Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Matueusz26

Mlode Kobitki w moim miescie

Polecane posty

Gość Matueusz26

Czesc Mam 26 lat . Zauwazylem pewna zaleznosc . Gdy ja bylem w LO , najlepsze dziewczyny wyrywali starsi kolesie z kasa przewaznie pakerzy w dobrych furach czy na motorach . Wszystkie najlepsze sztuki za nimi szły . Teraz czasy sie mocno zmieniły z tego co widze najladniejsze dziewczyny w liceum maja jakies max pizdy . Kolesie co dobrze graja np na komputerze . Masakra . Jednym slowem . Mam znajomego lat 19 , 4 klasa technikum , chodzi na silownie , przypakowany chyba najbardziej w szkole , jezdzi motorem sportowym od 17 roku normalnie na legalu lata bez prawka w mega ekipie kozakow . Sam zarabia , swoja dziewczyne i to starsza o 2 lata w wakacje zabral do egiptu .Jak na nastolatka to wyczyn . I kurwa jest przystojny Normalnie w moich czasach to go by dziewczyny zajeździły ruchałby same gwiazdeczki . Pytam sie jego Ty to musisz miec powodzenie , a on na to , Ze szału nie ma wszystkie najlepsze dupki wyrywaja ostatnie ofermy zyciowe . Boze co sie dzieje ? To tylko w moim malym zjebanym miesice tak jest czy wszedzue ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować