy. Straciłam dziewictwo w wieku 17 lat , właśnie po 1.5 miesięcznym związku. Wmowiono mi trochę, ze seks to norma w każdym związku. Seks nie sprawiał mi prawie żadnej przyjemności. Nie byłam zupełnie do tego gotowa. Po każdym stosunku zamartwialam sie czy przypadkiem nie jestem w ciąży, mimo ze podstaw do tego nie miałam. Przestałam czuć cokolwiek do chłopakawy , związek zakończyłam ja po 2 miesiącach . Przez następny rok byłam sama , aż w końcu poznałam mojego obecnego chłopaka , i uwaga, czekaliśmy rok przed pierwszym seksem. I ja, i on chcieliśmy poczekać. Nasz pierwszy raz był najcudowniejszym momentem w moim życiu. Kochalismy sie mocno i to było nieporownywalne doświadczenie do tego pierwszego. Tworzymy juz 3 lata szczęśliwy związek z bardzo udanym seksem. Z perspektywy czasu niczego bardziej nie żałuję niz tego z kim i kiedy straciłam dziewictwo. Co do autora : myślę , ze wczesniejsze odpowiedzi powinny Ci podpowiedzieć , ze nie jesteś takim cudownym chłopakiem jakim Ci sie wydaje , ze jesteś. Rozumiem ludzi , ktorzy chcą tylko seksu. Zarówno kobiety i mężczyzny. Ale nie zawsze związek równa sie seks.

Gość jus888888888888888
no i dla przyjemności to są dziwki

Gość tanganikaaaaaa
jestfajniejakjest problem w tym, że ja się BOJĘ ludzi :( Jestem znerwicowana, wiecznie roztrzepana, bojaźliwa, nigdy nie miałam chłopaka, rzadko spotykam się ze znajomymi, a ty mnie nazywasz puszczalską dobre sobie..

Gość KASIxAmasia
jus888888888888888 moj tez) Jestesmy z soba dosc dlugo i jest sex fajny, czasem namietnu, czasem ostry, uczy mnie wszystkiego, ostatnio nawet mamy zabawki w sypialni)

Penis jak flak? A co ma jedno do drugiego? :D Ja nie czuję potrzeby chwalenia się moim partnerkom ile to ja zaliczyłem ani też nie wypytuję się o ilość partnerów, bo takie dochodzenie jest mi nie potrzebne. Jak moja partnerka będzie chciała wiedzieć ile mniałem to albo jej powiem albo nie. Człowie dojrzały i normalny nie przywiązuje do tego wielkiej wagi :classic_cool:

kasia haha ty się dopiero musisz uczyć. Nie głupio ci, że nie potrafisz niczym zaskoczyć swojego faceta, tylko musisz się dopiero wszystkie uczyć? Trochę to żałosne, zwłaszcza, że pewnie masz juz grubo ponad 20 lat... (a ty się dopiero uczysz- HAHAHAHA) :D

Gość jestfajniejakjest
idz na jakas terapie,pisze powaznie nie zlosliwie. twoje poglady dotyczace seksu,chyba sie kloca z twoja osobowoscia. ktos cie moze skrzywdzic.psychicznie

Gość jus888888888888888
KASIxAmasia czyli jesteśmy przykładami, że dobrze czekać... mój czasem mówi bo się śmieję, że mogłeś na mnie poczekać, a on mi na to, że mogłaś mnie znaleźć szybciej i że wtedy nie wedział, że można tak kochać :)

Gość jestfajniejakjest
to bylo do tanganiki ,to powyzej

tanganikaaaaaa Nie przejmuj się tym co pisza te pomyleńce. Nazywają cię puszczalską tylko dlatego, bo masz swoje potrzeby i po prostu o nich mówisz. Tu zleciał się ciemnogród i sieją zacofanie i pruderię. ...Nazywać puszczalską, bo mówi, że ma ochotę na seks.... Chore i w dodatku tępe.

Gość KASIxAmasia
studencina nie glupio, bo zaskakuje, ale jest moim pierszym mezczyzna wiec "mnie uczy"poznaje z nim najskrytrze zakamarki sexu jest cudownie

Gość jestfajniejakjest
najwazniejsze studenciak,ze ty jestes madry,z ta twoja jedna komorka mozgowa w......penisie.

jus888888888888888 Tak tak dla przyjemności to dziwki uprawiają... ty jesteś jakąś ultrakatoliczką chyba. Napisz nam jeszcze jakie to seks i ciało są brudne i grzeszne to się pośmiejemy jeszcze bardziej :classic_cool:

Gość jus888888888888888
a nikt tu raczej nie mówi, że ochota na sex jest chora bo raczej jest zdrowa ale nie z byle kim...

Gość KASIxAmasia
sory za blad

Gość KASIxAmasia
studencina dlaczego ty nic nie potrafisz zrozumiec?juz wiele osob pisze to samo a ty swoje

Gość konstantynopolitanczykowianecz
Po pierwsze to jestes glupi po drugie to jebnij sie w czolo zanim cos takiego zrobisz drugi raz:p i najlepiej powiedz jej to samo to ja Ci teraz to chociaz sie posmieje z Ciebie i moze zapomni:P

Gość jestfajniejakjest
a tak swoja droga,jest sobota,wieczor ...a ty na damskim forum,a nie robisz tego co jest sensem twojego ubogiego emocjonalnie zycia???nie bzykasz???moze jednak to tylko fantazja,albo reczny pod klawiatura???

kasia, to, że się uczysz to po prostu oznacza, że z punktu widzenia twojego mężczyzny jesteś jeszcze nowicjuszką i daleko tobie do dobrej kochanki. To, że czasem uda zaskoczonego to może po to aby dać ci powód do radości i satysfakcji :classic_cool: Nie głupio ci, że nie potrafisz swojemu facetowi dogodzić jak żadna jego była? :classic_cool: