Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bara bara riki tiki tak

muszę się pochwalić - napiszcie jak jest u Was

Polecane posty

zastanawia mnie to co jest nie halo z głowami tych podłych, wrednych, wulgarnych i zaczepnych kafeterianek. Niby matki - jak one wychowują swoje dzieci? Tyle w nich złości, jadu, zawiści... muszą być frustratkami, bo jak czowiek jest szczęśliwy to tryska humorem, entuzjazmem i pozytywną energią. Żadne złośliwości mu w głowie...

do wiosennej meza to masz PRZESLICZNEGO brrryyy typowy polaczek cud miod i orzeszki. Kijem bym nie tknela,a ta sobie dzieciaki z nim robi fuj 1 hehehe zazdrość przez Ciebie przemawia zazdrość do kwadratu :P Żałosna istoto z kompleksami :P 1 A ja to liczyłam, że po ciąży co nieco zostanie z kilogramów, ale nic z tego, wyglądam tak jak przed, ale u mnie to też jest kwestia genów...

wiosenna mamo - czyli na zgubienie twojej wagi miały wpływ te wszystkie wymienione diety? stosowałas je, jedna po drugiej? ćwiczyłaś przy tym? wikększość też stosowałam i potem jo-jo

Gość gtyuioy
trzeba siebie zaakceptować

jak siebie zaakceptujesz to osiadasz na laurach, bo wkońcu jest Ci ze sobą dobrze. Można a nawet trzeba zaakceptować to czego nie można zmienić ale z tym co powinno się zmienić i co zmienić się da należy walczyć :)

a ja też odchudzałam się trochę na Adipexie - polecam, bo naprawdę działa :)

Gość loveohhhlove
wszedzie musi napatoczyc sie gratka...litosci:O w kazdym , doslownie kazdym topiku ta dziwucha musi pierdzielic swoje madrosci za dyche

Kobrietta jedna po 2 cały czas. Po dukanie nie wróciło mi ani pół kg a na nim najwiecej spadło. Potem kapuscianka cały miesiac jadłam zupę z kapusty. Też nic a nic nie wróciło, potem norweska niewiele spadło, warzywno owocowa tez nie spadało tak jakbym chciała, a całą reszta tych niskokalorycznych to powiem ci ze jak mi 2 spadły to potem zjadłam pomidora i mi 5 wróciło. Ostatni hit to głodówka po której starałam sie jesc normlanie (600 kcal) i skonczyłam w szpitalu z powodu odwodnienia bo dostałam takich wymiotów że ledwo trafiałam do miski i nie chciało przejść cholerstwo. Dostalam ochrzannnnn od lekarza i ratowników (akurat na kolegów z uczelni trafiłam) no i teraz juz koniec głupawych diet. MŻ i WR Tak wiec osobiscie polecam podejść do tego rozsądnie bo ja zrobiłam to megaaa nierozsądnie bo chcialam szybkooo a szybko się nie da!

loveohhhlove a jest jakiś limit na wpisy? Oświeć mnie, bo nie wiem nic na ten temat. Myślałam, że tu może pisać każdy ile chce i gdzie chce

Gość Gratulacje :)
Wiosenna a ja chyba znam twojego meza. Czy wy czasem w irlandii nie mieszkacie lub mieszkaliscie ?

Gość a co wiosenna studiowałaś?
jw

Gość adipex????
co to i gdzie można kupić?

Niet, my Polaczki rodowite i z kraju nie wybywamy, choc w sumie maz był troche czasu w USA ale to jeszcze przed ślubem, ale w Irlandii go nie było ;)

a co wiosenna studiowałaś?

promocje zdrowia i zarządzanie kryzysowe- bardzo fajne kierunki ale pracy po tym tyle ze jejuuu, dlatego mam w planach ratownictwo również tylko musze Zosie do przedskzola posłać bo to tylko dziennie można no i dużo praktyk jest.

dukan - nie polecam, dieta skuteczna ale obciąża tak cholernie nerki, że szok. Autor diety przez nią stracił prawo do wykonywania zawodu...

Gość co to ten cholerny
adipex i gdzie się to kupuje - napisze mi ktoś?

WR-więcej ruchu? 1 Będę sobie pisać ile mi się podoba bo nigdzie nie jest zapisane, że nie można :) Żyjemy w wolnym kraju, zapomniałaś?

Gość cholerny adipex to
lek na odchudzanie - dostaniesz w czechach najbliżej i to na receptę, bo u nas wycofany. Czujesz się po nim jak naćpana a skutkiem ubocznym jest depresja ale schudność można zajebiście

Gość co to ten cholerny
skąd na niego można wziąść recepte?

Gość Gratulacje :)
aDIPEX - TO narkotyk na bazie amfetaminy nie polecm.

Gość lkjghfgd
recepty wypisuje z reguły lekarz :)))

adipex to lek na odchudzanie, w necie poszukaj to kupisz ale ma duzo ubocznych skutków sa jeszcze inne lida i inne jakies ale osobiscie niczego nie brałam a brałam asystor slim! Odchudził! Mój portfel o 30 zł :-o Dukan podobno jest niezdrowy ale zanim doczytałam ze jest to juz zaczął fajnie działać i to mnie do niego jednak przekonało, ale ja go nie reklamuje bo mi duzooo włosów po nim wyleciało i paznokcie tez były fatalne lamaly sie okropnie, miałąm skurcze łydek az wyłam w nocy, w koncu darowałam sobie, stwierdziłam ze czas na koniec tej diety. No ale leciało cudo, zwłaszcza na poczatku, a mogłam żreć jak prosiak jak to robiłam wczesniej ;) Nie liczylo sie ile tylko co. A wr to wiecej ruchu ale to to samo co RD ;)

Adipex to silny lek, łatwo uzależnia. Ale mi przepisała go znajoma lekarka na międzynarodowej recepcie i kupiłam w Czechach. Jest bezpieczniejszy niż diety-cud. U mnie nie zdziałał nic złego

Gość Jeju wiosenna gratuluje!
Gratulacje - a gdzie widzialas "meza" wiosennej? W jakim miescie irlandii? Bo mi tez on kogos przypomina a wlasnie w Irlandii mieszkam, moze mamy wspolnego znajomego?

wiosennej zdjecia nigdy nie widzialam, ale z aktualnych zdjec kindrow jak i wczesniejszych najbardziej z urody to synek mnie "rozczulał" widac ,ze kochany maly lobuziak,lecz za same oczka rozgrzeszenie juz ma :p

Toksyczna no niestety jego charakterku się nie da ukryć, dziś zabrał ksiedzu czapkę (biret- tak to się nazywa?) i powiedział ze mu odda jak powie wierszyk albo kolędę zaśpiewa (musial spiewac zeby w przedszkolu dostac prezent od mikołaja). No i biedny proboszcz śpiewał kolędę. Jejuu ile ja się jeszcze wstydu najem przy nich :D:D:D