Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagmara zza płota

Sposoby na Cyganów

Polecane posty

Gość Dagmara zza płota

Moje drogie, na pewno nie raz znalazłyście się w podobnej sytuacji: jedziecie sobie spokojnie tramwajem, aż tu nagle do wagonu wsiadają małe Cyganiątka, wyciągają harmonię, zaczynają na niej rzępolić i namawiają pasażerów do wrzucenia drobnych do przyczepionego do harmoszki brudnego kubeczka. To bardzo niekomfortowa sytacja. Co wówczas robicie?

Gość Biedne Dziiady
zazwyczaj mam sluchawki na uszach wiec mnie to nie rusza...

Gość don żulan de marko
mowie wtedy do nich po rumunsku (zapis fonetyczny) cze pula mea?! nute żuka ku mi ne frajere? kej cio jej? a do ojca : słudżemi pula szi no muszka pyrcare! i wtedy wychodza

Gość Jakie to żałosne!
Dzieci są wyjątkowo bezczelne, podsuwają pod nos brudny kubek.Zwykle nie zwracam na nie uwagi,ale jak mnie wnerwą swoja namolnością to OPR i bachor odchodzi!

Gość ministerstwo finansów
Kartkówka z historii za jkiis czas - polecenie pierwsze "pierwszy rząd omowi mi Aferę Orlenu, drugi Aferę Rywina a trzeci Aferę w Łódzkim pogotowiu. - polecenie drugie wyjaśnij pojęcia: skóry, pawulon, lobbing, kurwiki, wąglik - polecenie trzecie Połącz ze sobą punkty 1 2 3 z A B C 1. Anita Błochowiak 2. Poseł Ziobro 3. "Mężczyznę poznajemy po tym jak kończy" A - "jest pan zerem" B - Leszek Miller C - "pedały noszą kolorowe skarpetki" pytanie nr 4 uzupełnij cytat Andrzeja Leppera: "......... musi odejść" pytanie 5 Skreśl nie pasujące słowo: arc. Petz, Andrzej S., Michał Wiśniewski, Dyrektor Chóru Słowiki I zadanie dodatkowe na szóstkę: Wymień z każdej partii politycznej po trzech polityków, którzy nie mieli konfliktu z prawem (dla ułatwienia możesz przyjąć, że jazda po pijanemu nie jest przestępstwem)