Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muminekola

Co myślicie o tej torebce?

Polecane posty

Torebek ze skóry mały wybór,ale fajna stronka i ceny nie są wysokie. Ktoś już coś tutaj kupował? a i portfeli mało

to się nie zastanawiaj tylko kupuj,mnie bardziej podoba się ta druga torebka ale to kwestia gustu:) a jak tam spędzacie sylwestra? ja w domu.....bo synek chory.....

Gość muminekola
poszło :) :) :) kupiłam tą pierwszą . Dzięki za posty Super zabawy jutro :) Ja wychodzę z chłopakiem do znajomych-domówka na kilka par:)

Gość kupiłam torebke w tym sklepie
kupiłam torebkę w tym sklepie 2 tygodnie temu ,torebka pikowana brąz jest super;) Polecam sklep a te torebki, z linków też ładne :) Do tej pory kupowałam na allegro albo w markecie.Market odpada bo ceny kosmiczne,allegro- raz się nacięłam a tak jest ok a ten sklepik jest fajny. Dla mnie wszystko było ok

Gość dusiashop.pl
Zapraszam do konkursu -do wygrania torebka-kuferek firmy Gallantry. Konkurs torebka - kuferek HIT 2012 Jeden z najbardziej rozchwytywanych modeli w tym miesiącu :) Konkurs jest bardzo prosty i przyjemny. Żeby wziąć udział, wystarczy: - Polubić fanpage facebookowy: Dusiashop - Polubić i udostępnić ten post konkursowy na facebook'u. - Napisać w komentarzu na facebooku dlaczego akurat ty chciałabyś dostać od nas torebkę. Najbardziej ciekawa, humorystyczna lub wzruszająca odpowiedź WYGRA !! Liczymy na kreatywność, pomysłowość i oryginalność. Konkurs trwa do 13.01.2013 r. Wyniki konkursu na stronie sklepu DUSIASHOP oraz na facebooku :) Zapraszam i życzę dużo szczęścia :) Ogłoszenie wyników konkursu dnia 15.01.2013r.