Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasgooooo

ja juz nie moge:(

Polecane posty

Gość lasgooooo

jestem od 7 lat w domu z dziecmi nie mam jak isc do pracy do tego mala miejscowosc nie ma jej a dzis maz mnie zalamal mielismy isc na sylwka do rodzenstwa a on nagle oznajmil mi ze nie idzie bo woli z dziecmi byc 2 ostatnie spedzilismy z dziecmi w domu ja chce do ludzi ja mam dosc siedzenia w domu:(

Gość mamamamama28
ja juz 5 sylwek w domu. chetnie bym wyszla do ludzi. ale nie ma jak.

Gość mirabellllllllla
dziewczyna nie łamcie się sylwester to tak naprawdę zwykły dzień, ja też siedzę 2 raz w domu z mężem i dziećmi, kiedyś sobie odbijemy!

Gość lasgooooo
ale ja mam jak teraz a maz mowi ze woli z dziecmi ja rozumiem ale nie do przesady wszystko dla dzieci a tymbardziej ja juz nie wyrabiam tylko dom i dzieci nic nie mam z zycia od 7 lat nie mam znajomych z dziecmi ktore by wpadly sama z dziecmi jak palec zero pomocy zero mam dosc chce do ludzi choc raz w roku czy to tak duzo?

Gość Miss u buntu z haczykiem
Był kiedyś bardzo dobry proboszcz - człowiek wielkiej wiary i dobroci. Nie uciekały przed nim zwierzęta, karmił biedaków, nocował bezdomnych... Któregoś wieczora wracał po mszy do plebani i usłyszał ciche wołanie: księże proboszczu! Odwrócił się, ale nic nie zobaczył, po chwili wołanie powtórzyło się i w szarówce dostrzegł siedzącą na kamieniu żabę. Podszedł i schylił się nad ledwo żywym zwierzątkiem a ono wyjąkało: - Weź mnie ze sobą, jestem zaklętym przez złą wiedźmę 17-letnim ministrantem. Weź mnie na plebanię, nakarm, napój, przytul, pocałuj, a zdejmiesz zły czar... Proboszcz niewiele myśląc zabrał żabkę, nakarmił, napoił, przytulił, pocalował... Rano obudził się, patrzy... a koło niego leży piękny 17-letni ministrant... I TAKA JEST NASZA LINIA OBRONY, WYSOKI SĄDZIE!

Gość lasgooooo
mirabe.....- moze i masz racje ale ja na codzien nie mam kontaktu z rowiesnikami lub w podobnym wieku mamami sama jak ten palec chce do ludzi ludzi!!!!!!!!!! dzieci mnie juz mecza nawet nie mam mozliwosci isc do pracy bo meza mam w weekendy tylko a rodzice pracuja i jak zmianowa praca to nie mam jak isc co zrobie z dziecmi wieczorem nie mam mozliwosci zadnych czuje ze zanikam ze jestem bo jestem :(

Gość lasgooooo
chyba tak zrobie ale glupio bede znow sie czula bez nigo po to go mam zebysmy wspolnie pewne sytuacje spedzali a dzieci kiedys wyrosna i pujda sobie a ja nie bede miala sil na imprezy :(

ja rozumiem twoje rozterki i ze czujesz sie pokrzywdzona w tej sytuacji, i jednak bym postawila na swoim Z dziecmi sie widujesz calodobowo dzien w dzien,i masz prawo sobie na jakąs Sylwestrową imprezke wyskoczyc ,jak maz chce to prosze bardzo,niech on z dziecmi sobie swietuje Nowy Rok

Gość lasgooooo
dzieki TOKSYCZNA chyba jednak sama sie wybiore to domowka a z dziecmi jestem 24 ale smutno troche tak bez meza chodz czesto nie bywamy sami ale jak cos bylo to zawsze razem a teraz pierwszy raz sama :(

Gość mamamamama28
rozumiem wyskoczyc kolezanka na zakupy czy na kawke. ale takie imprezy jak sylwester fajnie spedzic z partnerem. a nie samej gdzies isc.

Gość lasgooooo
wlasnie ja nawet od 7 lat nie bylam sama u kolezanki czy na zakupach sama ciagle z dziecmi chyba pujde sie oderwac co mi z zycia zostalo i tak w kolko to samo dzieci dom obowiazki domowe nic wiecej nie mam swojego zycia nic a nic :(

Gość mamamamama28
ja mam o ttle dobrze ze corka chodzi do przedszkola. jak narazie nie pracuje. zawsze mam kilka h dla siebie.

Gość lasgooooo
ja czekam za mlodsza podrosnie do przedszkola choc ciezko z miejscami mala miejscowosc masakra :( nawt na prawko chcialam isc i nie mam jak :(

Gość masz dobrze....
o rany, ale sylwester w domu,, bo ja od 17 lat sylwester albo na delegacji za granica, albo w pracy....

Gość lasgooooo
wiem ale dla mnie to duzo bo mam mozliwosc wyjsc do ludzi na codzien nie mam takiej mozliwosci :(

Gość mamamamama28
a rodzice twoi czy tescie.

Gość fgrt445343
a kto ci broni w ciągu roku się ze znajomymi spotykać?

Gość lasgooooo
moi rodzice powiedzieli ze mamy isc oni sie zajma dziecmi na codzien nie moga ciezko pracuja i maja swoje lata a co do codziennych wizyt ze znajomymi wszyscy mi liscy wyparowali z mojego zadupia a gdzie teraz niby mam poznac nowych jak nigdzie nie bywam a jak mam 2 kolezanki to nie maja czasu bo dom praca itp i zawsze cos hujowo sie mi ulozylo myslalam ze bedzie ninaczej za przeproszeniem :(

Gość fgrt445343
to namow meza. powiedz ze masz dosyc siedzenia w domu i chociaz na jedna noc chcialabys sie wyrwac.

Gość lasgooooo
probuje ale on 2 musi wyjechac juz i mu sie nie chce bo nie wypije woli z dziecmi kupil pedardy itp takie ma argumenty :(

Gość mamamamama28
masz wogole jakis kontakt z ludzmi na codzien?

Gość lasgooooo
nie od 2,5 roku nie mam czasem jak maz jest na weekend jego kuzyn z zona wpadnie albo moja kuzynka bo pracuja i nie maja jak to jest 4-3 razy na rok :( niestety sama

Gość mikimki
z kad jestes nie możecie isc z dziecmi

Gość lasgooooo
nie bede pisac skad jestem z dziecmi? sami dorosli beda a to sa male dzieci a ja nie odchamie sie tak brzydko piszac jak z dziecmi to wole w domu :(

Gość mikimki
do naz znajomi z dziecmi przychodzili wiek 4 i5 lat

Gość mamamamama28
ja tez mam 0 kontakt z lkudzmi i zdziczalam. nie umiem sie zachowac.