Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bronhiol plus

Inhalator Bronhiol Plus - czy ktoś z was ma lub używał?

Polecane posty

Gość Bronhiol plus

witam cieplutko. mam okazje kupić taki inhalator dla malucha, tylko nie wiem czy warto. Jest może ktoś kto może mi odpowiedziec, kto to ma lub zna?

Gość bstok rulezzzzzz
nie wiem jaki to inchalator. ale jak kupowałem swój to kolego ktory pracuje w firmie z zprzetem medyczno rechabilitacyjnym doradził mi zeby wydac pare pln wiecej i kupic inchalator z nebulizatorem. mozna wlewac do niego sprzcjalne leki do inchalacji np. ibuprofen czy cos jakies odksztusne. ja mam firmy omron jestem zadowolony.

Gość Bronhiol plus
włąśnie ja też nie wiem. zalaży mi na opini o tym konkretnym.

Gość bstok rulezzzzzz
50 pln .... Kupiłam ten inhalator ponieważ ciągle mam kłopoty z katarem i zatokami, cały rok coś tam mi sie tworzy, leci z nosa i w ogóle stwierdziłam, że trzeba by się poinhalować i zastosować aromaterapie, dodatkowo zachęcił mnie do kupna fakt, że inhalator ma saunę, co mi się bardzo przyda. Niestety, po dobrych komentarzach w innych serwisach spodziewałam się czegoś dużo lepszego. Całość wykonana jest na trójczynę. Zobaczycie na zdjęciach jak wkleję, że wykonanie średnie. Maseczka do inhalacji nie sprawdza się, niby przystaje do twarzy ale jest za duża, poza tym tłoczenie tej pary za pomocą gruszki to koszmar, ręka boli po kilku ściśnięciach, a efekt i tak prawie żaden. Nasadka do nosa jest za szeroka!! Musiałabym mieć szerzej rozstawione dziurki, a ponieważ jest to nieelastyczne więc wywaliłam. Nasadka do ust może być. Najbardziej podoba mi się z tego zestawu sauna, dobrze pasuje do twarzy i jej głównie używam i do inhalacji i do parówek na twarz (heh jak to brzmi). Sauna i w ogóle urządzenie jest proste w montażu i demontażu i bardzo łatwo się je czyści z tym nie ma żadnego problemu. Jak robię inhalacje to daje gorącą wodę (max 60 stopni) i ok 15 kropli olejków eterycznych, przy saunie można sobie dobrze poinhalować drogi oddechowe, reszta urządzenia kompletnie się nie sprawdza i to nie tylko ze względu na to koszmarne tłoczenie pary gruszką, ale po prostu marnie leci do nosa ta para i nic to nie daje.

Gość Bronhiol plus
tą opinie własnie czyta łam - i tylko tą jedną znalazłam w necie, dlatego szukam kogoś kto to ma:))

Gość bstok rulezzzzzz
no to nie powoge wiecej rozumem ze chcesz nieduzo wydac. nam mała czesto chorowała to inchalowalismy nad garnkiem zgoraca woda z wsypana sola specjalna z apteki. ale ze groziło poparzeniem bo dzieciak moze reka stracic czy noga to szarpnelismy sie na omrona. http://allegro.pl/inhalator-nebulizator-omron-c28-p-model-2012-i2881825767.html

Gość szalona wariatka
mi nie jest aż tak bardzo potrzebny. mam taki specjalistyczny. ale ten jest troszke głośny i mały średnio zadowolony. A tamten chyba ręczny, przenośny. ale nie moge nic znależć. po prostu ktoś chce sie ze mną zamienić i nie wiem czy warto:(

Gość to ja narcyz
nikt nie ma?