Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firehibvf

tak cieżko poznac normalnego, dobrego czlowieka(mezczyzne)na stale

Polecane posty

Gość firehibvf
czy taki mezczyzna bedzie dobrym partnerem? czy skoro tak nienawidzi kobiet czy jego ukochana nie bedzie obrywala za wszystkie ktore go skrzywdzily?

Gość firehibvf
=cos z toba nie tak skoro zadna, absolutnie zadna nie jest sklonna byc z toba popracuj nad soba najlepiej u psychiatry

Gość fetrre
Autorko niby szukasz normalnego faceta - piszesz, że na pewno nie ruchacza to czemu już na starcie skreślasz mężczyznę, który jest prawiczkiem? Czy Twoim zdaniem chłopak/mężczyzna, który potrzebuje czegoś więcej by uprawiać seks z kobietą jest dziwakiem czy dziwnym? Zresztą taki sam dylemat można zauważyć z drugiej strony. My również mamy ogromny problem by znaleźć normalną, dobrą kobietę - nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo.

Gość echhhhhhhhhhhhhhhh
A ja wam powiem, że jestem fajna, ładna, mądra a i tak jestem sama. Coś mi się wydaje, że jestem za dobra, niezależna, ale też trochę charakterna - może takiej mieszanki faceci się boją? Stwierdzam jednak, że to nie we mnie jest problem ale w facetach - jeden chciał ze mnie zrobić kurę domową, drugi mnie zdradził, a trzeci okazał się niezrównoważony emocjonalnie. Chyba tracę nadzieję, że spotkam kogoś wartościowego :/

Gość firehibvf
nie skreslam zadnego prawiczka napisalam o tych prawiczkach tu piszacych co maja niezle w glowach poprzewracane

Gość firehibvf
o wlasnie to sa moje cechy charakterna -nie dam soba pomiatac wolnai niezalezna-kocham pracowac i spelniam sie w tym , lubie miec swoje pieniadze i wiedziec ze mam oparcie w sobie najwieksze jestem tez spokojna, nieimprezowa-to utrudnia

Gość droga autorko
jesteś po prostu porządną kobietą ze swoimi zasadami , szanujesz się , cenisz Nie dziwi mnie wcale że chciałabyś mieć miłego fajnego faceta

Gość o nie masakraaaaa
znów ta kretynka "fiku miku" się tu pojawiła TO TO DOPIERO JEST PORAŻKA KAFE ta panna !!!! IDIOTYZM DO KWADRATU FACECI OD NIEJ TO UCIEKAC NA KILOMETRY!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość rrytryrt
wszystkie kobiety to kurvvy, autorka sama sobie zaprzecza ale jest zajebista, a ten bisuox napisał co myśli i odrazu przykleiłyście mu łatkę debila i idioty i chujwie co jeszcze, szkoda tracić na was czas

who, dlaczego? ja tez uwielbiam moją pracę, to jest dla mnie jak hobby, oczywiscie czasem sa i nudne obowiazki, ktorych nei lubie, ale generalnie lubię pracować

Gość Who let jest
who let jest sonsorem a fiku miku na niego leci

Gość tak woli
Who let jest sponsorem a fiku miku ma na to ochote

Gość raczej .../'[
Who let jest sponsorem a fiku miku ma na to ochote

Gość ja fecet prawie idealny
poszukiwany normalny-widze ze Pani się chyba wystraszyła:)

"ja tez uwielbiam moją pracę" - uwielbiać pracę, a kochać pracować, to trochę inna bajka :P Uciekłem od takiej, co to wolała pracować niż spędzać ze mną wolny czas. Nie, nudny nie jestem :P

Gość poszukiwany normalny
tak wystraszyłam się .. Bo zaraz sobie pomyślałam , że to bardzo stresujące bedzie tak się prezentować komuś w samych superlatywach , opowiadać o sobie .. a chyba jednak mam więcej wad niż zalet ,mimo że jakieś tam zalety pewnie mam ..... ale ....

Zgadzam się z Twoją wypowiedzią Samotny Romantyku II, aczkolwiek człowiek posiadający umiejętność wychwycenia pozytywnych cech w charakterze innej osoby musi osiągnąć pewien poziom świadomości, spojrzeć na życie jako na całość, a nie oddzielać czynniki, które nie powinny być rozdzielanie, takiego człowieka cechuje dojrzałość emocjonalną, a jego światopogląd jest dość szeroki. Tak jak pisałeś, dostrzega on wady lecz potrafi je akceptować. Ja dopóki tego nie rozumiałam, fascynowałam się mężczyznami, którzy są niezdolni do uczuć wyższych, teraz rozumiem ale nadal jestem samotna :(

Gość raczej .../'[
pan Who jest gotów zasponsorować fiku miku !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do rryt...
masz rację że rozje..łeś im temat bo temat głupi i bez sensu ...

Gość panienka fiku mik
panienka fiku miku ma problem ze zrozumieniem tekstu i ujemny iloraz IQ

Gość czy lubicie
czy lubicie Alicję z serialu Lekarze? oglądał ktoś ten serial ??????

Gość boję się bo
boję się bo mam zawroty głowy i znów mogę trafić do szpitala , a mam plany na sylwester :(

Gość a ja wam mówię
mówię wam że who let ma ochotę przelecieć fiku miku .... co ty na to fuku miku chyba też masz ochotę aby cię ...prze...