Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sande ande

awantura o pączka..

Polecane posty

Gość sande ande

Jestesmy w zwiazku od ponad 3 lat, mamy dziecko...Czesto sie klocimy a od niedawno bardzo czesto nawet...Moj facet jest obecnie chory, wzieło go ajies przeziebienie..Spał kiedy pojechałam na zakupy...Nastepnego dnia przez przypadek zobaczył ze kupiłam pączki i wiecie co mi powiedział ?? Tonem takim obrazonym ze hej...i z ironia w głosie " dzieki ze mnie poczestowałas pączkiem" Dodam ze skakałam koło niego jak glupia ze sniadankiem obiadkiem itp. Mieszkamy wspolnie a on mi mowi ze miałam go niby poczestowac... Wariuje ze zwracam uwage na takie błahostki czy moze on głupieje??? Ps. Oczywiscie mamy teraz ciche dni...bo mnie szlag trafił

Gość skakalalamammamamasd
moglas tez mu kupic

Gość a czemu nie dałas mu teg
o pączka ?

Gość 22:02 czwartek
za jakis czas bedziecie sie smaic z tego :D:D zupelnie jak dzieci :D

Gość Miss u buntu z haczykiem
Spotyka się dwóch Argentyńczyków na ulicy. - Się masz? Co słychać? - W porządku, jak zwykle. Wiesz, ostatnio posuwałem jedną panienkę. Byłem w tym taki dobry, że Chrystus z krucyfiksu nad moim łóżkiem oderwał ręce od krzyża i zaczął mi bić brawo... - To jeszcze nic. Ja mam nad łóżkiem Ostatnią Wieczerzę... - I co, też ci bili brawo? - Nie, zrobili falę

Gość sande ande
no kurcze...był pączek dla niego wlasnie!! zobaczył ze sa..i miał pretensje ze go nie poczestowałam...To tak jakbym ja oczekiwała od niego zeby mnie obiadem czestował ktorego nie robi i nie potrafi robicnawet

Gość trza było powiedziec
ze właśnie mialas mu zaoferowac pączki jak zaczal marudzic

Gość sande ande
ehhh...nie chciałam udawac..mieszkamy w jednym domu i nie jest przeciez gosciem ktorego mam czestowac...Dodam ze on ma 42 lata...i zachowuje sie jak dzieciak - tak mi sie wydaje

Gość ojojku
jak sie chce psa uderzyc to kij sie zawsze znajdzie :) Zwyczajnie... jak to chory facet, chcial podkreslic jaki jest biedny, nieszczesliwy i przyczepic sie o cokolwiek, byl paczek wiec uzył pączka :) Olej to.. nie warto przeciez...

Gość sande ande
ehh dotkneło mnie to mimo wszystko...oczywiscie wybuchłam i powiedzialam co o tym czestowaniu sadze...szlag mnie tafiaze on sie takich pierdół czepia