Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgjkbk

glupia kolezanka chlopaka

Polecane posty

Gość hgjkbk

mam ciezki okres teraz z chlopakiem, troche napiete miedzy nami rzadki kontakt zastanawiay sie czy bedziemy razemy. Jednak widzialam smsy od jego kolezanki wiem ze nie jest co prawda atrajkcyjna jednak wiadomo jakie sa dziewczyny pisze sms w stylu chodz na lyzwy SAMI, albo potrzebuje masazu i wysyla serduszka

Gość Dariusz Korddek
To mocno krwawisz? :(

Gość google translator
skad pomysl ze jest glupia?

Gość hgjkbk
glupia jest bo ona nie wie ze zerwalismy jednak swiadomie pisze do zajetego (z jej info tak wynika) chlopaka!!! i to takie tresci, jak tam mozna wpieprzac sie miedzy wodke a zakaske? mam do neij sie odezwac?

Gość google translator
a skąd ty wiesz co on jej naopowiadał? :D

Gość hgjkbk
ja mu ufam i wierze, bo raczej widze kiedy klamie. ale pisac do niej brqc ja pod wlos albo cos??????

Gość google translator
:D, :D, :D, :D, :D

dobrze, że ufasz - on sobie sprawdzi, która lepsza ty zatruwasz, ona się stara - marnie widzę twoje szanse

Gość hgjkbk
to mam odpuscic?

Gość hgjkbk
co to dokladnie znaczy

zacznij dbać o swój związek, wyjaśnij co jest nie tak, wyjaśnij z nim o co chodzi z koleżanką i bądź radykalna - żadnych samotnych spotkań, jak chce to z "przyjemnością" możecie się wszyscy spotkać itp. - nie musisz stawiać ultimatum, ale pilnuj

Gość hgjkbk
tzn to jest trudniejsze niz opisalam. narazie mamy przerwe nie jestesmy razem, wiem ze spotkal sie ale nie sam tylko bylo kilka osob. zalezy mi na nim ,ale nie chce sie narucac bo to nic nie daje, dlatego czekam ale zwyczajnie wkurzaja mnie takie smsy od innych dziewuch

macie przerwę, a znasz treść smsów w jego telefonie, dziwne jak macie przerwę, to ona to pewnie wykorzysta - tym bardziej, że ja nie znam pary, która by do siebie wróciła po "przerwie"

Gość hgjkbk
no bo jak sie spotykamy no to mi nie zabrania zebym sobie zobaczyla, mowi mi wszystko normalnie sie calujemy spedzamy czas ale widze ze to sie tak ciagnie a my sie dalej nie dogadalismy i chce od nowego roku zerwac kontakt zeby sie ogarnal i zdecydowal tak lub nie ja w niej nie widze konkurencji,ale jednak obawiam sie minimalnie... :/ nie lubuie dziewczyn

Gość hgjkbk
czyli wg Ciebie on spotyka sie ze mna poki co nie znajdzie sobie innej? ale to nie jst taki chlopak, on mnie kocha dalej po prostu ja go zawiodlam troche..no i kilka raazy probowalam to naprawic, ale odbudowac zaufanie jest ciezko, chyba musze sie odsunac calkowicie bez spotkan moze wtedy zrozumie czy chce dac mi sanse czy nie? jak myslusz

jesteś na złej pozycji on w zasadzie ma wszystko czego od ciebie potrzebuje i może spokojnie polować i zawsze jest chętna do pocieszenia (jak dla mnie te smsy wyrażają zainteresowanie) pokazuje ci pewnie smsy, ponieważ jemu póki co na niej nie zależy i/lub żeby wzbudzić w tobie jakąś rekcję - mimo wszystko taki facet jest relatywnie łatwy do "wyciągnięcia" ze związku, nie ta to inna zauważy niepocieszonego, którego ktoś chciał co masz zrobić? to zleży czego chcesz, mam wrażenie, że nie jesteś pewna

Gość hgjkbk
prosze odpisz....

tak już jest, ze osoba w związku ma większe powodzenie, ale jednocześnie związana uczuciowo jest trudniejsza do upolowania, on jest w związku ale jednocześnie jakby wolny

Gość Kropczynn
Podszywie spadaj, ja już śpię!

Gość Kropczynn
Nie, przez bezsenność.

Gość hgjkbk
za karę zerżnę koleżanke mojego Lubego w mroczne oko Mordoru za pomocą ogóra wykopanego z ogródka babci Jadzi zeszłego maja :)

Gość hgjkbk
kocham go chce z nim byc ale nie tak "byle jak " jak ostatnio czyli nie zwiazek nie kolezestwo tylko cos posrodku, chce zwiazku albo niczego, jak sprawic by sie zdecydowal? kazdy mi mowi zebym olala zerwala kontakt jesli naprawde mnie kocha to wroci jesli nie to nie zalezalo mu tak bardzo.... wiem ze musze tak zrobic bo prez jakis czas staralam sie i to nie dalo efektu a do tej dziewuchy napisze co mysle tylko anonimowo

Gość hgjkbk
o nie nie :D na wszelki wypadek go zamarynowałam w formalinie :) gdyż niedaleko zalednie 3 domy dalej ode mnie jest zakład pogrzebowy :)

nie pisz do niej, poniosą cię emocje i wygłupisz się jeżeli chcesz porządnego związku, to patrz co napisałem wyżej, jak się nie uda, to albo do siebie nie pasujecie albo on w kule leci