Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krejzikul

Kto zna się na urlopach? Potrzebuję się czegoś dowiedzieć.

Polecane posty

Gość krejzikul

Moja sytuacja wygląda tak, że pracuję od 22.10.12. Jestem jeszcze na okresie próbnym. Kilka dni temu zmarł mój dziadek i chciałabym wiedzieć czy przysługuje mi tzw. urlop okolicznościowy oraz czy za tych kilka dni przepracowany w październiku jeden dzień wolny. Wcześniej się tym nie interesowałam, a teraz trudno dodzwonić się do kobiety, która zajmuje się takimi sprawami w pracy. Kto pomoże?

Gość niedzielny, słoneczny poranek
Przysługuje Ci urlop okolicznościowy, ale dzień normalnego urlopu chyba dopiero w styczniu.

Gość takmisięwydaje
jeśli przepracujesz jeden pełny miesiąc na cały etat wtedy przysługują Ci dwa dni urlopu czyli w tym przypadku cały listopad pracowałaś więc może mieć dwa dni wolnego

Gość przysługuje
Ci jeden dzień urlopu okolicznościowego. dodatkowo masz 4 dni urlopu wypoczynkowego (po dwa dni za każdy przepracowny miesiąc)

Gość takmisięwydaje
Ja tak miałam ze szkołą,pracowałam od połowy września a w listopadzie już brałam sobie po dniu wolnym na zaliczenia bo mi w robocie nie chcieli zmian zamienić

Gość niedzielny, słoneczny poranek
Faktycznie już. :D Ja zobaczyłam 22.11 ;)

Gość cera naczynkowa
jeśli pracowałaś wcześniej, i nie jest to Twoja 1 praca na umowę, to możesz wziąć więcej dni wolnych, tyle że za zgodą pracodawcy. taki urlop w formie "zaliczki".

Gość roladinia
urlop okolicznościowy na dziadka ? chyba nie

Gość krejzikul
Na dziadka przysługuje. Nie wiedziałam tylko jak to jest w mojej sytuacji, kiedy nie skończył się jeszcze okres próbny. Dzięki za odpowiedzi.