Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bara bara riki tiki tak

muszę się pochwalić - napiszcie jak jest u Was

Polecane posty

Gość ;;A?;;
WŁAŚNIE TEN SYNEK NIE JEST ANI TROCHĘ FAJNY, TOKSYCZNA

Gość Gratulacje :)
w cork i chyba tez w fermoy ale moze sie myle. a ty gdzie mieszksz ? Moze ma sobowtura ;)

dobrze, że Ty jesteś fajna :)

Gość hehehehehffff
to więcej takich wsioczków polaczków, fanów disco polo?

Gość Jeju wiosenna gratuluje!
Hehehe no wlasnie w Fermoy haha:D i powaznie to chyba sobowtor bo bardzo podobny.

Jak polaczki to wsioczki to kim wy jesteście? i gdzie szukacie mężów wy światowe kobieetyyy haha hrabianki się znalazły od siedmiu boleści, wy to macie za to każda księcia z bajki :D

Gość Wiosenna masz buźkę
jak modelka a twój mąż jedynie to podkreśla .

Gość hehehehehffff
no mój facet ma przede wszystkim fryz na czasie, jest wysoki i przy tym dobrze zbudowany. Wygląda jak mężczyzna a nie jak nieopierzony kogucik. Zakładam, że mąż wiosennej lubi disco polo i chodzi w dresach z 3 paskami i koszulce bez rękawów, do tego mokasyny i skórzana kurtka ze ściągaczami :) ma też nieświeży oddech i małą pałę, nosi slipki z kieszonką i skarpety w romby a szwaje mu cuchną niemiłosiernie :) Jakbyście mojego zobaczyły to by Wam się mokro zrobiło ale możecie sobie nie wierzyć - wyprzedzam Wasze następne posty, JA WIEM SWOJE :)

Gość nsbdnfbdn
A najmłodsze dziecko wiosennej podobne do niej i najładniejsze

;;A?;;-jednych dziewczynki powalają na lopatki, innych chlopcy z urwiskowatym wyrazem twarzy,mnie bardziej przypadl do gustu w kwesti wizualnej syniorek,a czy jest fajny?dla mnie to juz nie istotne,ne pisze o fajnosci ,tylko o upodobaniu wizualnym

Gość hehehehehffff
a czym mąż wiosennej podkreśla jej urodę? Ona nie jest ładna, na tej fotce ładnie jedynie wyszła. Ma nos jak kartofel i brzydką cerę - ktoś pamięte wcześniejsze zdjęcia? W domu tez mają ślicznie :)

Gość No i sie zaczello znowu
No to pokaz swojego meza skoro taki super hiper! Odezwala sie osoba ktora przez lata kpila na forum z wiosennej, teraz nie ma sie do czego przypierdzielic to sie przypierdzielila do wiosennej meza... Litosci dziewczyno miej godnosc i nie oceniaj po wygladzie bo tak robia ludzie bez mozgu:O

Gość A co wyście się tak jej
faceta upierdoliły ! Takie wrażenie na was zrobiła sama wiosenna że nie macie teraz czego się czepiać to się bogu ducha winnego chłopa pprzypierdalacie. Głupie zazdrosne babska a ta ostatnia co go opisała a swojego wychwala to kolejna zazdrosna fleja i apeluję do niej by wkleiła tu zdjęcie tego swojego ciacha od którego sie mokto robi ;)

Gość DO hehehehehffff
widocznie tak to jest, że "wsiowe buraki" biorą się za naprawdę fajne laski jak wiosenna zaś mega wypasione ciacha jak Twój facet muszą zadowolić się "wsiową dziewką" jak Ty:P tak to już jest w przyrodzie, pięknotko za dychę:D

Gość eh kobitki kobitki
ja tam nie oceniam ale faktycznie, fryzurę, wiosenna, byś mężowi kazała zmienić, bo jest straszna

Haha jesteś zdrowo walnięta :D skąd się biorą takie puste babska? tak tak wszystko wiesz o mężu wiosennej bo akurat fryz mu się źle ułożył. Co za idiotka :D a skąd wiesz jak jest zbudowany skoro nawet go tam nie widać dobrze na tej fotce? Weź już idź podziwiaj swojego idealnego męża :)

hmm po 1 "nie to ładne co ładne tylko to co się komu podoba" po 2 to uwierz mi ze są takie co im sie podoba. Kiedys dawno temu byłam na jakims turnieju bo mnie zaprosił (w sumie jakos sie krótko wtedy znalismy) i siedziałam patrzyłam jak gra trzymałam kciuki oczywiscie no i sie strasznie nudziłam ;) i jakies laski siedziały koło mnie i sie nim tak strasznie podniecały i jedna w koncu nie wytrzymała i sie mnie pyta czy mi sie podoba :D:D:D Tak wiec wszystko rzecz gustu no i po 3 to wiesz wyglad fajna sprawa ale szybko mija a liczy sie też coś wiecej niz dobra aparycja jesli sie chce stworzyc fajny zwiazek i zalozyc rodzine no i co moge napisac o F to moge. Wkurza mnie czasem, ale wiem ze na całym siecie nie ma czlowieka na którym mogłabym bardziej polegac niz na nim! Jest niesamowicie fajnym czlowiekiem ma dobre serce, super poczucie humoru i jest przekochany więc to czy się komuś podoba czy tez nie to nie gra zadnej roli. Wolę mojego F. -"polaczka" z którym mi zwyczajnie dobrze niż super przystojniaka i mega wór problemów a zero życiowego wsparcia. Niestety ideałów nie ma, a jesli ktos wytrzymuje ze mną 24 na dobre 365 dfni w roku już tyle lat to znaczy ze mu do ideału niedaleko ;)

Gość wiosenna nie szkoda ci
twojej rodziny? Czytasz te wypowiedzi i nie szkoda ci swoich dzieci i męża? Wszystko na pokaz i sprzedaż . Jesteś atrakcyjna, masz ciekawego faceta i fajne dzieciaki (najmłodsze słodziak) i nie ma sensu tego pokazywać takim osobom. Jak już pokazywać to komuś konkretnemu a nie na forum wszystkim i nikomu.

Gość hehehehehffff
możesz mnie obrażać a ja wiem co mam i jak wyglądam - nie rusza mnie więc to co piszesz. A ja wiosenną tutaj dopiero czytam i nie wiem czym się tak zachwycacie. Ona nie jest piękna a jedynie wrzuciła korzytne zdjęcie - to widać... Mąż masakra, bardzo źle mi się kojarzy a dzieci przeciętne - malutka jedynie kochana.

Gość o jakim turnieju piszesz wiose
nna? Mój jest hokeistą :) Też się nudzę na meczach :) Wiem o czym piszesz

Moja cora jak miala tu wrzucone swoje zdjecie to automatycznie zostala przymuszona do usuniecia jego,wlasnie poprzez takie kretynskie komentarze,a nast kopiowanie zdjec i wklejanie gdzie indziej Ale nie dogodzic, kobieta z cialkiem to powod do kpin, z super figurą to powod do wyszydzen, i tak zle i tak zle

hokej to jeszcze w miare ciekawy, jest na co popatrzec... a tenis stołowy? Dostaje pier... jak patrze na tą piłeczkę. Jak hipnoza :D:D:D:D Dobrze ze synu chce w piłkę nożną grać !

ludzie, dajcie spokój. Weszłam przed chwilą na wątek i się przeraziłam. Miał być taki fajny, pozytywny a tu nagle tyle wredoty i jadu. Przywracam do tematu :)

Pusta pusta pusta baba! Nie tylko wygląd się liczy, Ty się też z czasem pomarszczysz i ciekawe jak wtedy będziesz śpiewać piękności za dyche :P Wiosenna ładna, mąż wygląda normalnie, dzieciaki śliczne ;) i wszyscy szczęśliwi nie da się ukryć :)

Gość do hehehehehffff
A dlaczego krytykujesz ? Krytykujesz dzieci i ludzi których nie znasz a sama piszesz że nie niejako nie wnikasz i dopiero co przeczytałaś posty wiosennej . Już zdążyłaś po swojemu opisać ludzi których widzisz tylko na zdjęciu.

Gość o jakim turnieju piszesz wiose
a gra zawodowo? Bo mój tak... i wątpię by to było ciekawsze od tenisa. Ehhh :)

Gość hehehehehffff
bo wygląd jest ważny i bardzo w życiu pomaga :)

Wiosenna Z jakiego miasta jesteś? Bo Ty i starsza córa jakoś znajomo mi wyglądacie.

Gość gochall
różnie