Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiwikkkkaa

Lubicie latać samolotem?

Polecane posty

Gość kiwikkkkaa

Ile razy lecieliście i dokąd?

Gość kiwikkkkaa
może zacznę sama. leciałam tylko 6 razy: katowice- paryż paryż- wrocław katowice- burgas burgas-katowice kraków-palna de mallorca pallma de mallorca-kraków

Gość August the 1st
Bardzo lubię. Najdłużej około 8 godzin a ile razy to mi się liczyć nie chce.

Gość ikujyhtgrf
Leciałam 2 razy i wolałabym tego nie powtarzać. :O Weszłam na pokład jak chojrak, a później kwiczałam jak małe dziecko. Okropne uczucie!

Gość bnjkl
Nie lubię, ale wiem, że to najszybszy srodek transportu.

Gość djkshfkss
co Wy pierdzielicie super uczucie, sczegolnie starr lecielama tylko 2 razy do barcelony i z powrotem, ale bylo super

Warszawa-Paryz Paryz-Chicago Warszawa-Bruksela Bruksela-Chicago Poznan-Londyn kilkanascie razy na tych trasach Generalnie lubie latac, ale im wiecej latam tym bardziej sie boje :D nie wiem dlaczego.

Warszawa-Paryz Paryz-Chicago Warszawa-Bruksela Bruksela-Chicago Poznan-Londyn kilkanascie razy na tych trasach Generalnie lubie latac, ale im wiecej latam tym bardziej sie boje :D nie wiem dlaczego.

Gość wrtrwte78
nie lubię. tzn nie boje sie, ale przyjemność to z tego taka sama jak z jazdy pks-em. nuda i siedzenie na tyłku. nie wspominając o przesiadywaniu na lotnisku..

Gość kjshfakgjgaaa
dzisiaj podobno u ruskich sie zaś jakis samolot rozpieprzyl, ale ja i takl lubie latac, lecialam do paryza, lizbony, warny no i powrotne trasy oczywiscie

Gość ikujyhtgrf
Sam lot faktycznie nuda i do tego jest niewygodnie. Ale start i lądowanie to jak dla mnie dramat. :O Zadziwia mnie fakt, że dla niektórych to jest przyjemne, ale cóż, to mniej więcej takie uczucie jak jazda na jakiejś kolejce górskiej, a sporo ludzi lubi takie rzeczy.

Gość porabananana
lądowanie nie jest zbyt przyjemne, ale start jest wspalnialy, takie uczucie jakby cały świat był w twoich rękach ;) lecialam wiele razy i za kazdym razem podczas stratu humor mi sie poprawia. taka niesamowita wolność

Gość gostku
boze ludzie ! ogarnijcie sie ! o co wam chodzi ?! wiadomo ze nie wygodnie i nudno, ale jestesci w powietrzu, lecicie samolotem, gdzies nad swiatem !! ;o cie kreci was to? ja co prawda lecialam tylko raz bo sie przeprowadzilam do Anglii, ale w tym roku czekaja mnie jeszcze conajmniej 2 loty. miliony ludzi by chcialo leciec samolotem chociaz jedna minute zeby zobaczyc jak to jest.

Gość gość
24 razy Wrocław - Antalya Antalya - Wrocław Wrocław - Oslo Oslo - Wrocław Wrocław - Oslo Oslo - Wrocław Wrocław - Oslo Oslo - Wrocław Wrocław - Oslo Oslo - Wrocław Wrocław - Paryż Paryż - Wrocław Wrocław - Eindhoven Eindhoven - Wrocław Wrocław - Paryż Paryż - Wrocław Wrocław - Warszawa Warszawa - Wrocław Wrocław - Warszawa Warszawa - Tallinn Tallinn - Warszawa Modlin - Wrocław

Gość gość
....i zapomniałem Wrocław - Londyn Londyn - Wrocław

Gość gość
nie lubie latac ale uwielbiam podroze wiec latam :) na dlugich lotach ogladam filmy, troche sie przespie i jakos to zleci chociaz czasmi lot dluzy sie niemilosiernie, i z racji ciasnoty mozna oszalec ale umilam sobie czas myslac o wszystkich fajnych rzeczach, ktorych zobacze, sprobuje i przezyje juz na miejscu :) lecialam wiele razy najdluzsze loty to do Indii, USA i na Sri Lanke krotsze Izrael, Egipt, Azory, wewnetrzne w USA do tego niezliczona ilosc, krotkich lotow europejskich 2 najkoszmarniejsze loty zaliczylam kiedy bylam chora, warunki cisnieniowe itp panujace podczas lotu sprawiaja, ze czlowiek czuje sie jak potracony przez TIRa

Gość Lonestar
Dubaj- Franfurt- Wrocław Dubaj - Londyn - Nowy York Dubaj - bangkok Nienawidzę latania samolotem :(

Gość gość
a ci co nienawidzą to dlaczego bo się boicie czy co ?

Gość gość
nie lubie latac, nuda, nuda, a latam kilka razy do roku, czasem 4 czasem 6 razy.

Gość gość
Lubię. Ostatnio kilka razy w roku latam do Stanów i do Kanady. Właściwie to lubię sam moment startu i lądowania, cała reszta lotu to nuda.

Gość gość
nuuuudne lecisz i lecisz nie wygodnie smierdzi kazdy baki puszcza najgorsze sa bachory gdy siedza przed toba

Gość gość
siedzenia nie wygodne, dupsko boli, malo miejsca a duza nie jestem.

Gość Jasia Borek
Nie bardzo, jak przychodzi do wakacji, to jakoś wolę przebolećilość czasu, wynająć porządny autobus o wysokim komforcie jazdy i jechać. Teraz są takie nowoczesne autobusy, z wifi, filmami, poczęstunkiem itp. Ja jeżdżę z firmą ECOLINES i nie narzekam. Wolę się czuć bezpiecznie.

Gość gość
Też lubię latać, niedługo na Mombasa lecimy. Nie mogę się doczekać na tę podróż i liczę na udane wakacje :)