Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŁukaszCzegoSzukasz?

Szukam Kobiety o to krótki opis mojej osoby

Polecane posty

-kolezenski opeikunczy -stanowczy nie mam kaprysów rodzicy wychowywali mnie twardo -wysoki oczy braz ciemne wlosy kogos szukam dziewicy wzrost 160-180 nie grubej nie za szczupelej takiej w sam raz

no bo jak kobiety dzis siebie traktuja pija wala sie po dyskotekach to chce miec pewnosc ze bede z kims kto bedzie tylko moj od poczatku do konca na zawsze chce miec pewnosc ze pote nie uslysze wiesz twoja dziewczyne to bral 1 lepszy 1

A PO3 kiedy slysze ze kobieta w wieku 22 lat miala od 1-10 facetów to mowie sobie ze to nie moja bajka i dobrze bo nie chce byc tym 2 czy 11 zalezy mi na czyms glebszym a nie plytkim numerze 2 czy 11

wszystko albo nic albo mam kogos w calosc albo w ogole i tyle ! nie chodzi mi tu ze ktos ma byc moim niewolnikiem i przychodzic do mnie na moje zawolanie :) szukam oddania w 100 % milosci itp

Gość najewiu
Skąd jesteś i ile masz lat

Proszę proszę, lista wymagań stopniała, a przybyło własnych referencji

jeju bo nie jestem jakos szczegolnie wymagajacy !! planuje sobie jakos zaplanowac zycie jakos nie wyobraz sobie zeby do mojej kobiety pisal jej byly !! i zeby ktos zaklucal nasz spokoj wiec zostaje tylko dziewica !!

Gość trefetrefe
Łukasz skąd Ty się urwałeś? Straciłam dziewictwo w wieku 23 lat. Żałuję, że... tak późno. A wiesz dlaczego? Bo chciałam podarować to temu "jedynemu". Żyłam w swoich idealistycznych mrzonkach. Do ślubu nie wytrzymałam. I w sumie dobrze. Bo, mój facet wymarzony okazał się być maksymalnym dupkiem! Maksymalnym. Zdradzał mnie wciąż i wciąż, mimo że zapewniał,że to ja jestem tą jedyną. Później się wystraszył jak to on ujął: "nie wierzyłem,że jesteś aż taką idealistką... że to wszystko tak serio... Przepraszam, skrzywdziłem Cię". Po co mi to wszystko było? Czy nie lepiej używać życia i seksić się z każdym kto się spodoba? Jak ja mam teraz powrócić do swoich zasad, czym, kim mam być? Nie masz żadnej gwarancji,że Twoja dziewica Cię nie zostawi. Żadnej. Dziewictwo nie oznacza 100% oddania, większej miłości niż nie dziewica. To jest bzdura. Kompletna. Ty możesz być co najwyżej jej pierwszym. Poza tym jak sprawdzasz czy dana kandydatka jest dziewicą? Pytasz na pierwszej randce? Jeżeli o imprezy chodzi. Ja z moją koleżanką (która wciąż jej dziewicą) imprezowałyśmy na maksa. Pewnie byś sobie pomyślał,że skoro chlejemy itp. to jesteśmy również puszczalskie. BŁĄD. Tak samo jak znam wiele cichutkich, skromnych dziewczynek, który na sprośny żart płoną rumieńcem a są zwyczajnymi cichodajkami. Och,żeby życie w istocie było tak proste jak to opisujesz to ten świat byłby piękny.

Gość trefetrefe
I może to straszne to co teraz napiszę ale SKOŃCZYŁY się czasy dam i dżentelmenów. Dzisiaj dziw... przebrana jak za damę a zwyczajny skurw... za dżentelmena. Skończyły się czasy zasad, ideałów i wyższych wartości. Rozmawianiu o poezji, filozofii, polityce, wspólnych wypadach i niewinnych zalotów. Kobieto, która żyjesz niczym nimfa, w wiktoriańskiej anglii. Obudź się bo zakrawasz o anachronizm a Twoje przebudzenie tak jak i moje będzie bardzo bolesne. Obudzenie się w świecie, do którego nie pasujesz. Ile jest takich kobiet jak ja, których niewinność i ideały ktoś podeptał i miał za nic? Mam się teraz zmienić w kobietę wampa i podrywać wszystkich po kolei facetów? Wykorzystywać ich do swoich celów i rzucać? Miałam taki pomysł ale czymże wtedy się stanę? I kim tak właściwie jestem? Raz utraconej niewinności się nie da odzyskać.Owszem sporą winę za to wszystko ponosi choćby imprezowanie. Ale szukanie sobie podobnych skończyło się porażką. Żeby nie zwariować albo trzeba się poddać temu światu, temu zepsuciu starając się jednakowoż nie stoczyć na samo dno albo uciec w samotność. Taka prawda. Panie Łukaszu nie szukajże więc dziewicy. Niewinnej nimfy, która odda Tobie serce i ciało bo ta nimfa też może mieć pazury. Albo to wszystko okaże się jednym wielkim rozczarowaniem bo nic w tym wartościowego nie będzie. Żadne piękne ufff, które spoi was ze sobą nie nastąpi. Dziewictwo to wyidealizowany banał.

Gość trefetrefe
nic. Próbuje Cię tylko uświadomić,że to za czym gonisz jest iluzją :) OBUDŹ się wreszcie :) łejki,łejki :P ps. jak wymagasz dziewicy to sam również musisz być prawiczkiem :)