Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdshvivvvc

czy to normalne?

Polecane posty

Gość cdshvivvvc

Sytuacja wygląda następująco, mam zonę i dziecko 6 letnie. Ja pracuje sam zarabiam około 3000 po opłaceniu wszystkiego z ledwością nam starcza do pierwszego.Żona nie ma najmniejszej ochoty iść do pracy ale w kółko marudzi że jest mało kasy. Ona uważa że to facet powinien zapewnić byt rodzinie a nie kobieta. Ponadto ona w domu praktycznie nic nie robi - nie sprząta, nie robi zakupów, nie gotuje. Po powrocie z pracy ja robię sobie sam wszystkie posiłki, robię zakupy dla nas wszystkich dodatkowo w weekendy sprzątam mieszkanie i chodzę z dzieckiem na zajęcia poza szkolne. Najgorsze w tym jest to że moja żona cały czas twierdzi że jest zmęczona bo ma tyle obowiązków. Ta sytuacja mnie przytłacza i jest bardzo frustrująca.

Gość Samica Jelenia
chciałeś mieć żonę i bachora to teraz rób na nie w sumie powinieneś porozmawiać z żoną może coś na pół etatu albo coś chałupniczego może maj jakąś depresje może byście skorzystali z poradni małżeńskiej

Gość nioki
jakas laska bez zadnych ambicji !! narzeka ze ciagle malo a nawet na kromke chleba nie zarobi sobie bo nie sprzata nie gotuje to co ona robi?? odetnij od kasy i tyle