Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł 9080

Czy mogłem tym zranić moją byłą już dziewczynę?

Polecane posty

Gość jestfajniejakjest
I CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM???a nie tak jak chcesz zrozumiec!to chyba za trudne dla ciebie???co studiujesz??bo kazde studia wymagaj tej podstawowej umiejetnosci!twoje nie??

Gość jus888888888888888
ale ja lubie sex i uprawiam go bez ślubu i raczej do kościoła też nie chodzę, ale dla mnie sex równa się miłość i może to ciemnogród jak uważasz kiedyś usłyszałam w rozmowie rozmowę dwóch kolesi, własnie takich po 18 może 20 lat, którzy stwierdzili, że laska jak jest łatwa to jest ok i fajna, ale jak wpasnie (a to się może zdarzyć) to już jest dziwka hahaha

jus888888888888888 A skąd ty możesz wiedzieć kto dla kogo jest byle kim. nigdy nie siedzisz w głowie i nie wiesz kogo jakaś kobieta widzisz w jakimś facecie po miesiącu znajomości. No chyba, że wiesz? Jesteś medium?

Gość jestfajniejakjest
studenciak jestes medrcem,nie wiem po ci studia,przeciez ty wszystkie rozumy zjadles juz.moze stworz nowy kodeks moralny???

jus888888888888888 A skąd ty możesz wiedzieć kto dla kogo jest byle kim. Przecież nie siedzisz w czyjejś głowie i nie wiesz kogo jakaś kobieta widzi w jakimś facecie po miesiącu znajomości. No chyba, że wiesz? Jesteś medium? Poprawiłem

Gość jus888888888888888
no ale Twoje związki są krótkie mój długi i może ok ja jestem dziwna i potrzebowałam więcej niż miesiąc żeby być pewną, że to to a nie jakiś przygodny facet... wcześniej z kimś się spotykałam tylko parę razy i raczej nie chciałam nic więcej...

Gość jestfajniejakjest
no tak,hehe. a wiesz kto to socjopata???poszukaj w google jak nie wiesz. biedny jestes,mnie jest ciebie zal. jako kobiecie i jako matce.

jgfdksj Wolisz partnerkę, z którą bez problemu będziesz uprawiał seks czy taką, co potrzebować będzie kilku lat aż się "przygotuje" :D

Gość allle dnnooo :(((((
I jeszcze wstawił sobie ksywkę s t u d e n c i a k . A tępe i puste toto jak bęben . Ot puszczalska męska szmateczka i tyle . Pompka na spermę z dołączonym bezwolnym ciałkiem , bo o mózgu tutaj mówić nawet nie wypada -nie miał się okazji rozwinąć, gdyż ciągle był trenowany tylko inny narząd :/

Gość jestfajniejakjest
pewnie miales dominujacego ojca,pasywna matke. a tatus na inicjacje do burdelu cie zaprowadzil.brawo

Gość tanganikaaaaaa
od lat jestem krzywdzona psychicznie w rodzinie i wiem, że muszę się wyprowadzić, odciąć od tego dysfunkcyjnego środowiska, ale ja się tak boję, wizja innego, normalnego życia jest dla mnie nierealna i nie mam nikogo, ani jednej prawdziwie bliskiej osoby, a z rodzicami chcę zerwać kontakt definitywnie, bo oboje mają problemy psychiczne, zaburzenia emocjonalne, które ja teraz powielam, ale to nie ma związku z moim poglądem na temat seksu, uwierz, chciałabym przede wszystkim SPOKOJNEGO i troskliwego chłopaka, ale z drugiej strony potrzeba seksu jest tak silna, że nie miałabym nic przeciwka nawet z dopiero poznanym mężczyzną, ale to niemożliwe, bo ja prawie w ogóle nie wychodzę z domu.. paradoks, bo tego nie można nazwać domem, a mimo wszystko zamiast uciekać to tkwię tu w wegetacji z obawy przed nieznanym :(

allle dnnooo :((((( Nastepna dziewica w natarciu. Znam 2 języki obce i studiuję trudny kierunek na polutechnice. nie to co wy- politologie, europistyki i inne elitarne kierunki

Gość jus888888888888888
długo też to nie jest

jestfajniejakjest a twój syn jakie ma dzieciństwo? Pewnie jest prawiczkiem i żadna go nie chce :( Zniszczyłaś mu pewnie młodość i wypaczyłaś pogląd na seks u związki. Brawo. Ja przynajmniej szanuję wszystkie kobiety :classic_cool:

Gość jus888888888888888
a jak moi koledzy dowiedzieli się, że to był mój pierwszy partner to tez byli w niezłym szoku (kiedyś w jakiejś dyskusji im to powiedziałam) szczególnie, że jak mówiłam należałam do osób dość rozrywkowo - imprezowych. I ich reakcja też była bardzo pozytywna i nawet do dzisiaj czasem słyszę, że chcieli by mieć dziewczynę z takimi zasadami jak ja... a do osób jakoś szczególnie wierzących to raczej nie należą i zdarza się, że mają takie panienki na jedną noc... ale to dla nich materiał na dziewczynę nie jest.

Gość torunianka_ona8222
kurde, dajcie se siana z tą wymianą poglądów, każdy do tego inaczej podchodzi i już. Nudne to już sie robi :o i nie można kogoś osądzać po ilości partnerek... no ludzie :o

Gość jestfajniejakjest
a czy ty tej potrzeby seksu tanganiko nie mylisz z glodem uczuc???czesto jest tak u osob,ktore nie mialy milosci i wsparcia w dziecinstwie.dziewczyno,wiem,ze ci ciezko,ale bylas u psychologa?to moze byc ten pierwszy krok. sex z kims przypadkowym nie wydaje mi sie zbyt dobrym wyjsciem w twoim przypadku. latwo cie bedzie skrzywdzic.mam dorosla 22 letnia corka,dla ktorej staram sie byc rowniez przyjaciolka,duzo rozmawiamy.tak mi przykro jak czytam to co piszesz. ratuj sie dziewczyno!!!

Obracasz się wśród hipokrytów i tyle. Biora panienki na jedną noc ale związku z nią nie chcą i pewnie jeszcze takich nie szanują nie widząc, że sami tacy są :classic_cool:

jestfajniejakjest I co? Twoja córeczka jest jeszcze dziewicą? :classic_cool: Czy ma inne- normalniejsze poglądy niż cnotliwa mamusia? :classic_cool:

Gość jestfajniejakjest
studencino,porozmawiamy jak sam bedziesz mial syna. poki co wychowaniu dzieci gowno wiesz.nie bede dyskutowala o tym z kims tak ograniczonym jak ty. pozdrawiam

Gość tanganikaaaaaa
jedynie co mnie podtrzymuje na duchu to rozwijanie mojej pasji i wiara w to, że zmienię miejsce zamieszkania, usamodzielnię się, przestanę bać, otworzę na ludzi, wyprowadzę do kraju, gdzie ludzie mają dużo zdrowsze podejście do seksu i się jeszcze wyszaleję :P lepiej późno niż wcale

Gość jus888888888888888
bo coraz mniej ludzi z zasadami... a z braku laku jak dają to bier...

Gość jestfajniejakjest
biedny jestes,nic tylko sex i sex,matka naprawde cie nie kochala.zal mi ciebie

tanganikaaaaaa Otóż to- zagranicą ludzie mają zdrowsze podejście do seksu niż w polsce to jest fakt. Ale czasem zastanawiam się czemu w polsce ludzie są tacy dzicy- czy to wina religii czy po prostu już w genach tego narodu leżą kompleksy, pruderia i mentalne zacofanie :classic_cool:

Gość jestfajniejakjest
tanganika - zycze ci abys spelnila swoje marzenia