Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to znowu jest? ;/

Faceci przeglądacie sobie na fb albo innych stronach...

Polecane posty

zdjęcia ładnych dziewczyn ? Mimo,że macie swoją, która jest dla Was najcudowniejsza i ją kochacie ?

up

Gość Miss u buntu z haczykiem
Syn pyta ojca: - Tato, co to jest POLITYKA? Ojciec odpowiada: - Zobacz, ja przynoszę pieniądze do domu, więc jestem KAPITALISTĄ, Twoja mama rządzi tymi pieniędzmi, więc jest RZĄDEM, dziadek uważa, żeby wszystko było na swoim miejscu, więc jest ZWIĄZKIEM ZAWODOWYM, nasza pokojówka jest KLASĄ ROBOTNICZĄ, a wszyscy mamy jeden cel, aby się Tobie lepiej wiodło! Ty jesteś LUDEM, a Twój młodszy brat, który leży jeszcze w pieluchach jest PRZYSZŁOŚCIĄ! Zrozumiałeś synku? Chłopiec zastanawia się i mówi, że musi się z tym wszystkim jeszcze przespać. W nocy budzi chłopca płacz młodszego brata, który narobił w pieluchy i drze się wniebogłosy. A, że chłopiec nie wiedział co ma zrobić, poszedł do pokoju rodziców. W pokoju była tylko mama, ale spała tak mocno, że nie mógł jej dobudzić, więc poszedł do pokoju pokojówki, gdzie akurat zabawiał się z nią ojciec, a dziadek podglądał ich przez okno. Wszyscy byli tak sobą zajęci, że nie zauważyli, że chłopiec jest w pokoju. Malec postanowił więc, że pójdzie spać i o wszystkim zapomni. Rano ojciec pyta go: - Synku, możesz mi powiedzieć własnymi słowami co to jest POLITYKA - TAK! - odpowiada syn. - KAPITALIZM wykorzystuje KLASĘ ROBOTNICZĄ, ZWIĄZKI ZAWODOWE się temu przyglądają, podczas gdy RZĄD śpi, LUD jest całkowicie ignorowany, a PRZYSZŁOŚĆ leży w gównie! TO JEST POLITYKA!

Gość pluto20
Zdarza sie . Odruch nieswiadomy :D

ostatnio jakis wysyp zartów i anegdot jest na kafe...

eh chyba nie do konca nieswiadomy, faceci piszcie :)

no a ogolnie w necie?

Odp nie na temat.

Gość pluto20
a czego niby mialbym nie patrzec ? :P Po to sa kobiety . Ale ja wole w realu :P

nie czujesz ,ze jakos ''zdradzasz'' swoja kobiete? U Ciebie konczy się na aptrzeniu czy sie jeszcze do konca dnia nią zachwycasz albo załujesz, że Twoja tak nie wyglada?

Gość pluto20
nie pasuje mi kobieta to sobie ja zmieniam ityle. Nie daje mi tego co chce , to szukam tego u innej . Ogolnie kobiet nie potrzebuje raczej .

Gość pluto20
bardziej stawiam na co innego .Kobiety to jak sie trafilo :P nie lubie zwiazkow w ogole :P

Gość ghjghj57
Ja to robię od zawsze bo lubię patrzeć na piękne dziewczyny z zgrabnymi figurami. Kiedyś myślałem sobie że jak znajdę ideał to tego nie będę robił ale byłem w błędzie. Znalazłem mój ideał czyli wysoką chudą szatynkę o ślicznej buzi i mały tyłeczku i przez pierwsze pół roku nic mnie inntego nie interesowało, ale jak to w związkach bywa wkradła się mała rutyna, przyzwyczajenie i od czasu do czasu pooglądam sobie inne :)

czyli jak patrzysz na inne nie masz ochoty zdradzic swojej dziewczyny ? albo ją zmaienić na tamtą ?

Gość ghjghj57
Nie bo kocham moją dziewczynę. Jak patrzę na inne to po prostu z czystej seksualności, faceci już tacy są , lubią sobie popatrzeć na ładne śliczne dziewczyny i nic tego nie zmieni, pogódźcie się z tym dziewczyny. Zresztą wy też lubicie patrzeć na przystojnych facetów więc w czym problem ?

ale ja jak spojrze na faceta to jest swieto... i to najczesciej dlatego, że w Polsce na mało kogo mozna popatrzec i się ciesze, ze Panowie w Polsce tez potrafią być urodziwi... eh ale wkurza mnie te ogladanie ;/

Gość pluto20
hehe , trudno pytasz :D wymagam od kobiety zeby miala ciekawa osobowosc . Jak nie spelnia niektorych wymagan to moge ja zmienic , ale to nie tylko w powodu wygladu. To zalezy od dziewczyny. Raczej patrze na wspolne zainteresowania zebysmy sie nie nudzili razem :)

Gość pluto20
Sam bardzo o siebie dbam :D Wymagam do siebie i lubie sie rozwijac i robic sobie zarty :) Ale na fb nie ma raczej fajnych dziewczyn . Bardziej w realu poznaje na imprezach . Szybko potrafie zmienic niestety :D Taki charakter juz.

Gość ghjghj57
Miałem raz taką sytuację kiedy chodziłem do zaocznej szkoły dla dorosłych :) Mam 27 lat i w grupie miałem parę dziewczyn w wieku 23- 36 lat, KAŻDA już ohajtana i min jeden dzieciak a flirtowały ze mną jak sroka z czereśnią :D Romansiki, flirty i inne srety a w domu przed mężami potulne żonki :D

Gość pluto20
to nie jest smieszne juz nawet :P

no wiem, że baby tez takie są ale ja akurat nie i jak widze, ze mój facet ogladał jakas na fb (niby , ze maja wspolnych znajomych i z ciekawosci kto to) szlag mnie trafia ;/

Gość pluto20
przykra prawda niestety .. kobiety ..

Gość pluto20
pokaz zdjecie faceta to ci powiem czy cie zdradzi :D

Gość pluto20
to zalezy od faceta . Jedni sa wierni drudzy maja wyjebane i zmieniaja jak rekawiczki.

Gość pluto20
ja akurat nie lubie byc pieskiem bo zaraz wybucham jak ktos mnie caly czas przesladuje.

no mój zawsze był zdania ,ze jak ma zdradzic to woli po rpostu odejsc od swojej kobiety...