Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firehibvf

tak cieżko poznac normalnego, dobrego czlowieka(mezczyzne)na stale

Polecane posty

Gość no tak przyszło jakoś
że faceci są często zmanierowani, bo tak ich wychowuje życie. zawsze znajdą się takie, co im będą za darmo ciągnęły, to trudno w takich warunkach poważnie traktować kobiety. a jak trafi sie jakiś do rzeczy, to albo za mało rozrywkowy i odpada w przedbiegach z rozrywkowymi (najczęściej ruchaczami), albo za biedny, bo nie ma mieszkania i samochodu, albo za głupi, bo jakiegoś (kretyńskiego) licencjatu nie zrobił. I tak trafiacie na wiecznych niedorosłych porypańców, dla których tylko jedno sie liczy.

Gość A zdajesz sobie sprawę jak
cieżko dziś znaleźć kobietę nadającą się do związku? Sex to dziś nie problem ale normalna kobieta to prawie mityczne stworzenie jak mitotaur.

Gość gyurfv
etauy27 Ale tacy co chcą tylko seksu to Wy ich wybieracie - widocznie takich chcecie

Gość firehibvf
jak kobiety sa zle to pomysl jacy sa mezczyzni:o

Gość Ok musze cie pocieszyć
No ja nie wiem jak wy ale mój facet żaden którego miałam nie dowiedział się o mojej seksualnej przeszłości jeśli tego nie chciałam a nie chciałam bo po cholere wyliczać sobie ilu z kim i ile razy? Mnie nie obchodzi twoja przyszłość i będzie mi miło jeśli ciebie nie będzie obchodziła moja Generalnie nie o to chodzi żeby wnikać w takie tematy Coś innego się liczy inne rzeczy mają znaczenie i facet zdeklarowany na stały związek o tym wie mimo że kiedyś zadawał innym babom takie pytania to swojej wybrance nie zada -tak to działa.

Gość miiidii
Ja jestem normalna, mam męża jestem z nim długo ii stwierdzam ze faceta nigdy nie zrozumie.. niby mnie kocha, szanuje, dużo rozmawiamy a jemu w głowie inne laski..... dramat... uważam ze nie ma normalnych.... zawsze czegoś będzie im brakuje.... tylko czego??

Gość Igor...
poszukiwany normalny każdy normalny będzie chciał mieć swojego potomka ;-)

Gość firehibvf
no wlasnie ja szukam takiego co bedzie wierny dobry dla mnie nie pijacy nie bijacy inteligenty to chyba za duzo:o

Gość etayu27
Jestem dobra kobieta,wyksztalcona,pracuje w zawodzie mam mieszkanie, nie ma nalogow jestem kulturalna , atrakcyjna i co z tego jak mnie i tak nikt nie chce ;(

Gość firehibvf
dzieci macie? kopnij go w dupe! powinnas byc jedyna dla ukochanego

Gość firehibvf
czesto mnie mezczyzni zaczepiaja na ulicy wiec brzydka byc nie moge mam powodzenie ale... jestem mloda i szczupla mam ladne wlosy i twarz

Gość no tak przyszło jakoś
jak facet kocha to tylko jedną uznaje, przy innej może mu nie stanąć. Jak nie kocha, to ogląda się za innymi.

Gość firehibvf
nie chodze na dyskoteki bo mnie to nie interesuje wole spedzic czas w domu czytajac ksiazke pod kocem albo na spacerze albo na lawce w parku w ladny dzien niz w dyskotece

Gość miiidii
nie mamy dzieci... chociaz bardzo bym chciała... kocham go i dlatego z nim jeszccze jestem.... zranił mnie wiele razy... ale nic sobie z tego nie robi.. wiecznie powtarza że więej się to nie poowtórzy ... a ja chce mu cały czas ufać ;(

Gość Z innego wątku
runolesne "Porządni fajni mężczyźni są ale..... 1. Nie chcą się wiązać, są przyzwyczajeni do samotności. Takich większość/wszystkie z was miała za młodu w przysłowiowej dupie. I krótko mówiąc facet się przyzwyczaił i nie chce podejmować znów prób. 2. Został porzucony przez kobietę i nie chce się wiązać. 3. Jest osobą Aseksualną bądź ma mniejsze potrzeby seksualne dlatego nie ma takiej chcicy do znalezienia sobie partnerki i nie chce się wiązać. 4. bardzo mała liczba takich mężczyzn chce się wiązać o ile zostaną dostrzeżeni."

Gość właśnie, skąd masz tyle kasy ?
Trudno to prawda, ale nie jest to niewykonalne. No ale teraz mało prawdziwych mężczyzn jak i prawdziwych kobiet. No ale nic z tym nie zrobimy, trzeba być sobą

"no wlasnie ja szukam takiego co bedzie wierny dobry dla mnie nie pijacy nie bijacy inteligenty" - z upływem czasu lista wymagań się kurczy... za kilka lat zostanie tylko "dobry dla mnie". Musisz być już wiekowa albo zdesperowana :P A wczoraj jakaś młoda panna określiła długą listę wymogów co do poszukiwanego faceta. Młoda, to się rozpisała ;-)

Gość firehibvf
odejdz od niego jesli nie macie dzieci u mnie taki facet jest skreslony wiec pewnie dlatego jestem sama

Gość taki jeden niedostępny
"firehibvf no wlasnie ja szukam takiego co bedzie wierny dobry dla mnie nie pijacy nie bijacy inteligenty to chyba za duzo " taki podobno jestem wg znajomych, a mimo to zostawiła mnie, bo "byłem za miły". poza tym wciąż się do mnie uśmiechają kobiety po rozwodzie, z nieudanym małzeństwem, bite, upokarzane, z dziećmi. czyli standard - najpierw sobie chama wziąć, a potem się rozglądać za tym dobrym. przepraszam, ale jakoś na uliocy nikt mi nie powie "jesteś super, chciałabym takiego faceta". na forach jakoś wszyskie takich szukacie, ale ja wolę być jednak sam po tylu latach rozczarowań. ale Tpbie życze powodzenia

Trudno to prawda, ale nie jest to niewykonalne. No ale teraz mało prawdziwych mężczyzn jak i prawdziwych kobiet. No ale nic z tym nie zrobimy, trzeba być sobą

Gość firehibvf
a to takie wielkie wymagania? jak na mloda dziewczyne? serio:o zeby mnie nie zdradzal i kochal??

Gość poszukiwany normalny
DO MONIKI : a ile brat ma lat ? skoro taki fajny ? a nie ma dziewczyny do kogoś tam kto pisał że warto się pomęczyć trochę z samotnością - ja aż tak bardzo sie z tym nie męcze dużźo pracuje mam zaintersowań wiele .... W sumie dobrze być samej , ale czasem może by się ktoś przydał...w dalszej perspektywie na starość ...ale warto pomyślec o tym już teraz ;]