Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxcxcxcxcv

chce sie umowic na seks bez zobowiązan.. ale boje sie :/

Polecane posty

Gość cxcxcxcxcv

nie wiem w sumie czego, mam opory moralne, wiem co myslicie : dziwka szmata i ściera

Gość cxcxcxcxcv
22 w Gdansku

Gość tyytktjfh
fajna - młodziutka :-) Szkoda że nie z centralnej PL.

Jeśli masz opory moralne, to nie rób tego. Później będziesz tego żałować. Wrócisz do domu, wejdziesz pod prysznic i będziesz się czuć jak zwykła szmata... i to za darmo. To, że jest moda na seks układy, na niezobowiązujące spotkania, sponsoring...wcale nie oznacza, że Ty też musisz w tym uczestniczyć. Będziesz spać spokojniej;-)

Gość wykorzysta cię i to za darmo:/
poza tym uważaj,żebys nie przywlekła jakiegos syfa. nie pozwoilłabym nikomu uzywac swojego ciała dla zaspokojenia jego huci:O :O szanuj się dziewczyno,nie szmać się,żeby zaspokić huć jakiegoś wyposzczonego luja. gdzie twój szacunek do samej siebie?

i pamiętaj---ŻE NIE MA CZEGOS TAKIEGO JAK SEKS BEZ ZOBOWIĄZAŃ. TYLKO WYPOSZCZONE KUTASY TAK USIŁUJA NAM WMAWIAĆ.DLA KOBIETY NIE MA CZEGOS TAKIEGO JAK SEKS BEZ ZOBOWIĄZŃ. a chłop to inny gatunek,otrzepie się i pójdzie dalej jak świnia od koryta.

Dziewczyny tak myślą, bo za bardzo reklamuje się seks. Kobietom się wydaje, że są niezależne, że wszystko im wolno, że to one wykorzystują facetów...i Ty tez pewnie tak myślisz... błąd. Facet ma gdzieś co Ty myślisz i co czujesz...ważne, że znajdzie sobie darmowe ruchadełko. A po wszystkim zadzwoni jak mu się znów zachce... nie oczekuj od niego wyrazów wdzięczności. Będzie traktował Cię czysto przedmiotowo.

zaraz chętne knury się zlecą chłopy to jak świnie---jak mają chuć to lecą na złamanie karku,byle tylko dziura była.

i jeszcze taki tuper mają i wmawiają tym naiwniarom,ze ich układ to SEKS BEZ ZOBOWIĄZAŃ. he he he he he he he jakby mi jakis knur tak powiedział to by dostał takiego kopa w dzwony,że by odpadły i poleciały w kosmos.

uważaj na to co piszesz--- sedes.

nie oceniaj mnie bo mnie nie znasz.

Gość a umawiaj się,mierzi mnie to.
tylko potem nie płacz,że potraktował cie jak worek na spermę:/

Jak znam życie, to gdybym zobaczyła sprzęt Sedesa...wolałabym się podrapać własnym palcem;-)

Gość cxcxcxcxcv
ale mam problem bo... mam duze potrzeby, ciagle sie masturbuje , najczesciej z wibratorem, mialam faceta , bylismy razem 3 lata ale ciagle ogladalam sie za innymi, nudzil mnie po prostu. SPodoba mi sie jakis, a potem znajdzie sie lepszy i tak w kolko :/ nie moge wytrzymac, chce ale jednczoscnie nie chce i sie boje, wstydze rozebrac przed obcym, no i najgorsze jest poczucie bycia wykorzystaną. Co z tego ze jest niby jakies rownouprawnienie jesli w glowach ludzi nadal dominuje poglad : dziewczyna ktora chce tylko seksu: nimfomanka, lafiryndka... facet ktory szuka tego samego: ogier, plejboj :O

ja mam męża od 9 lat,wiesz? akurat nie musze szuakć na bokach,bo w łozku spełnia się doskonale,

sedese jest chętny,wymieńcie sie mailami---juz nie będzie ci całkiem obcy a pomoże w potrzebie niczym dobry,sprawdzony przyjaciel:classic_cool:

Jesli chcesz - mozemy sie wymienic zdjeciami i porozmawiac. Odezwij sie na moj mejl: siergiejzkamczatki@gmail.com Tutaj nie da sie normalnie pogadac :o🖐️ :classic_cool:

Gość a ja spróbowałam i nie żałuje
a ja sie umowilam na seks bez zobowiazan i bylo super ;) nauczylam sie czegos nowego no i tego ze ROZMIAR jednak ma znaczenie ;)

odnośnie wpisu z 16.58🖐️

Ale Ty masz już potencjalnego partnera do tego seksu...czy chcesz się umówić z byle kim... czy o co chodzi??

Gość turewabel
wykorzysta cię i to za darmo:/ Jestem wręcz uradowany, że jakaś kobieta tak pewnie odmawia i jest przeciw seksu bez zobowiązań :) Ale nie musisz od razu obrażać wszystkich mężczyzn. Napisz słowo WIĘKSZOŚĆ na takie słowo jako mężczyzna się zgadzam.