Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzys5633

jak powiedziec zonie o rozwodzie

Polecane posty

Gość scfcsef
odmienić* jakichś*

Liczylem sie ze bede wyzwany od dupkow gnojkow itd. Lecz nie o taka rade prosilem,z taka porada do dupy dojada. Ale dzieki za rady i te z serca i te drugie. Przepraszam jestem gnojem ale wole byc tym gnojem lecz nie oszustem nie nawidze klamstwa.

Gość dziaddek
powiedz tak ty suko zmarnowalas mi 7 lat zycia to sama sie rozwiedzie

Gość popatrzcie na to logicznie
ale zalosni jestescie... a dlaczego gnoj, bo nie chce zyc w martwym zwiazku? bo uczciwie chce sie rozstac z zona, zamiast szukac na boku kochanki? autorze, poznasz jeszcze taka, do ktorej ci zabije serce. a kobieta, ktora sie oswiadcza facetowi, to desperatka :P

Gość smutne ale i tak bywa
zacznij tak: nie moge juz tak dluzej zyc, uczucie sie wypalilo, jak juz zreszta wiesz i planuje odejsc. mam nadzieje, ze oboje jakos sobie pozniej poradzimy :(

Gość nioki
scfcsef a niby czym to udowodniłam??

Gość noki czytaj to!
nioki nadal nie wiesz? piszac "kobiety nie sa tempe" udowodnilas wlasnie swoją tępotę! nie wiesz jak to słowo napisać.. także tępa aż miło. Zaznaczam pisze się tępa nie tempa. :o

Gość nioki
krzys5633 ale powiedz tak szczerze. Masz kogoś ? Może wrociłeś do tej pierwszej?? czy po rozwodzie chcesz być sam

Gość teraz krzys czytaj
Krzys kolejny nie "przejmoj" boze, gdzie sie uchowałeś z taka pisownią w wieku 35 lat??? uje się nie kreskuje, to nawet dzieci w przedszkolu wiedzą:D

Gość Właśnie on teraz wie
a czemu kurwiarz skoro nie ma kochanki i chce sie normalnie rozstac? Ale w was jadu.

Gość nioki
wlasnie a poza tym nie mają dzieci i nic juz ich nie łączy. Niktórzy ludzie dyslekcje maja do konca życia

Czy chcialbym byc z pierwsza miloscia? bede szczery TAK. Czy zdradzilem zone mimo pokus jakie mialem w naszym malzenstwie? NIE Moze kurwiarzem jestem bo zyje z zona a od 4 lat mysle o kims innym. Jak mam zyc bo tak mi jest wygodniej to ja dziekuje.

DO kolejny kurwiarz dzieci nie mamay,rodzicow tez nie mamy,sprawa zostaje miedzy nami dwojga.

Gość a ja Ci życzę szczescia...
te co pluja na jadem, to pewnie te ktore same nalegaly na oswiadczyny, slub itp a teraz widza, ze maz ich nie kocha. x Rozwiedz sie, skoro jej nie kochasz. Nie jest powiedziane, ze ona nie pozna kogos, kto sie zabojczo w niej zakocha i bedzie szczesliwa.

Zycze jej tego z calego serca,bo jako zona jest zajebista,zlego slowa nie powiem a kazdy ma jakies wady. Ale brakoje tego czegos najwazniejszego Milosci.

Gość krzysiuuuuuuu ehhhh
"brakoje"? koleś to Tobie brakuje podstawowej klepki odpowiedzialnej za inteligencję! juz kilka postow wyzej przypominałam jak pisze sie słówka z końcówką "uje". Masz 35 lat, piszesz jak niedouczony gimnazjalista. Nie wierzę, że dorosły, poważny facet takie byki sadzi. Brakuje jak już nie brakoje!

Przepraszam za bledy w pisowni. zbyt szybko pisze i nie przegladam. Z drugiej zas strony nie przykladam do tego wielkiej uwagi,za co przepraszam. Przepraszam ze skrzywdze zone,ale ja naprawde do tej sprawy podchodze z sercem nie chce zranic a wiem ze zranie,takich jak ja powinno sie wybic.

Facet...porozmawiaj z nią, napisz pozew, wyślij lub zanies do sądu i tyle.

A jak tak Ci ciężko i masz wątpliwości, co z resztą widać to idź z nią na terapię małżeńską, a nie tu wszystkich przepraszasz nie wiadomo za co:o

Gość nioki
podnieś jaja w końcu i idz pogadaj! żona tez juz wolalaby miec to za soba. A jak przeżyjesz to napisz jak zareagowala

Gość litras
nie jesteś zły ale też i niezbyt rozgarnięty, mając 35 lat pytasz na kobiecym forum jak rozmawiać z zoną:O

Tak tez zrobie dzis jesli zdarze pogadam jak nie to jutro z rana. A po nowym roku napisze pozew bo i ta kwestie musze z zona ustalic chcialbym szybko bez orzekania o winie,ale czy bedzie chciala szybko sie okaze. Jeszcze raz dzieki za rady. Pozdrawiam i mielgo dnia

Jakos nie bardzo z facetami idzie pogadac na te tematy (bez obrazy) Zawsze lubilem z kobietami gadac bardziej niz facetami,z kumplami mozna pogadac o innych sprawach ale napewno nie tak delikatnych.

Gość krzychu???
Chcesz mnie zostgawić

Ja też miałem sie rozwieść dogadujac sie szybko i bez problemów. Czeka mnie 3 rozprawa i konca nie widać:o

Gość krzychu???
Dowiaduje sie ze piszesz na kafeterii od znajomej !!!!

Zobaczymy jak to bedzie bo nie wiem dam jej co chce,bedzie chciec wszystko dostanie wszystko nie bede robil problemow typu materialnego. Mam nadzieje ze szybko,bo w sumie to dzieci nie ma,a moja winna jest taka ze jej nie kocham. Ale jak powiedzialem zobaczymy.

Wystarczy ze zona powie ze Cie kocha i sąd będzie na sile ratował małżeństwo. Także powodzenia