Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motylek04

Pęknięta prezerwatywa

Polecane posty

Gość Motylek04

Hej ! Proszę was o pomoc. Dzisiaj z chłopakiem kochaliśmy się po raz pierwszy. Ja stosuję tabletki antykoncepcyjne fakt jest taki że zdarzyło mi się na święta nie wziąć trzech tabletek pod rząd ale od razu po powrocie do domu je nadrobiłam zdecydowaliśmy się z chłopakiem na prezerwatywę która pękła. stosunek nie był długi ale jednak był. czy mogę być w ciąży przez taki incydent ?

Gość jojopek sropek
Maryja była dziewicą a i tak zaszła w ciążę wszystko jest możliwe dla boga niema nic niemożliwego

Gość Pozdrowienia z RPA
Warszawiak z dziada pradziada popelnil mezalians.....ozenil sie z dziewczyna z prowincji.Rodzice zaprosili ich na wystawne przyjecie. Udziela jej ostatnich wskazowek...Patrz Zoska dobrze....jak oni lyzka to i ty lyzka...jak oni widelcem to i ty widelcem.A w ogole to mow jak najmiej. Przyjecie.Sie je,sie pije i sie konwersuje.Rozmowa zeszla na muzyke...Uwielbiam Chopina.....ktos tam powiedzial....A pani zna Chopina ?...spytal ktos Zoski...Oczywiscie ,ze znam.Nawet jechalam z nim przedwczoraj tramwajem trzydziestka na Bielany.... Ogolna konsternacja...Cisza...Ktos tam zmienil temat rozmowy. Maz Zoski az poczerwienial.. Wyszli z przyjecia ..taki wstyd...taki wstyd.....mowilem Zoska...nie odzywaj sie...taki wstyd.Od kiedy to kurw* trzydziestka na Bielany jezdzi.

Gość Motylek04
a tak na prawdę ? kurcze nie dobijajcie mnie :< dlaczego tak uważacie ?

Gość Motylek04
ale mi to uzasadnienie...

1\ żaden środek antykoncepcyjny nie daje 100% gwarancji, nawet abstynencja (patrz przykład wyżej, a pamiątkę tej wpadki obchodziliśmy parę dni temu) 2\ środki nie działały lub zawiodły 3\ doszło do zaplemnienia lepiej?

Gość Motylek04
jeśli rzekomo nie było wytrysku to z jakiej racji mam być w ciąży ? nawet nie określiłam czy to jest dzień płodny czy nie a ty stwierdziłaś/eś że mogłam zajść ?

Gość jojopek sropek
morał jest prosty zanim nie będzie ślubu to się nie ciupciać

Gość Motylek04
Okres mam regularny co 28dni. ostatnia miesiączka pojawiła się 14 listopada. więc wczorajszy dzien był niepłodny ? odpowiedzcie mi tylko na to pytanie i dam wam spokój

to dalej mogło dojść do zapłonienia i wiara - za książki się brać dzieci, a później za seks

Gość Motylek04
jak mogło ? jak wydaje mi się że to jednak był dzień niepłodny...

Gość Motylek04
cykl zaczyna się od pierwszego dnia miesiączki. Wtedy też zaczynają się dni prawdopodobnie płodne. Jeżeli masz cykl np. 28-dniowy, to od 1 do 9 dnia masz dni prawdopodobnie płodne, od 10 do 17 dnia - dni płodne, od 18 do 28 dni niepłodne. wychodzi na to że miałam dni niepłodne

Gość Eeeeee.900
Jak plody czy nie plodny jak tabletki bierzesz? :S Glupias i nie powinnas sie wogole za seks brac dziewucho. :S :S

Gość Motylek04
nie rozumiem pytania ? biorę tabletki antykoncepcyjne. i przez 3 dni ich nie wzięłam to nadrobiłam później i w ulotce było napisane żeby stosować prezerwatywy przez 7 dni. ale że pękła to już nie nasza wina i wytrysku nie było

po pierwsze tabletki brałaś i przerwałaś, po drugie cykle to są regularne w książkach, a u dzieci rzadko, po czwarte plemniki są obecne nie tylko w ejakulacie, po piąte potrafią żyć długo, po szóste możliwe, że u samic HSS występują "spontaniczne" owulacje (nie znam wyników badan z ostatnich 7 lat, więc nie wiem czy to potwierdzono czy wykluczono) szanse na ciąże nikłe, ale są

Gość Motylek04
to mam się martwić czy też nie ? bądźcie ludźmi i zrozumcie mnie. pomóżcie

Gość oj tam,oj tam;-)
Od kiedy wyliczamy dni płodne przy tabsach? Okres regularny-taaa -krwawienie z odstawienia,a nie miesiaczka. Zatem-wszystko możliwe. Tak w ogole-zdajesz sobie sprawe,że przez te 3tabl mozesz byc niezabezpieczona do konca pudełka? Poczytaj na ulotce,jak to wyglada w poszczególnych tyg. Druga rzecz-w grudniu nie było przerwy,że krwawienia nie było?

Gość Eeeeee.900
No masz ! :S test zrob za jakies 2 tygodnie i bedziesz wiedziala. Co my na forum wrozki?!!!?!?!?!?

Gość Eeeeee.900
oj tam,oj tam;-) - bardzo madrze. Mowilam ze jakie plodne i nieplodne - tabletki przeciez bierze.

Gość Motylek04
do oj tam oj tam :) w grudniu nie było jeszcze żadnego krwawienia bo okres mam mieć za jakiś tydzień. to aż takie konsekwencje mogą wywołać 3 nie wziętę na czas tabletki ? które i tak zostały później uzupełnione ? przypominam że nie było żadnego wytrysku

Ostatni okres 14 listopada ? To chyba trochę nieregularny ? Może chodziło o 14 grudnia ? Jeżeli to 14 grudnia , to akurat masz dni plodne. Nie wiem co sie dzieję przy nie wzieciu 3 tabletek. Nigdy ich nie brałam. A co do samej sytuacji . Nie ma wytrysku - Marna szansa na ciążę. Ale jak mówili poprzednicy , cuda sie zdarzają.

Gość Eeeeee.900
Konsekwencje moga byc nawet jak masz sraczke i ci jedna taka tableteczka szybko przeleci przez ciebie. Albo jak wezmiesz ale o innej porze. A ty mowisz o 3 nie wzietych tabletkach. To sie troche zastanow dziewczyno.