Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firehibvf

tak cieżko poznac normalnego, dobrego czlowieka(mezczyzne)na stale

Polecane posty

Gość a ja wam mówię
loda to ona- tzn fiku miku może ci zrobić .....:) skoro nie chesz zabrac ja na lody :)

Gość a za to ty zyskałeś
"Straciłaś w mych oczach " a za to ty zyskałeś w oczach panienek z tego forum bo wiele z nich poleci na twoją kasę ... sponsor poszukiwany ...tu jest jak zauważyłeś

Gość GrooveHouse
Tzw "Normalny mężczyzna" to farmazon. Niezgodne z rzeczywistością wyobrażenie o kimś kto nie istnieje. Ja przestałem tłumić emocję i być dobrym na siłę. Takim jakim chcecie abyśmy byli. Bo jak już tacy jesteśmy to nas olewacie. Jestem facetem, seks jest ważny ale miłość, przywiązanie, wzajemne wspieranie też. Jeśli znajdę taką która zamiast postawy rozsczeniowej będzię chciała też dawać siebie to gwarantuję, że jeśli będzie potrzeba stanę na głowie dla niej. W tej chwili niestety nie ma kogoś takiego w moim życiu...

Gość Aparat007
Wolny normlany facet -ambitny, -niezalezny -wyksztalcony i madry zyciowo -wysoki 180 wzrostu -atletyczny -przystojny -zadbany(i nie mowie tu tylko o goleniu sie :) ) -ze srednim przebiegiem, pod wzgledem parterek :) ale uwielbiajacy dobry seks -wierny -chetny do zalozenia rodziny - i wiele innych cech.. Ma przede wszystkim takze WYMAGANIA i Szuka np ja: -szczuplej, filigrnowej, delikatnej kosci, kobiety o dziewczecej urodzie, pikenym usmiechu np w stylu Alice Greczyn - potem charakter, z jajem, wlasnym zdaniem i charakterem, nie pani plecak, na pewno wirna, ktora potrafi zadbac o faceta i o dom (i nie mowie tu o kurze domowej), ambitna ktora ma swoje pasje i probuje swoich sil w jakiejs karierze, nie leniwa koza. ...itd itd Sa takie ? Ja spotkalem tylko jedna taka dziewczyne jak narazie, duze piekniejsza niz Alice i przezylismy razem piekne 5 lat. I szczerze jak mam byc z byle kim to wole byc sam:D Sa chetne czy juz za wyoskie progi?

Gość do House
bo nie spotkałeś jeszcze mnie Gdybyś spotkał to od razu byś polubił ....i stał na głowie :)

Gość GrooveHouse
Bo wbrew pozorą ludzie bez wad, ideały są nudne i niedostarczają Wam tego, co tak bardzo kochacie. Emocji. A dla Was emocje są sposobem pojmowania rzeczywistości. Stąd musicię od czasu do czasu poczuć się, źle aby doceni to co już macie. My mamy tak samo. Życie jest wtedy piękne kiedy prezentuję się w różnych kolorach. Czarno-biała rzeczywistość nikogo nie bawi.

Wiem jedno, żadna z was nie chce "normalnego faceta" takiego ułożonego, uczciwego, dobrego, pracowitego. To tylko takie wyobrażenie, w efekcie wybieracie efekciarzy, cwaniaków bujających się za kasę starych

samotny romantyk na 1-szej str.pisze o sobie tak: "Akurat ja szukam partnerki na stałe i jestem miłym, szanowanym mężczyzną, ..." A dzień wcześniej na temacie do kobiety zwraca się tak"co ty pierd...lisz"!!!!:P ech chłopino,zastanów się!

Gość do Aparata
za wysokie progi z Twych wymagań spełniam to o drobnej budowie i niektóre tam jeszcze ale za to Ty widzę masz się tzn cenisz się wysokoooo bardzooo ...

Gość ma racje alpenrose
Alpenrose ma rację co do tego że napisała że niby ktoś siebie prezentuje tak i tak ...a wcześniej ta sama osoba na forach pisze totalne bzdury a chamstwo aż się wylewa ... są tu tacy i sami chyba nie pamiętają co wcześniej pisali ..

Gość właśnie tak jest
mnie atleci się nie podobają .. a mężczyzn przystojnych pozostawiam kobietom które lubią być zdradzane ...... Ten facet tzn.Aparat ma o sobie mniemanie oparte głównie na swym wyglądzie zewnętrznym i myśli że to wszystko załatwia sprawe

Gość GrooveHouse
Ogólnie takie sztywne wymagania względem partnera to tylko przeszkoda. Mnie się po prostu pewne rzeczy podobają a pewnie nie. Na pewne jestem w stanie przymknąć oko a na pewnie nie. Wyliczanki w podpuktach są dla dzieci licytujących sie kto da więcęj. To idiotyzm który nie ma nic wspólnego z realnym podejściem do sprawy. Zwykła wymiana handlowa. Kto da więcej. A potem jak się znudzie. Patataj i galopem do następnej/-ego. Dupa. Wali mnie coś takiego. Szukam głębokiego uczucia, partnera z krwi i kości który wie kim jest i do czego dąży w życiu.

Gość Aparat007
Do "Do Aparata" Ja sie cenie wysoko ? Ja uwazam ze to co napisalem o sobie to absolutna podstawa u wiekszosci facetow. I nie ma co sie oszukiwac, ze ja takze potrafie stac na glowie dla kobiety i potrafie zapewnic dla kobiety dobre zycie, ale nie nawidze, plecakow, ktore sie podczepiaja tylko po to zeby wykorzystac. Jak nie masz nic do dodania od siebie i niechce Ci sie starac to dowidzenia. Seks juz nie jest wiecej wasza karta przetargowa.

Gość ja fecet prawie idealny
poszukiwany normalny -nie stresuj sie tylko podaj @ lub gg.Kazdy ma wady,ja rowniez:)

Gość do Aparata
a jak Twoim zdaniem kobieta powinna się starać ? tzn co przez to rozumiesz?

" Ogólnie takie sztywne wymagania względem partnera to tylko przeszkoda. Mnie się po prostu pewne rzeczy podobają a pewnie nie. Na pewne jestem w stanie przymknąć oko a na pewnie nie. Wyliczanki w podpuktach są dla dzieci licytujących sie kto da więcęj. To idiotyzm który nie ma nic wspólnego z realnym podejściem do sprawy." - nic dodać, nic ująć. Wyliczają ci, którzy jeszcze w życiu nie doświadczyli tego uczucia i nie nie wiedzą, że rządzi się ono swoimi prawami.

Gość GrooveHouse
A i dla mnie kobieta musi tylko jedno. Kochać muzykę. Muzyka jest jedną z rzeczy która daję mi siłe do funkcjonowania. O i to jest to czego szukam w drugim człowieku. Tylko wtedy możliwa jest symbioza dust jeśli ludzi łączy coś więcej niż seks lub po prostu chęć posiadania kogoś. Trzeba stawiać na realne emocje. Unieć być sobią i kochać siebie aby pokochać drugiego człowieka. Jak babka lub koleś ma pokochać kogoś skoro im nic nie pasuję w sobie, ciąglę dążą do jakiej wyimaginowanej perfekcji która i tak jest tylko w ich często chorych i zalęknionych umysłach. Stąd jak ktoś tutaj napisał. Czasem warto jest być samemu aby na nowo odkryć to kim się jest i do czego się dąży. Idę zająć się muzyką house. Życzę wszytkim smutnym, samotnym wspaniałej niedzieli. Niech waste serca się cieszą a Wy sami korzystajcie z czasu który macie dla siebie. Z dedykacją dla Was http://www.youtube.com/watch?v=rORhpkIFow4&list=PLzAOZE7b0g1miz6SdtKVOZnWUnki6weOF&index=37

Gość yhtry
Fajnie, że kobiety tutaj piszą iż chcą normalnego mężczyznę szkoda tylko, że nie przekłada się to na ich "działania" w życiu realnym.

Gość Aparat007
Do właśnie tak jest "mnie atleci się nie podobają .. a mężczyzn przystojnych pozostawiam kobietom które lubią być zdradzane ...... Ten facet tzn.Aparat ma o sobie mniemanie oparte głównie na swym wyglądzie zewnętrznym i myśli że to wszystko załatwia sprawe" A co ma przystojny facet o ladnej budowie ciala do zdradzania ? To nie ma nic do rzeczy. Tu chodiz o charakter osoby. Zwykla gruba swinia z piwskiem, i buraczany dres takze moze zdardzic a nawet czescej to robi niz wam sie wydaje. TO eni gwarantuje wam zadnego bezpieczenstwa. Po Prostu jesli ktos jest za idealny to wam kobietom to nie pasuje bo wypadacie miernie przy nim, i czujecie sie zagrozone. Bo juz nie mozna sobie Zrecz jak sie podoba a potem mowic 3 lata ze sie jest na diecie :D Bo was facet zostawi jak sie roztyjecie np. wiec lepiej wybrac jakiegos grubego, bryzdkeigo durnia, ktorym bedziecie mogli sobie manipulowac. tragedia. Wlasnie dlatego ciezko trafic na dobry material na zone. :) A moje wymagania co do kobiet to mi sie wydaje , ze to absolutna podstawa. Bo co tu niby jest nie do przeskoczenia ?

Gość Aparat007
do Aparata a jak Twoim zdaniem kobieta powinna się starać ? tzn co przez to rozumiesz? Przede wszytkim ma byc pracowita, ja tez gotuje, ale ona tez musi gotowac, sprtamy razem, raz ja raz ona, nie ma sprawy. Musi pracowac i strac sie dokaldac do wspolnego gniazdka a nie tylko wymagac luksusu i nic z siebie. Znam troche dziewczynym w roznym wieku i dobry 80% z nich sa leniwe, ani gotowac sie nieche, ani dbac o siebie, ani cos pomyslec, no nic kompletnie jak stare baby a maja po 24-26 lat :) Zero w nich zycia, zero ambicji, robia to co im powie facet, bo same nic nie potrafia wymyslec. Kula u nogi.

Gość wnioskodawca_kasacji_kafe
Głupie, niewykształcone, niedojrzałe, egoistyczne, wyrachowane, zadufane w sobie, aroganckie, opryskliwe, wulgarne, prostackie, złośliwe, podłe, intrygantki, które prócz czubka swojego nosa nie widzą nic innego. TO JEST TEMAT O GŁUPICH BABACH, JEŚLI KTÓRAŚ NAPISZE TEKST W STYLU - WCALE NIE JESTEŚCIE LEPSI - ZBŁAŹNI SIĘ TOTALNIE - BO TO BĘDZIE NIE NA TEMAT - ALE WY ZAWSZE PISZECIE NIE NA TEMAT Myślą że są idealne i zasługują na to by nosić je na rekach, a tak naprawdę przesiadują całymi dniami w swoim pokoju opychając się przekąskami. Wstawiają głupie komentarze na kafe i zakładając beznadziejne tematy. Doskonały przykład to fiku miku. Ona przynajmniej używa stałego nicka, ale reszta ukrywa się pod pomarańczowym chłamem. Ich całe życie towarzyskie polega na obserwowaniu znajomych na fb i nk. Ich randki odbywają się za pośrednictwem gg. Doświadczenie życiowe nabierały na przemian przeglądając strony www i przełączając kanały pilotem, ewentualnie z kolejnym numerem babskiego czasopisma. Gówno wiedzą o życiu i o realnym świecie, ale tutaj są najmądrzejsze i wspaniale potrafią wcisnąć swój kit. Tylko tutaj ujdzie im to na sucho, bo w realu nie potrafiły by wykrztusić z siebie zdania. I one śmią doradzać innym i komentować ich wypowiedzi... Są żenujące... i jeszcze dziwią się, że są same i nikt ich nie chce. Jak taka kobieta, która spędza pół życia na forum może nadawać się na żonę? Co one sobą reprezentują? Kogo oszukują? W pierwszej kolejności same siebie. Głupota ma to do siebie, że jest szczęśliwa i bardzo wyrozumiała w swym zaślepieniu. Myślicie, że nagle pojawi się facet idealny i rzuci wam u stóp cały świat? Sądzicie, że ideały, które budujecie w tych waszych chorych umysłach istnieją w świecie realnym? Żyjecie fikcją, która nigdy się nie ziści. Nie macie pojęcia co dzieje się poza waszymi 4 ścianami pokoju. No chyba, że czasami oglądacie program informacyjny w co wątpię bo to nadszarpnęło by wasze szare komórki. Jednak czy wy nadal je posiadacie? Bo skoro nie potraficie ich używać to dlaczego mądry, przystojny i inteligentny facet chciałby się z wami spotkać? Co sobą reprezentujecie? Wyglądu brak - w końcu siedzicie całymi dniami przed monitorem. Perspektyw na przyszłość brak - skoro tu przesiadujecie to widać nie macie pracy, utrzymują was rodzice. Czy mądry facet weźmie sobie do domu pasożyta, który nic nie robi tylko siedzi w Internecie? Inteligencji brak - bo jeśli myślicie, że umiejętność obsługi komputera i uruchomienia podstawowych aplikacji pozwala zweryfikować wasz intelekt to grubo się mylicie. Dziś 5 latki potrafią to samo co wy. Czym zatem mu zaimponujecie? Może przynajmniej gotować potraficie i prać, wątpię. Bo skoro tak głośno krzyczycie, że kobieta to coś więcej niż praczka, sprzątaczka i kucharka widocznie to wszystko nadal robi za was mama. Zatem reasumując nie chcecie gotować, nie chcecie sprzątać, nie chcecie prać, nie chcecie pracować, nie macie wyglądu, nie jesteście inteligentne, nie potraficie wyjść poza swoje 4 ściany, nie macie wyższych wartości, nie potraficie trzeźwo spojrzeć na otaczającą was rzeczywistość. Zatem co potraficie? Pytam się co? Odpowiedź jest prosta - siedzieć i ględzić na kafee.... tylko to umiecie. I RAZ JESZCZE PROSZĘ NIE WYSKAKIWAĆ MI Z TEKSTEM TYPU - A WY TO CO, LEPSI? Tylko tak potraficie siebie bronić. To kolejny dowód braku szarych komórek. Gdybyście jeszcze siebie szanowały... ale nawet tego nie robicie.

""Ale za taką: "charakterna -nie dam soba pomiatac" niewielu pójdzie w ogień" - no i gdzie tu jest mowa o mnie? Tyczy się większości facetów, a większośc ta preferuje kobiety uległe. Mężczyźni muszą dominować w związku. Taka już natura męska... dlatego m.in. autorka ma problem ze znalezieniem chętnego do roli drugiej połowy. Młoda jest, więc jeszcze zagubiona w świecie samców :P