Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona-tajemnicza

Studniowka pomocy

Polecane posty

ba nawet pokusiłabym się o stwierdzenie, że 99% sukienki ślubne nawet jednoczęściowe są na górze usztywniane (nie jest to strikte taki gorset jak większość z nas ma w pamięci, ale dalej jest gorsetem). Dziewczyny się śmieją z mody jaka była te 10-6lat temu ok, ale na balu widać było tez inne długie sukienki:) Kiedyś na rozpoczęcie roku przychodziło się elegancko, teraz może jedna na 30 osób jakoś wygląda-takie czasy

Gość dfdfd654466546
no moja siorka miała w 2007 i tez sporo lasek było w gorsetach :D :P aha i wtedy zaczęły być modne satyny..co za wpadki roku 2007 ...porażka :D

Gość dfdfd654466546
Jowita ja to pisałam z "przekąsem" :P o tym ślubie

Gość hahaha pekam ze sniechu
dfdfd654466546 - właśnie chodzi o to, że gorsety są zarezerwowane na ślub :) i wlaśnie to było paradoksem w tych przesadnych barokowych kreacjach na studniówkę :) już lepiej wyglądały dziewczyny w prostych czarnych kieckach..

Gość dfdfd654466546
ale tu nikt nie pisze przecież żeby teraz zakładać barokowe kiecki :P ja sama bym teraz nie założyła takiej :) po prostu uważam, że dziewczyny nie potrafią się teraz ubrać idealnie do okazji :) zostawcie takie koktajlówki na dyskoteki, imprezki, sylwestra czy wesela :) ale studniówka ma byc elegancko :)

Gość dfdfd654466546
Jowita ja pierdole, pisze to wszystko z sarkazmem a ty się czepiasz jakbyś udawała że nie rozumiesz :D widziałaś moje wcześniejsze wypowiedzi ?? chyba teraz dopiero zaczęłaś czytać :D

Gość hahaha pekam ze sniechu
hehehe dfdfd654466546 - bo Jowita była piękna na studniówce i wszystko odbiera jako krytyke! :D a tak swoją drogą Jowita, autorka tematu wybiera kiec zgodnie z OBECNĄ modą. wszystkie laski to założą na studniówke a ty ZROBIŁAŚ DOKŁADNIE TO SAMO za swoich czasów. a najechałaś na nią od razu, wiec sorry..

tu nie chodzi o to jaką sukienkę ma założyć autorka:) próbujemy powiedzieć tylko, że powinna mieć jedną cechę- być długa-:)

Gość dfdfd654466546
hehe.. a tak serio to podobają mi się sukienki retro w stylu jakie nosi LANA DEL REY najlepiej z białym kołnierzykiem no i krótkie mogą być :) to tak tylko jeśli chodzi o mnie i mój teraźniejszy gust :P

Gość japislammaturew2000
Jowita Kutz ja pislam mature w 2000 roku i mialam bal i wezytskie dziewczyny mialy suknke czarne proste z aksamitu...ach to byly czasy....dzieki za wspominki

Gość dfdfd654466546
ta z lewej spoko, ale i tak nikt takiej nie założy, ja tez bym nie założyła. ale mi siep podoba :P

Gość Milllamoney
oj :P ja bym założyła :P jestem do tego zdolna

Gość Milllamoney
W tej pierwszej fioletowej wymieniłabym dół na tiulowy, a góra ok :D Taki dół jak u tej z dołu

Gość dfdfd654466546
no dobra tez bym założyła ta z lewej :P

Gość sdfghjugfsfghytju
Nie wiem dlaczego śmiejecie się z tego jak kiedyś się ubierano... Przecież wtedy tak się coś nosiło i już. Teraz wszystkie dziewczyny na studniówkę nakładają krótkie sukienki i to nic dziwnego. Kiedyś nosiło się długie, teraz krótkie i tyle. Nie wykłócajcie się.

dfdf------ sorry, za ta krytyke. po pierwsze korzystam z kafe na tel, po drugie w pracy jestem i co chwile musze sie wylaczyc, a po 3 te twoje wypowiedzi brzmialy bardzo realnie.

fajnie ze wracaja dlugi, wyglada sie w nich jak ksiezniczka. ta z ostatniego linku z allegro, moglaby byc ale w innym kolorze, bo na pierwszy rzut oka skojarzyla mi sie z sukienka starozytnych egipcjanek:-) a propos sukienek na imprezy. ktora z was ma jakis pomysl jak ubrac sie na impreze karnawalowa organizowana przez firme meza. w zeszlym roku bylam w sukience dzianinowej, eleganckiej, bylo ok, bo bardzo roznie byly panie ubrane- od sukienek wieczorowych po dzinsy (to byla troszke przesada) dodam ze jest to oficjalna impreza ale wiekszosc mezczyzn byla w koszulach bez krawatow. mam 27 lat.

s i tak dalej chodzi tylko o zasadę, na bale nie zakłada się sukienek koktajlowych:) na balu powinno wyglądać się elegancko