Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studenciak

Dzisiaj jest tak sztywno na forum

Polecane posty

bo wszyscy spoko ludzie poszli na imprezę i zostały tylko noł lajfy itd. no i studenci, co wyjeżdżają na sylwestra do swojego studenckiego miasto :classic_cool:

do studentów rzecz jasna no i tych spoko ludzi, no ale przez jutrzejszy wyjazd nie mogę dzisiaj chlać :(

Gość Miss u buntu z haczykiem
1944. Berlin. Kancelaria Rzeszy. Godzina 8.00 Wchodzi Himmler do sekretariatu, łapie sekretarkę za dłoń. Ona się cała rozpływa w skowronkach. - Jutro złapie Panią za co innego! Wychodzi. Nazajutrz wchodząc do sekretariatu łapie ją za pierś. - Jutro złapie Panią za co innego ! Wychodzi. Następnego dnia Himmler wchodzi do sekretariatu. Niespodzianka, sekretarki nie ma, a na biurku kartka: "Za ch**ja mnie nie złapiesz. J-23."

Whedif, co tam planujesz na sylwestra? Masz już jakichś forumowiczów co posiedzą razem z tobą na kafe? :classic_cool:

Nie gustuję w dziewicach :classic_cool: Próbuję cię tylko sprowadzić na drogę szczęścia i radość. Chcę ci pomóc :)

chcesz mi pomóc proponując to co sam lubisz, a ludzie są różni i mają różne potrzeby i marzenia:)

seks jest potrzebą wszystkich. Zresztą kiedyś sama przyznałaś, że czujesz popęd seksualny. Rozładowując popęd seksualny uwolnisz się chociaż od jednego ciężaru :classic_cool:

Kłamiesz. :classic_cool: Przyznałaś się kiedyś, że czujesz. A może ty po prostu nie wiesz sama, że to co czujesz cały czas to właśnie popęd :D

nie wiem. ja czuję tylko podniecenie pod wpływem bezpośrednich bodźców.