Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł 9080

Czy mogłem tym zranić moją byłą już dziewczynę?

Polecane posty

Gość jestfajniejakjest
studenciak ,odezwij sie za kilkanascie lat,hehe!!!WTEDY pogadamy!milej podrozy chlopczyku :-)

Przenoszenie Hiv, chorob jest wynikiem rozwiązłości, częstej zmiany partnerow, czyli tego o czym mowiłam-"złego zastosowania seksu".Tak- zle zastosowany samochód(czyli nieodpowiedzialna jazda, ) tak samo może być przyczyną dramatu.Więc nie pisz że seks nie zniszczył nikomu życia, bo owszem zniszczył-zle "zastosowany", w sposob nieodpowiedzialny, egoostyczny-zniszczył już wielu. Ten afrykanczk mial dokladnie to samo podejscie co Ty-seksik na sportowo, bez uczuć , bez związku, ot dla rozrywki. I zobacz do czego to doprowadziło ? A do czego doprowadza to czego jesteś zwolennikiem i co zachwalasz-kierować się tylko popędem ? Do zdrad . Do gwałtów etc.I to nie są zniszczone życia? Absynencja seksualna mój drogi nie zaszkodziła naprawdę jeszcze nikomu ani nie zniszczyła życia, rozwiązłość zniszczyla już wiele.

Szkoda czasu na rozpisywanie się w tak ważnej kwestii, skoro autor najlepiej wie, co jest w życiu ważne. Oczywiście ma prawo do takiego trybu zycia, w którym myśli tą główką, którą nosi w majtkach.

23:01 [zgłoś do usunięcia] studenciak Udowodniłem swoje rację więc mogę spadać Haha, "udowodniłeś swoje racje" ;) .Dziecko drogie -udowodniłeś tylko że nie umiesz nad sobą panowac, i jesteś małym niedojrzałym dzieciakiem o plytkim myśleniu i płytkiej moralności (w zasadzie jesteś jej pozbawiony niestety-przykro to mowić) i się nie szanujesz.Kobiet też nie.Udowodnileś swój brak mądrości i swoją slabość. Ale oczywiście masz prawo swe minusy uważać za plusy, i żyć w błogiej nieświadomości, więc szczęśliwego Nowe Roku, życzę abyś się czegoś w nim nauczył i (np zaczął myśleć ?To byłby sukces :) A i nie zapominaj co jakiś czas sie przebadać-bo wiesz z gumkami bywa różnie ;)

Gość aregrthh
O matko.... az dziw ze takich palantow w tym kraju jeszcze mamy. Jak czytam o tym jak to faceci chca tylko seksu to mi sie jezy wlos na glowie. Jak sie tak wam bardzo chce to se kupcie pasa it am mu wkladajcie w dziure.... Jestescie chorzy!

Gość 122222222
a ja ci powiem chłopczyku od siedmiu boleści, że gumka nie chroni przed wieloma chorobami np. HPV- hpv to nie tylko choroba onkologiczna poczytaj sobie o kłykcinach kończystych wiec idz sie zbadaj i mam nadzieje ze ta dziewczyna bedzie kiedys ci wdzięczna ze w ten sposób ja potraktowałeś bo jestes niedojrzałym chłopczykiem który jak to pisali inni myśli główka ale ta w spodniach a ty chciałeś tworzyć dojrzały związek ale sie uśmiałam tobie tylko zależny na wydupczeniu za darmo nic poza tym