Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona-tajemnicza

Studniowka pomocy

Polecane posty

Gość dfdfd654466546
poważnie teraz się takie koktajlowe kiecki za 60 zł z rynku zakłada na bal ??? na druga zajebista ale w takiej to bym poszła na wesele, poprawiny, jakąś imprezkę ale nie na BAL studniówkowy : ] no ale może się teraz tak chodzi i nie przykłada się wagi do kiecki.. kupuje sie byle co byle by zasłoniło kawałek cycka and doopy :)

Gość dfdfd654466546
aha.. a ta pierwsza to jest meeega fatalna - bezguście, tandeta taa typowa rynkowa :]

Gość brystol techniczny
nr. 2 jest sliczna

Gość dfdfd654466546
ale takie kiecki chodzą u nas po 60 zł dlatego piszę :P druga jest fajna, ale jak dla mnie według mojego skromnego zdania nie założyłabym tego na studniówkę

Gość żadna na studniówkę się
nie nadaje :o poszukaj jakiejś bardziej eleganckiej bo w takich to możesz na wiejskie disco wyskoczyć :o

Gość dfdfd654466546
serio nie wiem gdzie Ty mieszkasz, ale u nas w mieście w takich kieckach chodzi się w lato po mieście normalnie :) sama mam podobne i tez w nich chodziłam na miasto, na spacer, na imprezki :)

Dokladnie. bal to bal a nie wesele czy dyskoteka. za moich czasow (az 7 lat tamu) to na bal ubieralo sie dlugie eleganckie suknie. popatrz na gwiazdy kina. ktora z nich na bal ubiera mini? ale podkreslam GWIAZDY NIE CELEBRYTKI.

Gość agaagagagagagcmadwjt
Druga faktycznie bardzo ladna ale też nie założyłabym jej na studniowke

Gość hahaha pekam ze sniechu
Jowita Kutz " za moich czasow (az 7 lat tamu) to na bal ubieralo sie dlugie eleganckie suknie. popatrz na gwiazdy kina." JAK GWIAZDY KINA! :D haha znam ta towja "długa elegancka kreacje" typu gorset + beza - jak na ślub :D lub wersja 2: czarna kieca do podłogi lub wersja 3: kieca do podłogi jak najbardziej udziwniona :D to była moda-śmiech! :D GWIAZDY HOLIŁUDU na balu studniówkowym miałaś gorsecik Jowita?:D

Gość dfdfd654466546
oj przecież nie musi być do kostek :P choć ja np w tym roku na wesele założyłam kieckę do kostek i każdy mi mówił że wyglądam jakbym zeszła z czerwonego dywanu :P niektórzy mają klasę a niektórzy nie ;) he he wystarczy że będzie nawet do kolan ale ELEGANCKA bardziej a nie jakieś tam zwiewne fruwajki wakacyjne :D jeszcze motyw KWIATKI :) porażka

Gość dfdfd654466546
fajne są teraz z tych krótkich mocno rozszerzonych z koronką na górze :) ostatnio doda miała coś w podobie na jakiejś tam imprezie... ale pewnie sporo lasek będzie w koronach na studniówce. ale koronki mi sie osobiście podobają :) kiecuszka splisowana i jakiś elegancki cieniutki złoty np paseczek... :) do tego ładna złota kopertówka :) czy coś tam... :)

Gość przeraża mnie jak się teraz
dziewczyny na studniówkę ubierają :o np tutaj http://www.warszawacity.pl/uslugi/inne/oferuje/warszawa-filmowanie-nagrywanie-studniowki-2013-warszawa-fotograf-kamerzysta-zdjecia-fil-oferuje.htm Wygląda to jakby przyszły na jakąś potańcówkę do remizy a nie na bal. W ogóle wygląda to tragicznie, faceci w eleganckich garniturach z krawatem a panna w wiejskiej mini z targu

Gość dfdfd654466546
no cóż taka moda, mnie też się to nie podoba a mam dopiero 23 lata :) sukienki mi się podobają, ale mam wrażenie że gdzieś po drodze kobiety - dziewczynki raczej zgubiły poczucie stylu i klasy.. i nie wiedzą bądź zapominają czym jest BAL i nie odróżniają tego od innych imprez masowych :) no ale taka moda.. nie ma co się oszukiwać żadna nie założy dłuższej kiecki niż do połowy uda :)

tak, wtedy byl na topie gorset i dluga spodnica - nie jakas beza, nie pierdol glupot dziecino. jakbym wtedy zalozyla taka mini jak ty pokazujesz to by mnie wszyscy wysmiali. moda sie zmienia nie rozumiesz??? pusta dziewczynko??? ja nie pisze zebys zalozyla sukienke sprzed 5 czy 10 lat, tylko zebys wziela pod uwage to ze studniowka to bal i wymaga elegancji a nie pokazywania dupy.

Gość dfdfd654466546
taaaa :D to tak jakby mnie teraz ktoś wyśmiał że kurwa 10 lat temu chodziłam w dzwonach :D rzeczywiście pojazd na maksa :D Jowita nie przejmuj się, ona nie zrozumiała twojego przekazu co chciałaś wyrazić, tylko pomyślała że ją namawiasz do założenia gorsetu :D

Gość Milllamoney
Ja miałam studniówkę 6 lat temu i poszłam w sukni balowej, na kole. Wszystkie dziewczyny były wtedy w długich sukniach, typowo balowych. Teraz widzę, że studniówkę traktuje się jak zwykłą imprezę :/

Gość numer jeden ! 1
sama mam bardzo podobną jak na zdjeciu 1, tylko nie ma tego na ramię :-) sukie nka jest przesliczna i mozesz smiało ja brac

spodnie rozszerzane u dolu, moze nie typowe dzwony, alde nie rurki, czy proste, juz wracaja do mody. kiedys niedawno widzaialm zagraniczny pokaz mody i tam krolowaly rozszerzane u dolu spodnie :-)

jak panienki beda tak z roku na rok coraz wiecej pokazywac na studniowce to niedlugo wejdzie nakaz przychodzenia na studniowki na bialo granatowo tak jak 20 lat temu.

Gość dfdfd654466546
taa tez słyszałam, że wracaja spodnie rozszerzane. Mam gdzieś na dnie szafy jedną parę, ostatnio założyłam i bardzo dziwnie się czułam..od razu zdjęłam :D tak samo jak buty z czubkiem takie w szpic znowu wracają i nawet mi się podobają :) http://www.zeberka.pl/art.php?id=20846

Gość hahaha pekam ze sniechu
Jowita Kutz bo akurat gorset to największa polewa studniówek od lat 90! a ty miałaś okazje go założyć 7 lat temu, gratuluję gustu....pusta kobietko :D zgadzam się, że na "BAL" jakikolwiek należy się ubrać elegancko ale gorset jest tak samo przesadzony i nieadekwatny jak kieca za dupe zaliczyłas najżałośniejszą modową wpadke ostatniego 20lecia, gratuluje Jowitko :D moja kuzynka miała studniówke w 1997roku i też 80% lasek wcisneło sie w gorsety i spódnice :D nie musze chyba pisać że daleko im było do elegancji :D

od balu maturalnego minęło już 9lat my też mieliśmy długie sukienki, nikt nie odważyłby się pokazać w takiej krótkiej sukience, która ledwo zakrywa tyłek a dekolt prawie do pępka. Sukienki jakie pokazałaś nadają sie na wesele (moim skromnym zdaniem). Na bal powinna być długa sukienka a nie koktajlowa-teraz wszystko stanęło na głowie:)

Gość dfdfd654466546
hahaha pekam ze sniechu nie przesadzaj... kiedyś to było modne, skoro 70 procent kobiet miało gorsety to uważam że było to jak najbardziej "na czasie" :P za 15 lat będziesz się śmiała z tego jak w 2012 roku laski się ubierały na studniówkę... nie wiem czy umiesz czytać ze zrozumieniem, ale może zacznij wyciągać w nioski..tu ciągle nie chodzi o modę czy o to czy gorset czy nie, czy kiecka do kostek czy nie ale o sam fakt braku gustu i poczucia się na jaką imprezę się idzie.. nie wiem czy wypada założyć na bal sukienkę w której ja widuje panny na deptaku czy galerii :) bez sensu trochę.. a teraz tak a propos gorsetów to do tej pory kupuje się i zakłada się kiecki z gorsetami, co prawda wyglądają teraz troszkę inaczej ale gorsety nigdy nie wyszły z mody i nigdy z niej nie wyjdą :) teraz nawet do legginsów czy jeansów je laski noszą :) gorset nie ma być modny a ma jakieś zadanie w tym że go niektóre kobiety ubierają, jakie to chyba umiesz sobie odpowiedzieć :)

nie wiem ile tgy masz lat, pewnie niewiele, ale skoro twierdzisz ze to byla wpadka to powiedz to wszystkim pozostalym ktore byly na tej studniowce i na studniowkach rok, dwa czy 3 lata pozniej. w takim razie wedlug ciebie 99 procent dziewczyn wtedy zaliczylo wpadke bo mialy gorset... a no i wszystkie sklepy tez. ha ha ha. wybacz ale ja za granice nie mialam zamiaru jechac albo do warszafki zeby kupic suknie nie gorsetowa... a w 97 roku nie gorsety byly w modzie. bo 2000 roku modne byly czarne proste sukienki i z aksamitu najczesciej. wez sie nie odzywaj bo szkoda czasu na ciebie. zegnam.

Gość dfdfd654466546
no i nieźle że ponad 60 procent kobiet robi co roku miliony razy taka wpadkę ubierając gorset na własny ślub :) niezła wpadka :P he he

Gość Milllamoney
ale dziewczyny ja miałam studniówkę w 2006 roku i z 90% było w gorsetach!! Jaka wpadka :P