Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Foxy_Lady

Jestem pociagająca i źle mi z tym...

Polecane posty

Znacie jakies sprawdzone, domowe sposoby na pozbycie sie tego cholernego kataru?? Herbatke z miodem juz zaliczyłam, cytryny i czosnku nie mam. Temat chyba nadaje sie na ero, bo nie mogę się całować :( W dodatku boli mnie gardło, więc lody też odpadają, zwłaszcza z połykiem.

Gość Dede;
ja mam zawsze taki sam , tzn na przełąmanie czyli , np teraz to iśc na łyżwy i dać sobie w kość

Kropelko, nie mogę brac sudafedów, cirrusów czy innych przeciwcieknących, bo źle znosze pseudoefedrynę, robi ze mnie zombie :(

Kropelko, nie mogę brac sudafedów, cirrusów czy innych przeciwcieknących, bo źle znosze pseudoefedrynę, robi ze mnie zombie :(

Dede, ja sie własnie na łyżwach tak załatwiłam, poza tym ciężko mi oderwac chusteczke od nosa, na dworze by chyba przymarzła ;)

Ciepłe, szorstkie, silne i męskie dłonie. Takie , które podadzą chusteczkę pod nosek, pomasują bolące miejsca i ścisną dupkę, byś zapomniała o chorobie :-)

Dede, hehe, skąd wiesz? Byłam z dzieckiem, z którym chcąc nie chcąc musiałam podpierać bandę :(

Oczywiście. Alkohol wytruje wszystkie bakterie. A gardełkiem osobiście się zajmę i je udrożnię ;-)

Duchu, wyliżę sie jakoś... szkoda, żebys machał łopata w taki ziąb, jeszcze się rozchorujesz ;P

Foxy apteki nie ma w pobliżu.?? Sprayem sikniesz kilka razy i w ciagu jednago dnia wyleczony katar.Lecz Tobie sie do apteki zapewne nie chce iść to cierp diablico rogata :D:P:D

Mnie tam do smiechu Duchu nie jest. Im bardziej pociagająca i smarkata jestem, tym paradoksalnie mniej sexy... apteka jest owszem, ale smarkuli nie chce się zasuwac na dwór w ten ziąb :( Dlatego szukam domowych sposobów.

gorące mleko z miodem i czosnkiem :D aplikujesz poszczególne składniki gdzie masz ochotę. jeszcze syrop z cebuli z cukrem, ale nie polecam czarna :D

Nie mam czosnku... ale może to i dobrze, bo jutro musze do pracy a nie chce zionąć na kilometr :)

Inhalacje to dobry pomysł, ale nie bardzo mam co wziewac, żadnego olejku eukaliptusowego czy innego w domu niet. Mam tylko kropelki mietowe na niestrawność, ale chyba sie nie przydadzą :)

Gość Dede;
ha!! właśnieodkryłem,że u mnie też już jest lodowisko :D