Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondi blu 89

twin peaks

Polecane posty

Gość blondi blu 89

helo czy pamiętacie może ten serial, jako dziecko strasznie sie nim jarałam, i szczerze powiem ze do tej pory nie wiem kim tak nbaprawde był BOB

Gość Miss u buntu z haczykiem
Sherlock Holmes i doktor Watson wybrali się na piknik. Jako że ich noc zastała w lesie rozbili obozowisko na polance i poszli spać. W nocy Holmes budzi doktora i pyta: - Drogi Watsonie spójrz w niebo, i powiedz mi co widzisz? - Widzę miliony gwiazd. - I co ci to mówi? - Z astronomicznego punktu widzenia mówi mi to, że są miliony gwiazd i prawdopodobnie miliardy planet. Z astrologicznego punktu widzenia mówi mi to, że Saturn jest w znaku Lwa. Z teologicznego punktu widzenia mówi mi to, że Bóg jest wielki i wszechmocny, a my jesteśmy malutcy i słabi. Z chronologicznego punktu widzenia mówi mi to, że jest około 3 w nocy. Z meteorologicznego punktu widzenia mówi mi to, że jutro będzie ładna pogoda. A co tobie Sherlocku? - A mnie to mówi drogi Watsonie, ze nam ktoś pod.....lił namiot ...

Gość blondi blu 89
bo to dziwna postać i jak na ducha,demona, to był dziwnie ubrany, i ta katana jeansowa. szok, kiedyś sie bałam

Gość blondi blu 89
a ta matka Laury też była masakryczna, tylko faje jarała i darła twarz.

Mam na płytach, ściągnęłam niedawno, z mężem w kilka dni obejrzeliśmy wszystkie odcinki, po kilka na dzień :D:D

Gość wewqeqwewqewq
Boże, dla mnie ten serial jest odjazdowy. Leciał pierwszy raz jak byłam w ósmej klasie... Bob był duchem, którym wcielał się w ludzi. Rodzajem zła, pochodził z czarnego domu.. Wstapił w ojca Laury, jak się bawił przy jeziorze jako dziecko jeszcze

Gość wewqeqwewqewq
adsadsa- to jak sie wam az tak podobał, to moze obejrcie jeszcze długometrazowy : Twin Peaks : Fire Walk wIth Me

Gość blondi blu 89
widzisz nie skumałam motywu z tym kiedy on wszedł w ojca Laury

Gość blondi blu 89
oprócz serialu był jeszcze film, dla mnie bardziej straszny i pokrecony.

Gość wewqeqwewqewq
ten motyw był dopiero pokazany jak sie wyjasnia kto jest mordercą, było tez pokazane, jak ten duch się wyniósł z tego ojca, na krórko przed jego smiercia w celi, zaczał krzyczec "Boże, moje dziecko,co ja zrobiłem?" Strasznie lubię tego aktora, co grał Lelanda Palmera... Niedawno widziałam inny film w jego udziałem, tzn Dead End z 2003 r., i tem tez była scena że uderzył mocno córkę że az zemdlała. I mówił dokładnie to samo, nie wiem czy to miał byc zart... :p

Gość wewqeqwewqewq
Nie wiem czy wiecie, ale jest jeszcze ksiażka, co pomaga zrozumiec niektóre wątki "Sekretny dziennik Laury Palmer", chyba teraz tylko na allegro do dostania, i jeszcze gdzieś było napisane przez fanów zakończenie tego wątku z 2 serii... strasznie załuję, że nie było 3, spadła oglądalnosc... i zdjęli,,, najlepszy serial wszechczasów... pojeby zasrane

Gość blondi blu 89
tak myślałam że to sie nie mogło tak skończyć, bo to było bez sensu, a o książce nie wiedziałąm. teraz mogliby dokrecić. W sumie to nie bo ten aktor co grał boba nie zyje

Gość instalowanie..
mam czesto ogladam serial super no i te laski Lucy Norma Dona z tym glosem

jest jeszcze film Fire Walk With Me obrazujący wydarzenia przed śmiercią Laury, ale nakręcony po skończeniu Twin Peaks

Gość blondi blu 89
ogladałam wszystkie filmy Davida Lyncha,tworzy taki dziwny klimat na skraju obłedu.

Gość blondi blu 89
up

Gość wewqeqwewqewq
nie tylko nie zyje ten co grał Boba, zmarł tez np. Jack Nance co grał Peta, został zamordowany podczas bójki w sklepie... A ten co grał Boba, to nie wiem czy wiecie, był zwykłym pracownikiem obsługi, układał dekorację na planie. I spodobał się Lynchowi na tyle, że go włączył, nawet ta dzinsowa kurtka co ja miał była jego własna... Wiem sporo o tym serialu... :p