Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze się zastanawiam

jak to jest być z kimś? mieć faceta?

Polecane posty

nie tylko mowa o rodzicach a dzieci nie chcę mieć bo nie widzę w tym nic atrakcyjnego. prędziej mogłabym być w związku, gdyby ktoś mnie jednak zmusił no dobra już ewentualnie gdybym BARDZO kogoś kochała i ten ktoś chciałby dzieci to mogłabym dać się zapłodnić, już nie jestem taka:D

a nie pomarańczko doczytałam Twoją złośliwość w poście:D doceniam ach jesteś taka podła hm:D

Gość to o czym piszesz to
o tym czekaniu to było do autorki

dziewczyny litości! :P

hmm wyczekane smakuje lepiej? może coś w tym jest...

czekanie to ta przysłowiowa wisienka na torcie. Byłaś kiedyś w związku autorko?

nie, nie byłam...nie mam pojęcia jak to smakuje

była taka pieśń, ztw. międzynarodówka komunistyczna: Bój to jest nasz ostatni, Krwawy skończy się trud, Gdy związek nasz bratni Ogarnie ludzki ród. i wyjasniam, że to o pozbawianiu dziewictwa w związku z konsumpcją związku :D:D

jestem dość nieśmiałą osobą i mam świadomość tego, że nie grzeszę urodą ale jestem zadbana, kulturalna, nie jest najgorzej :) próbowałam korzystać z portali randkowych, umówiłam się nawet kilka razy ale tam to masakra...

w realu trzeba szukać. co Ci po portalu gdzie każdy może napisać o sobie co chce

tylko ja mało chodzę po klubach itp, jestem taką szarą myszką bardziej, ciężko mi jest kogoś wyrwać

wiem..

i dlatego tak czasem siadam sobie i się nad sobą użalam, bo co robić :P

o czym bardziej osiągalnym? nie rozumiem..

no skoro chcesz mieć faceta, a nie możesz bo jesteś nieśmiała.... no nie wiem.

ja Ci nie poradzę. niech Ci poradzą te mądralińskie co mnie atakowały. one NA PEWNO mają doświadczenie w związkach, randkach itp itd

nadal nie rozumiem o czym mówisz...co miałoby mi to dać?

co miałoby mi dać podszywanie na kafe itp, pisałaś to wyżej...nie rozumiem do czego to było

nie sądzę, nie wydaje mi się żeby to tak działało

no z tego co widzę to sporo ;P ale co mi da udawanie tutaj kogoś innego jak wychodząc z domu dalej będę tą szarą myszką

a czemu jesteś szarą myszką? ja też jestem nieśmiała ale jakby mnie motywowała wizja wyidealizowanego..... yyy przepraszam :-P wymarzonego związku to bym się przemogła:) idź na podryw z koleżanką

tak słuchaj whedif... Na pewno daleko zajdziesz! Nie trzeba chodzić do klubów żeby kogoś poznać. Wręcz przeciwnie, tam łatwiej spotkać kogoś tylko na jeden raz i nic więcej. A chodzisz autorko do szkoły na jakąś uczelnię może?

Gość sakjsaasasa
daj spokój związek to nic dobrego. Ja byłam 3 związkach z naprawdę fajnymi chłopakami, dziś kumplami. Jeśli ejstes mamałygą to związek jest dla Ciebie , ale jeśli jesteś kobietą z zasadami, wiesz czegoc chesz to związek to istne pobojowisko, bo facetowi nie tak łatwo się dostosować. Związek jest beznadziejn, bo musisz czesto robić tom,c zgeo nie chcesz (np.odwiedziny u jego rodziny, spotkania z jego znajomymi, musisz jechać nad morze a woilałabyś w góry, musisz czekac rok a ż przyjdzie kolej na CIebie czyli na góry :-O ) musisz chodzić po mieszkaniu i ciagle za kimś sprzątać, kurwicy mozna dostać jesli lubisz ład i porządek. tzreba myślec o gotowaniu, śniadankach i kolacyjkach, o zakupach na to,a jak się jest samemu, to mozna zamówić ulubione danie i święty spokój, albo isc do sklepu po jogurt i juz, a facet sie jogurtem nie naje i ciągle marudzi.Że już nie wspomnę, ze trzeba się dostosowywać to tego drugiego człowieka, isc kompromisy często bardzo bolesne, dogadywac się, pytać o zdanie, nie można samemu o sobie decydować. Dla mnie ot wszytsko jest bez sensu, bo seks i czułosci nie są warte tych wszystkich wyrzeczeń. Sprawdź sobie a przekonasz się