Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liczba partnerów???

Dziewczyny ile miałyście partnerów seksualnych ? Tylko szczerze

Polecane posty

Gość Będę sam - nie mam wyboru
Ja już nie wierzę, że poznam taką co uprawiała seks bez związku. Większości kobietom wystarczy tylko chwilę się spotykać z facetem, bez bycia w związku, żeby iść z nim do łóżka. Ja za takie dziękuje

P.S. to ja pisałem jako do to teraz ja )))

Gość zero :P
'Ja już nie wierzę, że poznam taką co uprawiała seks bez związku. Większości kobietom wystarczy tylko chwilę się spotykać z facetem, bez bycia w związku, żeby iść z nim do łóżka.Ja już nie wierzę, że poznam taką co uprawiała seks bez związku. Większości kobietom wystarczy tylko chwilę się spotykać z facetem, bez bycia w związku, żeby iść z nim do łóżka.' i dobrze, ograniczeni i kierujący się urojonymi we własnych główkach stereotypami faceci nie są atrakcyjni dla wartościowych kobiet :)

To nie są urojenia, tylko pewne standardy moralne. Nie moja wina, że tej wartościowej jeszcze nie spotkałem

Gość 22fewr
"Ja już nie wierzę, że poznam taką co uprawiała seks bez związku." Przeczytaj sobie jeszcze raz to zdanie.

Miało być, że nie wierzę, że trafię na taką co seksu bez związku nie uprawiała

Gość kto by chciał się wiązac z
suką co jest tylko do ruchania

widać sam za mało oferujesz, fakt, ja bym nie chciała płaczącego na kafe prawika zwalającego całą winę na kobiety :D i zabawne bo chyba wtykasz palce kobietom do gaci że wiesz jakie one są

Gość 22fewr
Takiego typu myśleniem wyrabiasz przekonanie, że dla kobiety seks powinien być karta przetargową i da go tylko wtedy gdy otrzyma miłość.

To kobiety sprawa z kim idzie do łóżka i dlaczego, ale ja mam prawo nie być z taką co np. przygodnie przespała się z jakimś arabem

A oferuję całkiem sporo i nie jest jakiś zły. Jestem facetem na pewnym poziomie

Gość a anal z iloma uprawialyscie?
tylko szczerze ;)

Gość tak ten swiat jest
zorganizowany dziwnie,ze tym co zależy na tym samym nie jest dane się spotkać ja mam zupełnie inne spostrzeżnia,to faceci na kazdym kroku szukają tylko okazji do zdrady,a kobietę z zasadami mają centralnie w doopie,bo to wieje nudą .i ja też zostanę sama,bo zadnych popłuczyn po 10 kobtiach nie potrzebuję

My faceci i tak mamy gorzej, bo taki facet co miał 10 partnerek może mieć jakieś tam zalety, a dziewczyna po 10 partnerach to zwykle pusta imprezowiczka

Gość cośzemnąnietak
Mam 34 lata i miałam tylko 2 facetów.Kiedyś chciałam być pożądna,teraz żałuję mogłam korzystać kiedy byłam jeszcze piękna i młoda,no i wolna oczywiście :)

serio gościu jesteś żenujący, facet po 10 kobietach jest warty dokładnie tyle samo co kobieta po 10facetach, nie dziwię się, ze żadna Ciebie nie chce, pewnie nawet o tych "zużytych" nie miałbyś szans :D🖐️ i powiedz, jak sprawdzasz ilu miała dana kobieta? oceniasz po wielkości piersi czy masz może bardziej wyrafinowane metody? zdzierasz majtki i patrzysz ile palców się zmieści jej do pochwy?🖐️

Gość żenuażenua
19 lat, 4 facetów. w tym jeden bez związku

Facet po 10 kobietach może być prawnikiem, przedsiębiorcą albo lekarzem. W przypadku kobiet nie ma to dla mnie znaczenia, bo mnie nie interesuje majątek i pozycja społeczna kobiety

A akurat kobiety mnie chcą, ale ja mam swoje zasady

Gość żenuażenua
pierdolicie. jeśli kobieta z jakichś względów nie może być w związku a ma ochotę na seks to co? ma sobie odmawiać, bo jakieś samce zaraz uznają ją za najgorszą? chyba my też jesteśmy ludźmi i odczuwamy pewne bodźce. ja dość wcześnie zaczęłam życie seksualne, bo w wieku 16 lat. byłam z tym chłopakiem rok. później krótko z innym kolesiem i z tym niekoniecznie musiałam to robić, ale cóż nie żałuję tak czy siak. jeszcze później 2 lata z kolejnym. po rozstaniu nie chciałam wchodzić w kolejny związek, więc przespałam parę razy z chłopakiem, który też nie miał ochoty na zobowiązania a poza tym czuliśmy do siebie coś, jednak wyszło jak wyszło. no i co? mam się z tego powodu biczować i uważać, że jestem skończona w dzisiejszym pojebanym społeczeństwie polskim? skoro ja się nie czuję źle z tym wszystkim i nie zrobiłam tego wbrew sobie, swoim zasadom to dlaczego miałabym być wyzywana od kurew? szanuję siebie i swoje ciało. co innego, gdybym po pijaku zrobiła loda kolesiowi czy coś. to byłby problem, ale nie zamierzam popełnić takiego błędu. pozdrooo

Sypiaj sobie z kim chcesz, ale ja takich jak Ty nie szukam

Gość Agii...
Spotykałąm się również z wieloma facetami, na powodzenie nie narzekałam. Ale spałam tylko z jednym , moim obecnym eks-mężem, a mam 29 lat. Pozdrawiam

Gość szukaj i tak nie znajdziesz
z tym podejsciem

Moje podejście jest ok. Chcę dziewczynę odpowiednią dla siebie

Czasem samotność mnie dobija

Gość Confabi
Będę sam - nie mam wyboru , to jakiej szukasz kobiety ?

Gość czy ja wiemmmm
null

Gość Confabi
Ja widzę że tu same dziewice są .. No proszę

Takiej, w której się zakocham ze wzajemnością i która będzie porządna. Oczywiście musi być na poziomie itp. Nie może być prostą dziewuchą ani jakąś niedomytą cyganką

Gość Confabi
Nie rozumiem w czym tkwi problem , może zmień otoczenie , a na pewno znajdziesz taką kobietę . Ja osobiście nie uznaje seksu bez miłości . Wyżej dziewczyny pisały że jak uprawiały seks to były w związkach lub nie . A ja nie muszę być w związku lub nie ... Jeśli kogoś kocham , to dopiero wtedy mogę oddać coś więcej niż serce ..